English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen€ 26 p.p. incl. BTW

Buikdans is een eeuwenoude oosterse verleidingsdans met sensuele bewegingen van de heupen, bekken, buik, armen en handen. Popster Shakira is er helemaal weg van en verleidt haar fans met haar vloeiende dansbewegingen. Jij kunt dit ook leren! Onze zeer ervaren danseres, die workshops geeft in alle uithoeken van de wereld, leert jullie de basis. De eregast staat extra in het zonnetje en wordt ook nog eens extra mooi aangekleed. Ook geschikt voor mannen!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Aantal personen: Max 30 personen. Bent u met meer? Dan regelen we een passende locatie voor uw gezelschap
 Prijs: Euro 26 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 235,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele buikdanseres, huur locatie en muntthee
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Swingende Salsa, Ladies Only!,
Flamenco met Sangria!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben erg genoten van de workshop buikdansen afgelopen zaterdag, de lerares deed het erg leuk en erg enthousiast, dus we zijn helemaal tevreden. Ook vond ik de locatie sfeervol en goed bereikbaar, dus bedankt voor dit alternatief.
Amber
We hebben een heel leuke workshop gehad. De buikdanseres heeft een leuke, leerzame les gegeven en we hebben erg gelachen. We vonden het een mooie locatie en wat ons betreft was het een geslaagde middag!
Irene van Ballegooij
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking