English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!!€ 27 p.p. incl. BTW

Nieuw
Is de bruidegom niet zo‘n goede danser en kun je zelf ook wel wat hulp gebruiken? Er is hoop! Verleid vanaf nu alle vrouwen op de dansvloer of laat je partners‘ mond van verbazing openvallen met je sexy moves...Met onze nieuwste workshop ‘Sexy dansen voor mannen‘ is succes verzekerd! Onze professionele en enthousiaste danseres is hiervoor speciaal de boeken ingedoken en brengt haar kennis van de Engelse North Umbria University graag op jullie over. Dus zwaai die linkerpols en draai met die rechterknie, wedden dat het werkt?

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 27 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 265,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele dansdocent(e), locatiehuur, drankje in de pauze
 Ook leuk! Beat it! - Dans als Michael Jackson
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking