English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!€ 20 p.p. incl. BTW

Ik hou van Holland, wie niet? Dus hebben wij deze heerlijke quiz bedacht waarbij de nostalgische toppers van toen langskomen, maar ook de Hollandse hits van nu. Onze Mokumse Chantal zingt, stelt de vragen en zet u op scherp en dat allemaal uiteraard in een sfeervol café dat uitnodigt tot een beetje onderlinge strijd en een boel gezelligheid. Welk team gaat er naar huis met de eeuwige roem? Dit is teambuilding ten top!

Wat staat u te wachten?
In deze ‘Hollandse Hits & Smartlappen Avond‘, komen diverse onderdelen aan bod die alle kanten belichten van dit populaire muziekgenre. Samen met onze Mokumse Chantal wordt er natuurlijk eerst lekker gezongen uit onze tekstboekjes, van oude toppers tot de hits van nu. ‘Rosanne‘, ‘De glimlach van een kind‘, ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als de nacht verdwijnt’...ze komen allemaal voorbij.

En wie heeft de beroemde snik?
Daarna volgen een aantal leuke onderdelen die vast zorgen voor de nodige competitie. Denk aan: ‘karaoke zonder ondertiteling’, welk team zingt het meest dramatisch en heeft de beroemde ‘Snik’ en er is een quiz om jullie kennis van het levenslied te testen. Als klap op de vuurpijl schrijft ieder team een eigen refrein of couplet op een bestaande melodie en die wordt natuurlijk ten gehore gebracht. Welk team heeft de ’Smartlap-Factor’ en gaat naar huis met de eeuwige roem?

Prijs
T/m 25 personen: Euro 24 p.p. inclusief BTW, professionele begeleiding, locatie en tekstboekje
26-50 personen: Euro 22 p.p. inclusief BTW, professionele begeleiding, locatie en tekstboekje
51+ personen: Euro 20 p.p. inclusief BTW, professionele begeleiding, locatie en tekstboekje

Locatie
De workshop wordt gegeven in een privé ruimte van een gezellig café in het hartje van de stad of op een andere locatie die aansluit bij uw wensen, bijvoorbeeld uw eigen locatie of een plek ergens in het land. Daar draaien we onze handen niet voor om!

Onbeperkt drankenarrangement
Wilt u de knip thuislaten? Van tevoren weten waar u aan toe bent? Kies dan voor ons Hollandse drankenarrangement. Voor Euro 7.50 p.p.p.u. (inclusief BTW) kunt u onbeperkt huiswijn/bier/fris nuttigen. Ideaal!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Locatie: Een gezellig café in de binnenstad
 Prijs: Euro 20 p.p. incl. BTW
Dit is een vanaf prijs. De exacte bedragen vindt u hierboven in de tekst

 Minimumbedrag: Euro 375,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele zangeres/actrice mokumse chantal (+ eventueel assistente), locatie, 1 tekstboekje p.p
 Exclusief: De drankjes. Deze betaalt u ter plekke of gaan op nacalculatie. Ook kunt u kiezen voor ons onbeperkte hollandse bar-arrangement a euro 7.50 p.p.p.u inclusief btw!
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, The Undutchables, Zangworkshop ‘X-factor‘
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De Hollandse Hits en Smartlappen Quiz’ was een succes! We hebben een gezellige avond mogen beleven en "Chantal" heeft het heel leuk gedaan. Er waren veel positieve reacties op de wijze waarop zij zich presenteerde en ze ons meenam in deze quiz.
ING Car Lease
We zijn nog steeds aan het nagenieten! Het was een succes en iedereen was tevreden. Bedankt voor de goede organisatie het was allemaal perfect.
We zullen jullie zeker tippen aan anderen.

De Hartekamp Groep
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking