English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Rossen door de rosse buurt - wallen wandeling € 15 p.p. incl. BTW
De rosse buurt spreekt al jaren tot de verbeelding. De meeste toeristen kennen deze buurt vanwege de dames achter het raam, maar weet u ook dat hier de geschiedenis van Amsterdam begon? Genoeg gespreksstof dus voor onze gids, die u tijdens deze wallen- en centrum-tour boeiend zal vertellen over de dames en het werk, maar u ook meeneemt naar de mooiste (soms verborgen) plekjes. U kijkt uw ogen uit!

Meer info Rossen door de rosse buurt - wallen wandeling
Wandel_en_fietstour wallen wandeling
  Amsterdam  

Architectuur op de Eilanden € 15 p.p. incl. BTW
Ontdek de fascinerende architectonische schoonheid van het Java- eiland en het KNSM-eiland in het Oostelijk Havengebied. Vroeger was het de thuishaven van grote rederijen maar vanaf 1990 zijn deze eilanden omgetoverd tot bijzondere woonwijken.
Door onze professionele gids wordt u opgewacht bij de fietsverhuur aan de voorzijde van het NS Centraal Station om samen op het pontje het IJ over te steken.

Meer info Architectuur op de Eilanden
Wandel_en_fietstour Eilandentour_1
  Amsterdam  

Op stap met Jannie! (die van bling bling houdt..) € 17 p.p. incl. BTW
Op stap met Jannie!... in de Jordaan, op de Wallen of in het centrum.... De Amsterdamse Jannie kent in ieder geval alle buurten op haar duimpje. Ze is dol op gouden engeltjes en andere tierelantijntjes en qua kleding houdt ze van panter- en luipaardprints. Tussen de laatste roddels door, vertelt ze u graag de leukste verhalen over de stad en haar inwoners en laat ze u natuurlijk de mooiste plekjes zien.

Meer info Op stap met Jannie! (die van bling bling houdt..)
goudenengel
  Amsterdam  

‘Kijken bij de rijken!‘ - tour langs chique Amsterdam € 25 p.p. incl. BTW
Wilt u weten waar en hoe in Amsterdam de rijken wonen? Nu en vroeger? Onze ‘kijken bij de rijken tour’ neemt u mee door het centrum van de stad en langs de grachten, daar waar appartementen en huizen voor torenhoge bedragen de toonbank over gaan. Na de wandeling bezoekt u museum Willet Holthuysen, een prachtig ingericht grachtenpand waar u terug gaat in de tijd en ziet hoe de rijken vroeger woonden.

Meer info ‘Kijken bij de rijken!‘ - tour langs chique Amsterdam
willet holthuysen
  Amsterdam  

Mee naar het museum! € 0 p.p. incl. BTW
Wilt u één van de boeiende Amsterdamse musea bezoeken? Onze enthousiaste en ervaren gids gaat graag met u mee naar een bekend museum zoals het Van Gogh museum, het Rijksmuseum of Madame Tussauds. Maar wilt u eens wat anders, dan vertelt hij/zij u net zo graag boeiend over het Anne Frank huis, het Theo Thijssen museum, Willet Holthuijsen of het kattenkabinet. En zo is er nog veel meer mogelijk tijdens uw bedrijfsuitje!

Meer info Mee naar het museum!
gogh
  Amsterdam  

Tour de Pipe € 15 p.p. incl. BTW
Ontdek de Pijp..... de smeltkroes van hot, trendy en multi-culti. Van kakelbont tot koekenbier, van haring happen tot lekker loungen. Onze gids laat u de leukste plekken zien in deze steeds populairder wordende wijk. Van struinen over de Albert Cuyp markt tot pierewaaien in het park en onderweg ziet u natuurlijk ook de leukste winkeltjes, bars en culi-shops als ‘Taart van m’n tante’ en ‘Mme Jeanette’.

Meer info Tour de Pipe
pijp
  Amsterdam  

Historische café’s - Kroegentocht € 15 p.p. incl. BTW
Amsterdam kent van allerlei leuke café’s maar er zijn er een paar die sowieso de moeite waard zijn, alleen al vanwege hun uitgebreide historie, sfeer & gezelligheid.
Onze gids neemt u mee naar die kroegen van het ‘eerste uur’ waar het goed vertoeven is. Tussen de bezoeken door hoort u natuurlijk van allerlei weetjes over de stad, haar bewoners en de wijk.

Meer info Historische café’s - Kroegentocht
Wandel_en_fietstour historische kroegentocht
  Amsterdam  

China Town € 15 p.p. incl. BTW
Een thuis ver van huis ontstond in ‘China town’ want in de 20-ste eeuw streek menig Chinees hier neer. Rond de Nieuwmarkt leeft een rijke traditie voort vol rituelen en gebruiken waar veel over valt te vertellen. Waarom nieuwe schoenen met nieuwjaar? Dansende leeuwen en kropjes sla? Reis mee naar de smalste straatjes van ‘Hong Kong’ met de leukste winkeltjes om te shoppen. Laat u verleiden door de geuren van Dim Sum en de oesters van Nam Kee: a taste of China!

Meer info China Town
Wandel_en_fietstour Chinatown tour
  Amsterdam  

Hollandse tour € 15 p.p. incl. BTW
Tijdens deze wandeling hoort u o.a. over de ontstaansgeschiedenis van ons koninkrijkje, over de inwoners en eigenlijk kan het ook niet anders, we laten u natuurlijk die ‘typisch’ Hollandse lekkernijen proeven. Wat denkt u van een ‘oranjebitter’ en een bitterbal, een vers blokje kaas bij de kaasboer, wellicht een zoute haring met uitjes en zuur en een dropje om alles weg te ‘spoelen’? Onze gids vertelt op boeiende wijze over Holland en ‘de Hollanders’.

Meer info Hollandse tour
Wandel_en_fietstour Hollandse tour
  Amsterdam  

Jenever ‘preuven‘ in de stad € 15 p.p. incl. BTW
Jenever wordt al jaar en dag in Nederland gebrouwen en gedronken en wordt door sommige mensen gezien als onze ‘Nationale trots‘ op het gebied van alcohol. Onze gids vertelt u over de geschiedenis van jenever en over de historie van Amsterdam terwijl u tussentijds een aantal stops maakt in de oudste proeflokalen met illustere namen van de beroemde distillateurs uit de 16e eeuw die ook nu nog actief en succesvol zijn met hun eigen gebrouwen jenevers en likeurtjes.

Meer info Jenever ‘preuven‘ in de stad
Wandel_en_fietstour jenever tour
  Amsterdam  

Wandeling / Fietstocht op maat € 0 p.p. incl. BTW
Bent u op zoek naar iets wat in ons aanbod niet staat vermeld? Vraag ons gerust en we laten u weten of wij een boeiende tour kunnen bieden bij het thema dat u in gedachten heeft.

Meer info Wandeling / Fietstocht op maat
meetlint
  Amsterdam  

Ga mee naar de PC! € 19 p.p. incl. BTW
De PC Hooftstraat is de duurste winkelstraat van Nederland. Tout bekend Nederland koopt hier zijn kleding en schoeisel (of laat dit over aan zijn/haar personal assistent), die hier met tassen vol de deur uit wandelen. Ga met ons mee naar de PC en zie de meest luxe shops van dichtbij. Aan het eind van de straat komt u in het beroemde Vondelpark, en maakt u een lusje door het groen. Aangekomen bij het Leidseplein wacht een heerlijke kop koffie of thee in het prachtige hotel Américain.

Meer info Ga mee naar de PC!
pchooftstraat
  Amsterdam  

Antiek, Gallerie & Lifestyle tour € 15 p.p. incl. BTW
Via deze ‘Curiosa’ wandeling in het Spiegelkwartier of in de Jordaan kunt u een kijkje binnen nemen bij galleries, antiekwinkels en andere winkeltjes met merkwaardige voorwerpen, ‘leuk voor de heb’. Denk bij de Jordaanroute bijv. aan een stand met speelgoed voor rijke kinderen, bekers uit de klassieke oudheid en schilderijen met een moderne ‘touch’.

Meer info Antiek, Gallerie & Lifestyle tour
Wandel_en_fietstour Lifestyle tour
  Amsterdam  

‘Foetsie met het fietsie‘ - fietstour door Amsterdam € 22 p.p. incl. BTW
Amsterdam is een ideale fietstad. Dus gaat u met onze gids ‘foetsie met het fietsie‘, want hij/zij neemt u mee over bruggen en door stegen, naar lege en overvolle wegen. Laat u verrassen door alles wat u ziet en hoort, maar vergeet niet te trappen en de hand bij de fietsbel te houden. Heeft u ‘m niet nodig als waarschuwing, dan kunt er samen altijd nog een leuk deuntje mee tringelen. De route? Die wordt in overleg bepaald, dat is wel zo handig!

Meer info ‘Foetsie met het fietsie‘ - fietstour door Amsterdam
fietstour_bedrijfsuitje_vijgezellenfeest 142x107
  Amsterdam  

Kanalen en bruggen fietstocht € 20 p.p. incl. BTW
Amsterdam heeft tegenwoordig zo‘n 1.539 bruggen, waarvan 252 in de binnenstad. Die hoeft u natuurlijk niet allemaal over, maar u fiets wel over van allerlei mooie exemplaren zoals bijv. de Magere Brug of de Blauwbrug. De gids wijst u op de specifieke aandachtspunten en het heuveltje op heuveltje af gaat niet gauw vervelen als u de leuke wetenswaardigheden ook nog eens hoort.

Meer info Kanalen en bruggen fietstocht
Magere Brug
  Amsterdam  

‘Trouwpuzzeltocht!’ € 16 p.p. incl. BTW
Doe onze trouwpuzzeltocht en kom van alles te weten over Amsterdam, het huwelijk en de liefde! Deze leuke tocht door hartje stad brengt jullie al puzzelend op de wallen en in het oude centrum. Samen beantwoord je vragen over de stad, haar bekende inwoners, het huwelijk en nog veel meer. Zo leer je ‘Mokum‘, elkaar én de bruid beter kennen. Aan het eind nip je, in een authentiek proeflokaaltje van een heerlijk likeurtje met de toepasselijke naam ‘bruidstranen‘.

Meer info ‘Trouwpuzzeltocht!’
Sale Trouwpuzzeltocht website
  Amsterdam  

Nightlife Tour € 20 p.p. incl. BTW
Ontdek de stad tijdens deze tour door nachtelijk Amsterdam. Onze enthousiaste gidsen kennen Amsterdam én het uitgaansleven op hun duimpje. Ze nemen u mee langs de dames in de rosse buurt, een café waar de echte Amsterdammers komen en naar de ‘hot spots’ van het uitgaansleven.

Meer info Nightlife Tour
Wandel_en_fietstour nightlife tour Amsterdam
  Amsterdam  

Gaan met die Jordaan! € 15 p.p. incl. BTW
De Jordaan is een veelbezongen buurt en dat is niet voor niets. Het is een prachtige wijk met een rijke historie, bijzondere en hippe winkeltjes, leuke cafeetjes, idyllische grachten met smalle bruggetjes en natuurlijk de mooie Westerkerk. Treed in de voetsporen van Bolle Jan, Tante Leen en Johny Jordaan en maak kennis met dit ‘dorpje‘ in de stad.

Meer info Gaan met die Jordaan!
Wandel_en_fietstour Jordaan wandeling_1
  Amsterdam  

Hofjes Hoppen € 15 p.p. incl. BTW
Er zijn nog diverse hofjes uit 1600 en 1900 bewaard gebleven en te bekijken. Bij een hofje zijn de huisjes in een U- of L-vorm gebouwd rond een zogeheten bleekveld (tegenwoordig vaak een tuin). Rijke Amsterdammers lieten oude mensen gratis wonen in de kleine huisjes die aan de achterkant van de bewoning aan de straatkant werden gebouwd waardoor ze vaak moeilijk te zien zijn. U zult vast verrast zijn over de plekken waar u komt en de verborgen schoonheid ervan.

Meer info Hofjes Hoppen
Wandel_en_fietstour hofjes hoppen tour
  Amsterdam  

‘In Style‘ op de fiets - fietstour op hippe fiets € 22 p.p. incl. BTW
Cruise de stad door met deze ‘City Cruiser‘. Deze fiets is je-van-het in Amerika, maar ook in Nederland misstaat ie niet. Het model heeft een ‘relaxte’ uitstraling door het brede lage stuur, ‘de aluminium spat-borden en de kleinere wielen...‘gestyled’ om er lekker op te rijden en gezien te worden. Wilt u met uw gezelschap opvallen en de mooiste plekjes van de stad zien? Onze gids cruised graag met u mee en vertelt u onderweg graag de leukste annekdotes!

Meer info ‘In Style‘ op de fiets - fietstour op hippe fiets
Wandel_en_fietstour in style op de fiets
  Amsterdam  

Amsterdamse volksverhalen € 15 p.p. incl. BTW
Heksenvervolgingen, rovers en ridders, het mirakel van Amsterdam, de nimfen van de Amstel, de Amsterdamse Robin Hood.... Tijdens deze wandeling hoort u die spannende verhalen die Amsterdam rijk is en komt u op plekken die een verhaal te vertellen hebben. Zo is er bijvoorbeeld de Ossenspooksteeg. Volgens de verhalen zou in de 19e eeuw een spook zich schuilhouden die aangemeerde schippers de stuipen op het lijf jaagde.

Meer info Amsterdamse volksverhalen
volksverhalen
  Amsterdam  

Borrel & Klets! € 7,50 p.p. incl. BTW
Wilt u gezellig samen borrelen en bijkletsen? Dat kan! In het centrum van Amsterdam regelen we graag een privéruimte van een sfeervol café voor u, waar u naar hartelust kunt borrelen en bijpraten met uw collega‘s. Ideaal vooraf en na een vergadering, een city tour of een workshop! Voor de prijs hoeft u het niet te laten: voor slechts Euro 7.50 p.p.p.u. inclusief BTW kunt u onbeperkt genieten van huiswijn, bier en fris.

Meer info Borrel & Klets!
borrel cafe 142x107
  Amsterdam  


  Wandel- en fietstours Rotterdam >>
  Wandel- en fietstours Utrecht >>