English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Op stap met Jannie! (die van bling bling houdt..)€ 17 p.p. incl. BTW

Op stap met Jannie!... in de Jordaan, op de Wallen of in het centrum.... De Amsterdamse Jannie kent in ieder geval alle buurten op haar duimpje. Ze is dol op gouden engeltjes en andere tierelantijntjes en qua kleding houdt ze van panter- en luipaardprints. Tussen de laatste roddels door, vertelt ze u graag de leukste verhalen over de stad en haar inwoners en laat ze u natuurlijk de mooiste plekjes zien.

Met deze ‘doorgesjeesde’ Amsterdamse volksvrouw is uw wandeling nooit saai!

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 17 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 195,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids ‘jannie‘
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking