English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Go go discodance’€ 29 p.p. incl. BTW

Hou je van dansen en uitgaan? Kies dan voor onze workshop ‘Go Go Discodance‘! Go Go dansers en danseressen zie je vaak in discotheken. Ze dansen op podia, in kooien of op pilaren en zorgen ervoor dat het publiek opgepept wordt zodat iedereen uit hun dak gaat. Onder bezielende leiding van onze enthousiaste danseres leer je nu zelf hoe je zo kunt dansen en bewegen dat je anderen aansteekt om mee te gaan doen!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 250,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele danseres, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, MTV-Dance, It‘s show time!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Het is enorm bevallen, we hebben het heel gezellig gehad. De ‘bride to be‘, was echt helemaal blij met deze workshop, op haar lijf geschrven en de rest deed ook goed mee. De lerares, was heel leuk en iedereen was vol lof over haar. De les was pittig, maar na 1,5 uur hadden we zowaar een dansje ingestudeerd. Ze was echt heel goed, gaf goed uitleg en motiveerde ons op een leuke manier.
Voor ons was de lokatie een uitkomst en we vonden het ook echt een heel schattig schooltje. Kortom: we hebben genoten!

Nathalie Besseling
Go Go disco dansen was een succes, mede door de ontzettend leuke en enthousiaste lerares is onze vrijgezel helemaal uit haar dak gegaan. Bedankt voor het meedenken waardoor wij een super dag hebben gehad. Als ik (wij) weer een keer wat moeten organiseren komen we zeker bij jullie terug!
Miranda Honders
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking