English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Karate kid’€ 27 p.p. incl. BTW

‘Vechten is altijd het laatste antwoord op een probleem‘, zegt de oude Mr. Miyagi tegen zijn Daniël-san in de film Karate kid, terwijl hij rustig zijn bonsaiboompje bijknipt. Toch lijkt het best handig om wat van vechttechniek af te weten. Karate is een vechtkunst waarbij u elkaar niet hoeft te verwonden, maar het kan wel....
Na de warming-up oefent u diverse stoten, trappen en weringen. Controle, ritme en timing horen erbij en een professionele karate leraar maakt jullie absoluut enthousiast. Als u zin heeft, kan u de les beëindigen met het toepassen van de geleerde technieken op stootkussens (zéér therapeutisch!) en als u wil mag u natuurlijk ‘de Kraanvogel’ eens voordoen.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 27 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 225,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, welkomstdrankje, karatepak voor eregast (bruid/bruidegom)
 Ook leuk! Plat Amsterdams met Tante Sjaan, Schermen als Z...Zorro, Royal Bluf - poker workshop
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking