English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Reacties klanten

Reacties op: Kookworkshop in sfeervolle kookstudio Oud-West

It was a very positive experience and we are all still smiling this morning and talking about the fun we had yesterday.
We had a fantastic time and were very proud that the dinner we prepared together was so good - we had joked beforehand that it would not be edible but it was all "lekker". The chef is a great character and everyone really enjoyed his relaxed personality and teaching style. His staff were helpful and friendly and we thought the workshop space was "super gezellig". Some of us had been initially concerned that the instructions given for the recipes were not detailed enough but soon realised that this was to encourage us to be creative and use our own judgement. We learnt some useful new skills and worked well together in our teams.

Thanks for providing us the opportunity to have such an enjoyable, positive experience and for the flexibility in accommodating our various requests.

Greenpeace International


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

Alles was prima. De schipper erg aardig. Prachtige dag.
Dank.

Robert Vermolen
Ons feestje op het water was zeer geslaagd!! De vrijgezel vond het geweldig en de rest van de meiden ook. De regen viel op een gegeven moment met bakken uit de lucht maar dat mocht de pret niet drukken. De drankjes waren goed ingekocht en we hebben het zelf nog aangevuld met een flesje champagne. Wat ook fijn was dat we een andere uitstapplaats konden kiezen. (ivm de rest van ons programma) Dus al met al SUPER.
Karin van der Weijden


Reacties op: Kookworkshop in ‘De Pijp’

Bedankt voor de recepten! De kookworkshop was erg leuk. Iedereen was enthousiast over de ruimte en het resultaat van het eten. De begeleiding bij het koken was goed. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord, dus ga vooral zo door!
Arthur van Witzenburg


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

(...) En dan de boot, dat was toch wel echt helemaal het einde. Kaarsen, bloemen, muziekje en drank: perfect verzorgd, had niet leuker kunnen zijn! Iedereen was er superenthousiast over! Dus: ontzettend bedankt voor de organisatie! Volgend jaar juni is onze eerstvolgende personeelsavond dus rond die tijd kunnen jullie zeker weer een (heleboel)telefoontje(s) van mij verwachten.
Eline van Woudenberg


Reacties op: Varen...varen...

Het was erg geslaagd, dankjewel! We waren uiteindelijk met 27 personen op de boot. Ik onthoud jullie zeker voor een volgende keer!
A. Bosma


Reacties op: Kookworkshop in ‘De Pijp’

Wij hebben erg genoten van de kookworkshop Spaanse Tapas. Het was een zeer geslaagde avond. De hapjes waren erg lekker. Het was een combinatie van warme,- en koude hapjes (...) Ook ben ik erg tevreden over jullie organisatie. Jullie service is erg goed! en zal bij de volgende keer zeker weer aan jullie denken.
Ahrend Inrichten BV
Het was een hartstikke leuke avond, helemaal top. Goede begeleiding en een hele leuke, knusse locatie. En natuurlijk super lekker eten. De recepten die je hebt toegevoegd zijn helemaal top!
ACA/JES communicatie
Alle reacties >>


Reacties op: Kookworkshop ‘Deluxe‘ - koken in een prachtige studio

De kookworkshop kreeg van alle deelnemers unaniem het predikaat VOORTREFFELIJK!
Alle ingrediënten waren aanwezig om de avond tot een succes te maken.
De gastheren/koks waren tof; de lokatie was O.K. Het eten en drinken was heerlijk, de kookkunsten van ons gezelschap uiteraard uitmuntend!
Kortom: een zeer geslaagd uitje!

Achmea, Helma Segers


Reacties op: Hofjes Hoppen

De gids was een aardige dame die kennis van zake had. Het weer zat ook nog mee, dus we hadden het goed voor elkaar.
Van Roosmalen Fissering Hilgen advocaten


Reacties op: Kookworkshop in ‘De Pijp’

De hele groep heeft het ontzettend leuk gehad. Wij zijn gestart met een drankje in de tuin, daarna heerlijk gekookt en gegeten. Iedereen was enthousiast!
Medisch Centrum Alkmaar


Reacties op: Popquiz avond ‘Kennen jullie deze nog...?

Mijn collega’s en ik zijn zeer te spreken over de Popquiz en zeker ook over de quizmaster. Wij hebben geen kritische opmerkingen, het was zeer leuk en gezellig en iedereen deed super mee. De quizmaster was prima in vorm en deed het heel goed!
De Jong Accountants


Reacties op: Kookworkshop in ‘De Pijp’

We hebben afgelopen zaterdag een fantastische avond gehad.
Het was gezellig, leuk en lekker. De bruid in spé was zeer enthousiast en wij hebben haar, mede dankzij de perfecte verzorging, de leuke locatie en de vriendelijke en gezellige kokkin, een top avond bezorgd.
Dank! Ook voor het doorsturen van de recepten.

Claartje Asser


Reacties op: Popquiz avond ‘Kennen jullie deze nog...?

Het was erg gezellig en de Popquiz werd leuk gepresenteerd!
De locatie was ook prima en het eten was goed. Kortom, wij hebben een geslaagd uitje gehad! Hartelijk dank voor de organisatie.

DSM Food Specialties


Reacties op: Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!!

Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies


Reacties op: Op stap met Jannie + Travestieshow met 3-gangen diner

Het was door iedereen erg leuk gevonden dus GESLAAGD!!!
We zullen jullie ook zeker aanbevelen. De behulpzaamheid en service was buitengewoon goed. Hier kunnen mensen nog wat van leren.
Hiervoor erg bedankt!

Jeroen van Campen


Reacties op: workshop Mondharmonica spelen

Men vond het fantastisch en zat er helemaal in. Van verschillende collega’s kreeg ik de dag erna nog een applaus dat het zo leuk en ‘anders’ was. Ik vond het zelf ook heel leuk en het doel ‘laag-drempelig met z’n allen iets creatiefs doen’ is met de mondharmonica workshop goed behaald.
Jeanine


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

Het was echt heel erg leuk! Mooie boot, precies goed voor ons met z’n 8-en. Echt een aanrader. Aardige schipper en in ons geval had hij een rol op de achtergrond, maar wanneer we iets wilden weten had hij antwoord. Bovendien precies op tijd en daar houden we van. Kortom, geen wanklank. Ook contact vanuit jullie was prima! We zullen goede pers verspreiden.
Esther Janssen


Reacties op: workshop Mondharmonica spelen

De workshop mondharmonica was heel erg geslaagd.
Alleen maar enthousiaste reacties en de muzikant deed het heel leuk.
Naar hem luisteren was ook al genoeg geweest, wat kan hij fantastisch spelen!

Elleke


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) Ook een opmerking over jou en je collega‘s:
Jullie zijn servicegericht en vriendelijk...een dodelijk goede combinatie, complimenten hoor. Tegenwoordig is het meer uitzondering dan regel om zo te zijn. Ik ben werkzaam in de HR bij een groot ICT bedrijf, dus ik zal jullie organisatie zeker onthouden.
Bedankt voor de activiteit en wie weet............ tot in de toekomst!

Vincent Ramsagar
(...) Ook een opmerking over jou en je collega‘s:
Jullie zijn servicegericht en vriendelijk...een dodelijk goede combinatie, complimenten hoor. Tegenwoordig is het meer uitzondering dan regel om zo te zijn. Ik ben werkzaam in de HR bij een groot ICT bedrijf, dus ik zal jullie organisatie zeker onthouden.
Bedankt voor de activiteit en wie weet............ tot in de toekomst!

Vincent Ramsagar
Alle reacties >>


Reacties op: Rossen door de rosse buurt - wallen wandeling

Het was enorm leuk, gezellig en we hebben een prachtige dag gehad. De gids was ook top (wat een lange slungel). Bedankt voor de organisatie.
Yolande Slooijer
We hebben het erg leuk gehad. Onze gids wist aardig veel te vertellen over het verleden en het heden van de Rosse buurt. Daarna naar een kroegje in de Jordaan geweest, perfect avondje gehad. Ook de vrijgezel mailde net dat hij het erg leuk vond en daar ging het natuurlijk om. Nog bedankt voor het regelen op de korte termijn! (...) Nogmaals bedankt
Niels van der Rijst
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Het is bijzonder leuk geweest. ‘Sjaan‘ is een leuke, inspirerende en enthousiaste vrouw. We waren daarnaast ook allemaal in opperbeste stemming en niet te verlegen voor de theaterstukjes. Harsjtikke fein hour allemoal :-). Daarnaast leent de zaal zich ook uitstekend voor zulke dingen. Dus complimenten voor het geheel!.. We‘‘ll remember you.
Peter Groothuis
Gisteren hebben we ons dagje Amsterdam gehad. Het was een grandioos succes. (...) De workshop “Plat Amsterdams‘ was echt geweldig. Iedereen heeft het er nog over. Heel leuk gedaan en we hebben een hoop lol gehad. De wandeling met de gids was interessant (we hadden natuurlijk ook heerlijk wandelweer). Het diner (...) was heel erg gezellig en goed geregeld. We hebben heerlijk gegeten. Al met al een onvergetelijke dag. Een superdag !! Heel erg bedankt.
L. Steenbergen


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De danseres die de workshop gaf was vrolijk en vakkundig en de workshop was goed georganiseerd. We hebben dus een hele leuke middag gehad, dank jullie wel!
Petra
De workshop was hartstikke leuk...de meiden hebben allemaal genoten! Prima instructrice die ons allemaal weer wat moves heeft bijgeleerd. Dank jullie wel voor de organisatie!
Patricia


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Wat een professionele vrouw met humor en zeker met zangkennis. We hebben geoefend, gelachen en natuurlijk uiteindelijk de twee door ons gekozen liedjes laten opnemen. We kunnen zo bij jullie worden opgenomen in het assortiment!!!
Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling Amsterdam
Wat een professionele vrouw met humor en zeker met zangkennis. We hebben geoefend, gelachen en natuurlijk uiteindelijk de twee door ons gekozen liedjes laten opnemen. We kunnen zo bij jullie worden opgenomen in het assortiment!!!
Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling Amsterdam


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

We hebben een hele leuke en geslaagde middag gehad. Burlesque blijkt een meer ingewikkelde bezigheid dan we verwacht hadden. Namens iedereen hartelijk dank voor de organisatie!
Vanessa Muller


Reacties op: Rossen door de rosse buurt - wallen wandeling

De wandeling was SUPER, zijn uitleg uitstekend, iedereen heeft genoten en eigenlijk was de tijd te kort......maar aan alles komt een eind. (...) Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt, met dank aan de gids.
Ministerie van Justitie
Het is een hele fijne dag geweest. We waren een kwartiertje te laat i.v.m. storing van de trein, toen we dat doorgaven aan gids Jeroen zei hij dat het ontzettend hard regende in Amsterdam. Dat bleek achteraf heel erg mee te vallen, we hebben totaal geen last van de regen gehad. De wallenwandeling was heel leuk en interessant, uiteraard hilariteit alom bij mijn Zuiderse mannelijke collega's. (...) Kortom, we hebben een hele leuke dag gehad en ik heb veel complimentjes gekregen voor het goed organiseren van het teamuitje. Deze complimenten wil ik dus overbrengen. Als we weer iets willen organiseren, dan denken we zeker aan jullie. (...) Bedankt voor de leuke dag
Douane Maastricht
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Beste team van Doubledutch Events,(...) Wou nog even melden dat we een geweldige dag hebben gehad. De zangworkshop met Marieke was ontzettend leuk en het resultaat nog leuker. We hebben echt gelachen en de vrijgezel in kwestie heeft een onvergetelijke dag gehad. Bedankt voor alles, de organisatie was echt top en bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken!
Samantha Gubbels
Beste team van Doubledutch Events,(...) Wou nog even melden dat we een geweldige dag hebben gehad. De zangworkshop met Marieke was ontzettend leuk en het resultaat nog leuker. We hebben echt gelachen en de vrijgezel in kwestie heeft een onvergetelijke dag gehad. Bedankt voor alles, de organisatie was echt top en bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken!
Samantha Gubbels
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Tantje Sjaan was een regelrecht succes. De locatie met het terras aan de achterkant en dichtbij Amsterdam Centraal was heel goed en we hadden mooi weer. Voorziening van drankjes e.d. was ook prima. Daarnaast was Tante Sjaan een leuk mens en de verkleedkleren maakte het dat iedereen goed in zijn rol kwam. (..) We hebben veel leuke reacties gehad van anderen over de hele dag en het onderdeel tante Sjaan paste goed in ons cultuur-omslagprogramma binnen onze divisie. Je grenzen opzoeken, uit de kast buiten de kaders. Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie!
Lydia van Beek, Achmea Sociale Zekerheid
* Wat betreft de workshop “Plat Amsterdams’: Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord! ‘Tante Sjaan‘ is absoluut een vakvrouw. Ze wist met haar enthousiasme ook diegenen over de streep te trekken die niet durfden, het eng vonden of dachten dat ze dit niet konden. De rollenspelen leverden absoluut onverwachte én hilarische situaties op. Binnen ons werk is het een goed gegeven om juist tijdens een afdelingsuitje de nadruk te leggen op teambuilding, teamspirit en meer van dit soort fraaie kreten. We hebben daar in deze workshop op een unieke manier volop gehoor aan kunnen geven. Dus van onze kant alleen maar enthousiasme. Wij kijken terug op een hele leuke dag, bedankt hiervoor!’
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts
(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Het was hartstikke leuk, alles is prima bevallen! Iedereen is er nog vol van.
Delta Forte BV - Niek Schaap


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch
Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop is heel erg goed bevallen!!! In het begin was het allemaal wat onwennig, maar we hebben ontzettend veel lol gehad. En ik heb gehoord dat de moves die de dames geleerd hebben, ‘s avonds in de kroeg nog eens gedemonstreerd zijn. Bedankt voor alles!
Ruby


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De zangworkshop was erg leuk! We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen heeft er erg van genoten!! De zangeres heeft het liedje van Cher ook erg creatief met ons opgepakt, door groepen te vormen en ons meerstemmig te laten (proberen) te zingen. Uiteraard zat het liedje er de hele dag goed in en hebben we het na de nodige wijntjes meermaals herhaald tijdens onze boottocht en verschillende optredens verzorgd in kroegen:)! Al met al erg geslaagd dus! Hartelijk dank voor de goede organisatie!
Jolien Mollink
De zangworkshop was erg leuk! We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen heeft er erg van genoten!! De zangeres heeft het liedje van Cher ook erg creatief met ons opgepakt, door groepen te vormen en ons meerstemmig te laten (proberen) te zingen. Uiteraard zat het liedje er de hele dag goed in en hebben we het na de nodige wijntjes meermaals herhaald tijdens onze boottocht en verschillende optredens verzorgd in kroegen:)! Al met al erg geslaagd dus! Hartelijk dank voor de goede organisatie!
Jolien Mollink
Alle reacties >>


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Het was een zeer geslaagde dag!!! De Burlesque workshop Teasen & Theater was geweldig. Iedereen was erg enthousiast en de vrijgezel vond het de leukste activiteit van de dag! De danseres was erg aardig en liet goed zien wat we moesten doen. Ook de meiden die geen dans-ervaring hadden konden goed meedoen. Wij waren veel te vroeg en het was fijn dat het theater toch wist van onze komst en we gebruik mochten maken van het cafe. Bedankt voor alles!
Judith Kwakman
De workshop Burlesque was een groot succes! Wij hebben het erg leuk gehad. Complimenten aan de lerares!
Iris Scheffers
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

We hebben genoten! We werden hartelijk ontvangen. Even wat gedronken en toen aan het werk met Tante Sjaan.
Zeer nuttige tips en ontzettend veel gelachen. Als ik een beoordeling moest geven op Zoover (vakantiebeoordelingen) zou het een 9,8 zijn.

Erna Janssen


Reacties op: workshop Mondharmonica spelen

Men vond het fantastisch en zat er helemaal in. Van verschillende collega’s kreeg ik de dag erna nog een applaus dat het zo leuk en ‘anders’ was. Ik vond het zelf ook heel leuk en het doel ‘laag-drempelig met z’n allen iets creatiefs doen’ is met de mondharmonica workshop goed behaald.
Jeanine


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Wij vonden de combi burlesque / striptease een goede keuze, het liep door elkaar heen en sloot goed op elkaar aan. De lerares was enthousiast en bracht dat goed over en zij wist precies de groep aan te voelen en haar workshop daarop en oefeningen af te stemmen. De deelneemsters die aan het begin nog wat huiverig waren, gingen aan het einde ook (bijna) helemaal los. En ook de bruid vond het top!
Het was een goede combi van danspasjes, uitleg, achtergrondinfo van burlesque / striptease. De attributen maakten het helemaal af!

Sophie


Reacties op: workshop Mondharmonica spelen

De workshop mondharmonica was heel erg geslaagd.
Alleen maar enthousiaste reacties en de muzikant deed het heel leuk.
Naar hem luisteren was ook al genoeg geweest, wat kan hij fantastisch spelen!

Elleke


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Wij hebben enorm genoten van de workshop Burlesk. Er waren zelfs meiden die na afloop zeiden dat ze ‘erop‘ zouden willen. Helemaal geslaagd dus!
Marjolein


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De workshop maakte het vrijgezellenfeest helemaal compleet.
Het nummer is helemaal geworden zoals gehoopt. Miranda is ook een geweldig docente, iedereen vond haar erg enthousiast en ze liet ons ook meedenken in het proces. Helemaal top!
Erg bedankt voor de goede service, mailcontact etc. Dat maakte dat als ik nog eens zo iets wil doen, weer bij jullie kom en jullie zeker adviseer aan vrienden en familie. Kortom, heel erg bedankt.

Suzanne van de Weerd
De workshop maakte het vrijgezellenfeest helemaal compleet.
Het nummer is helemaal geworden zoals gehoopt. Miranda is ook een geweldig docente, iedereen vond haar erg enthousiast en ze liet ons ook meedenken in het proces. Helemaal top!
Erg bedankt voor de goede service, mailcontact etc. Dat maakte dat als ik nog eens zo iets wil doen, weer bij jullie kom en jullie zeker adviseer aan vrienden en familie. Kortom, heel erg bedankt.

Suzanne van de Weerd


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

We hebben het zaterdag heel erg leuk gehad!! Echt enorm gelachen tijdens de Burlesque workshop en danseres Celia deed het ontzettend leuk, gezellig dame! Een absolute aanrader!
Precilla Bovenkamp
Het was een geslaagd vrijgezellenfeest en ik wil mijn complimenten uiten over docente Sarah. Ik heb in het verleden ook een workshop Burlesque gehad, maar die was minder leuk dan bij jullie. Hier hadden we meer interactie met de groep samen en ter plekke verzon Sarah dingen erbij, wat het net completer maakt.
De accessoires en de tepelplakkers doen het erg goed! We hebben er zo hard om gelachen toen het op een verkeerde plek belandde.
Tot slot kan ik vertellen dat de aanstaande bruid het heel erg leuk vond

Lai Han
Alle reacties >>


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

De workshop was erg geslaagd. In het begin was onze groep een beetje "onzeker", maar de stripster voelde dit perfect aan. Ze legde rustig alles uit en uiteindelijk deed iedereen mee en hebben we ontzettend gelachen! En veel geleerd :-) Bedankt
Marieke Werkman
Het is erg goed bevallen, de striptease les. De danseres was erg goed en legde het allemaal erg leuk uit! Ze was serieus, met toch leuke humor tussendoor, zeer professioneel. De locatie was ook echt super, lekker groot en centraal in Amsterdam. Als ik nog een feestje moet organiseren, of als ik iemand moet aanbevelen zal ik zeker aan jullie denken!
Anne Mechteld
Alle reacties >>


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De danseres die de workshop gaf was vrolijk en vakkundig en de workshop was goed georganiseerd. We hebben dus een hele leuke middag gehad, dank jullie wel!
Petra


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Namens alle meiden van het vrijgezellenfeest afgelopen zaterdag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de enorm grappige en leerzame workshop. We hebben de hele avond geoefend ;-)
Dank voor de goede zorgen!

Lisa Lashley


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop was hartstikke leuk...de meiden hebben allemaal genoten! Prima instructrice die ons allemaal weer wat moves heeft bijgeleerd. Dank jullie wel voor de organisatie!
Patricia
We hebben een hele leuke en geslaagde middag gehad. Burlesque blijkt een meer ingewikkelde bezigheid dan we verwacht hadden. Namens iedereen hartelijk dank voor de organisatie!
Vanessa Muller


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse
Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het was in één woord geweldig! We hebben zo ontzettend gelachen en we hebben er een flinke dosis energie aan overgehouden. Erg tevreden dus!!
Lieke
Even een reactie op de striptease workshop.... we hebben allemaal erg genoten. Vooral de vrijgezel vond het erg leuk. Ik kan geen enkele kritische opmerking geven! Ik zal de workshop voor andere vrijgezellenfeestjes zeker aanraden. Ook hou ik jullie bureau voor soortgelijke activiteiten in mijn hoofd. Bedankt voor het mede -organiseren van een zeer geslaagde dag!
Frieda
Alle reacties >>


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben het heel erg leuk gehad!
De Quiz is goed ontvangen en de lokatie was prima. Eten was goed, Quizmaster erg goed.
Kortom, een hele leuke manier om met het team op pad te zijn!

RVS - Floor de Bruijn
We hebben het heel erg leuk gehad!
De Quiz is goed ontvangen en de lokatie was prima. Eten was goed, Quizmaster erg goed.
Kortom, een hele leuke manier om met het team op pad te zijn!

RVS - Floor de Bruijn
Alle reacties >>


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het was superrrr! Danseres deed het leuk en goed. Lekker sfeertje alles mocht en kon en niets hoefde.
Jozien Teuben


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop is heel erg goed bevallen!!! In het begin was het allemaal wat onwennig, maar we hebben ontzettend veel lol gehad. En ik heb gehoord dat de moves die de dames geleerd hebben, ‘s avonds in de kroeg nog eens gedemonstreerd zijn. Bedankt voor alles!
Ruby
Het was een zeer geslaagde dag!!! De Burlesque workshop Teasen & Theater was geweldig. Iedereen was erg enthousiast en de vrijgezel vond het de leukste activiteit van de dag! De danseres was erg aardig en liet goed zien wat we moesten doen. Ook de meiden die geen dans-ervaring hadden konden goed meedoen. Wij waren veel te vroeg en het was fijn dat het theater toch wist van onze komst en we gebruik mochten maken van het cafe. Bedankt voor alles!
Judith Kwakman
Alle reacties >>


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

De workshop ‘t Geheim van een Striptease‘ was hilarisch! De toekomstige bruid was helemaal in haar element! De lerares was tactvol, plezierig en professioneel, onze complimenten!
Imke Wilms


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop Burlesque ‘Teasen & Theater‘ was super georganiseerd en we hebben genoten! Dankjewel!
Anne-Marie Westhoff
We hebben erg genoten van de Burlesque workshop Teasen & Theater!
De workshop was goed geregeld.
Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag voor mijn zusje. De tepelplakkers vond ze erg hilarisch!

Esther


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben een hele leuke avond gehad. Veel hilariteit en gelach. De quizmaster deed het hartstikke leuk!!!
Als we nog eens een feest geven zal ik weer aan julllie denken.

Steinmetz
We hebben een hele leuke avond gehad. Veel hilariteit en gelach. De quizmaster deed het hartstikke leuk!!!
Als we nog eens een feest geven zal ik weer aan julllie denken.

Steinmetz
Alle reacties >>


Reacties op: workshop Mondharmonica spelen

Men vond het fantastisch en zat er helemaal in. Van verschillende collega’s kreeg ik de dag erna nog een applaus dat het zo leuk en ‘anders’ was. Ik vond het zelf ook heel leuk en het doel ‘laag-drempelig met z’n allen iets creatiefs doen’ is met de mondharmonica workshop goed behaald.
Jeanine


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Wij vonden de combi burlesque / striptease een goede keuze, het liep door elkaar heen en sloot goed op elkaar aan. De lerares was enthousiast en bracht dat goed over en zij wist precies de groep aan te voelen en haar workshop daarop en oefeningen af te stemmen. De deelneemsters die aan het begin nog wat huiverig waren, gingen aan het einde ook (bijna) helemaal los. En ook de bruid vond het top!
Het was een goede combi van danspasjes, uitleg, achtergrondinfo van burlesque / striptease. De attributen maakten het helemaal af!

Sophie


Reacties op: workshop Mondharmonica spelen

De workshop mondharmonica was heel erg geslaagd.
Alleen maar enthousiaste reacties en de muzikant deed het heel leuk.
Naar hem luisteren was ook al genoeg geweest, wat kan hij fantastisch spelen!

Elleke


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Wij hebben enorm genoten van de workshop Burlesk. Er waren zelfs meiden die na afloop zeiden dat ze ‘erop‘ zouden willen. Helemaal geslaagd dus!
Marjolein


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Iedereen heeft ontzettend genoten van de striptease workshop. Mijn complimenten aan de docente.
Lorraine


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

We hebben het zaterdag heel erg leuk gehad!! Echt enorm gelachen tijdens de Burlesque workshop en danseres Celia deed het ontzettend leuk, gezellig dame! Een absolute aanrader!
Precilla Bovenkamp
Het was een geslaagd vrijgezellenfeest en ik wil mijn complimenten uiten over docente Sarah. Ik heb in het verleden ook een workshop Burlesque gehad, maar die was minder leuk dan bij jullie. Hier hadden we meer interactie met de groep samen en ter plekke verzon Sarah dingen erbij, wat het net completer maakt.
De accessoires en de tepelplakkers doen het erg goed! We hebben er zo hard om gelachen toen het op een verkeerde plek belandde.
Tot slot kan ik vertellen dat de aanstaande bruid het heel erg leuk vond

Lai Han
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) Ook een opmerking over jou en je collega‘s:
Jullie zijn servicegericht en vriendelijk...een dodelijk goede combinatie, complimenten hoor. Tegenwoordig is het meer uitzondering dan regel om zo te zijn. Ik ben werkzaam in de HR bij een groot ICT bedrijf, dus ik zal jullie organisatie zeker onthouden.
Bedankt voor de activiteit en wie weet............ tot in de toekomst!

Vincent Ramsagar


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

De schilderworkshop is helemaal goed verlopen. Uitleg was goed, te drinken gehad, gelachen en veel lol gemaakt. Als ik van de andere heren nog dingen hoor volgende week bij de bruiloft laat ik 't je weten.
Bart


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

De workshop was erg geslaagd. In het begin was onze groep een beetje "onzeker", maar de stripster voelde dit perfect aan. Ze legde rustig alles uit en uiteindelijk deed iedereen mee en hebben we ontzettend gelachen! En veel geleerd :-) Bedankt
Marieke Werkman
Het is erg goed bevallen, de striptease les. De danseres was erg goed en legde het allemaal erg leuk uit! Ze was serieus, met toch leuke humor tussendoor, zeer professioneel. De locatie was ook echt super, lekker groot en centraal in Amsterdam. Als ik nog een feestje moet organiseren, of als ik iemand moet aanbevelen zal ik zeker aan jullie denken!
Anne Mechteld
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Afgelopen zaterdag de zangworkshop gehad. Het was een groot succes. Sowieso was het bij de aanstaande bruidegom een schot in de roos, maar ook de rest van de groep vond het heel geslaagd. Het grappige is dat blijkt dat iedereen eigenlijk wel kan zingen.
Frank
De zangworkshop was erg leuk! en ook de "zangjuf" was heel leuk en enthousiast. De locatie was ook gezellig, kortom alles was leuk en goed geregeld, met dank aan jullie bureau.
Karin Raadman


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

Wij hebben maar één woord voor afgelopen vrijdag en dat is SUPER!! Wat een leuke middag hebben wij gehad. De schilder en onze naakte vriend waren hartstikke aardige leuke mannen. En ja we hebben ook nog echt leuke schilderijen gemaakt. In het begin natuurlijk lachen geblazen, maar uiteindelijk waren we serieus aan het werk. Jullie ook bedankt voor de manier waarop alles geregeld is, een prettige manier van boeken. Ik zou zeggen tot de volgende ronde.
We bedenken wel weer een reden voor een feestje.

Hennie van de Vuurst


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het is erg goed bevallen! We hebben een superleuke workshop gehad, en de "lerares" deed haar uiterste best om van ons ervaren strippers te maken...
Bedankt en tot ziens,

Kim


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De danseres die de workshop gaf was vrolijk en vakkundig en de workshop was goed georganiseerd. We hebben dus een hele leuke middag gehad, dank jullie wel!
Petra


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Namens alle meiden van het vrijgezellenfeest afgelopen zaterdag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de enorm grappige en leerzame workshop. We hebben de hele avond geoefend ;-)
Dank voor de goede zorgen!

Lisa Lashley


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop was hartstikke leuk...de meiden hebben allemaal genoten! Prima instructrice die ons allemaal weer wat moves heeft bijgeleerd. Dank jullie wel voor de organisatie!
Patricia


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Wat een professionele vrouw met humor en zeker met zangkennis. We hebben geoefend, gelachen en natuurlijk uiteindelijk de twee door ons gekozen liedjes laten opnemen. We kunnen zo bij jullie worden opgenomen in het assortiment!!!
Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling Amsterdam


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

We hebben een hele leuke en geslaagde middag gehad. Burlesque blijkt een meer ingewikkelde bezigheid dan we verwacht hadden. Namens iedereen hartelijk dank voor de organisatie!
Vanessa Muller


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

Alles is prima verlopen en de schilder heeft het heel erg leuk gedaan. Zeer behulpzaam en vriendelijk! We hebben een geweldige dag gehad met z’n tienen mede dank zij jullie, dank je wel daarvoor
NH Hoteles


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het was in één woord geweldig! We hebben zo ontzettend gelachen en we hebben er een flinke dosis energie aan overgehouden. Erg tevreden dus!!
Lieke


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

Het vrijgezellenfeestje was zeer geslaagd. We hebben enorm genoten van het naaktmodel schilderen en stonden eerlijk gezegd verbaasd te kijken dat we toch nog zo veel talent onder ons hadden. En ook de bruid vond het heel geslaagd. Ik ben toevallig zelf secretaresse dus mocht de gelegenheid daar zijn, dan zal ik ook zeker aan jullie denken bij een bedrijfsuitje. Bedankt voor alles!
Claudia Clausen
De workshop was erg geslaagd (sommige dames hadden de stille wens om ooit te gaan schilderen en gaan het nu in uitvoering brengen). Daarnaast werkte Vincent leuk mee, dus we hebben een superleuke middag gehad. Bedankt voor alles!
Carla


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Even een reactie op de striptease workshop.... we hebben allemaal erg genoten. Vooral de vrijgezel vond het erg leuk. Ik kan geen enkele kritische opmerking geven! Ik zal de workshop voor andere vrijgezellenfeestjes zeker aanraden. Ook hou ik jullie bureau voor soortgelijke activiteiten in mijn hoofd. Bedankt voor het mede -organiseren van een zeer geslaagde dag!
Frieda
We hebben echt een onvergetelijke dag gehad. De activiteiten zorgden vooraf al voor hilariteit maar waren eenmaal ter plekke nog een stuk leuker dan we hadden kunnen denken. Wat een lol om samen met de striptease bezig te zijn. Daarna zijn we naar jullie workshop Plat Amsterdams met 'Tante Sjaan' gegaan waar we met een paar borrels op de grootste lol hebben gehad om de typisch Amsterdamse scenes na te spelen! Groetjes,
Samanta


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Beste team van Doubledutch Events,(...) Wou nog even melden dat we een geweldige dag hebben gehad. De zangworkshop met Marieke was ontzettend leuk en het resultaat nog leuker. We hebben echt gelachen en de vrijgezel in kwestie heeft een onvergetelijke dag gehad. Bedankt voor alles, de organisatie was echt top en bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken!
Samantha Gubbels
Het zingen was hilarisch. Ik denk dat we bij het daadwerkelijke ja-woord met 12 vrouwen tegelijkertijd en driestemmig bovendien ‘I DO‘ gaan zingen. Het was erg geslaagd dus. Na de gebruikelijke gene aan het begin waren we daarna helemaal om en zongen we als nachtegaaltjes. Alles ging erg goed dus, dankjewel!
Vera Jansen
Alle reacties >>


Reacties op: Op stap met Jannie! (die van bling bling houdt..)

(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Wij vonden de workshop striptease zeker erg geslaagd.
We hebben erg veel gelachen en de danseres heeft ons leuke tips gegeven.
Jullie heel erg bedankt voor de service en de snelle reacties tussendoor!

Vanessa de Wilde


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben het heel erg leuk gehad!
De Quiz is goed ontvangen en de lokatie was prima. Eten was goed, Quizmaster erg goed.
Kortom, een hele leuke manier om met het team op pad te zijn!

RVS - Floor de Bruijn


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

De Popquiz was een groot succes gisteren. Iedereen deed enthousiast mee en vertelde me achteraf het ontzettend leuk gevonden te hebben.
Goed event dus!

Price Waterhouse Coopers


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het was superrrr! Danseres deed het leuk en goed. Lekker sfeertje alles mocht en kon en niets hoefde.
Jozien Teuben


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop is heel erg goed bevallen!!! In het begin was het allemaal wat onwennig, maar we hebben ontzettend veel lol gehad. En ik heb gehoord dat de moves die de dames geleerd hebben, ‘s avonds in de kroeg nog eens gedemonstreerd zijn. Bedankt voor alles!
Ruby


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De zangworkshop was erg leuk! We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen heeft er erg van genoten!! De zangeres heeft het liedje van Cher ook erg creatief met ons opgepakt, door groepen te vormen en ons meerstemmig te laten (proberen) te zingen. Uiteraard zat het liedje er de hele dag goed in en hebben we het na de nodige wijntjes meermaals herhaald tijdens onze boottocht en verschillende optredens verzorgd in kroegen:)! Al met al erg geslaagd dus! Hartelijk dank voor de goede organisatie!
Jolien Mollink


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

De workshop naaktmodel schilderen was fantastisch. De kunstschilder pakte het leuk aan en probeerde ons ook echt iets te leren. Zijn passie en enthousiasme voor schilderen was aan alle kant zicht- en merkbaar! Het naaktmodel was een heel ervaren iemand, aardige man en hij was ook erg geïnteresseerd in onze resultaten, leuk! We hebben een gezellige en leerzame middag gehad. Dank voor alles!
Chantal van Dieteren
De workshop naaktmodel schilderen was een succes! Een goede kunstenaar met professioneel model, het was echt geslaagd!
Ingrid


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

We kijken terug op een hele leuke workshop. Dat hebben we ook aan de zanglerares verteld, maar je mag haar nogmaals doorgeven dat wij vonden dat ze het op een hele toegankelijke en spontane manier heeft gedaan. Ze heeft onze verwachtingen goed aangevoeld; de sfeer was heel goed en er kwam ook nog resultaat uit!
Annemiek


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Het was een zeer geslaagde dag!!! De Burlesque workshop Teasen & Theater was geweldig. Iedereen was erg enthousiast en de vrijgezel vond het de leukste activiteit van de dag! De danseres was erg aardig en liet goed zien wat we moesten doen. Ook de meiden die geen dans-ervaring hadden konden goed meedoen. Wij waren veel te vroeg en het was fijn dat het theater toch wist van onze komst en we gebruik mochten maken van het cafe. Bedankt voor alles!
Judith Kwakman
De workshop Burlesque was een groot succes! Wij hebben het erg leuk gehad. Complimenten aan de lerares!
Iris Scheffers
Alle reacties >>


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

De workshop ‘t Geheim van een Striptease‘ was hilarisch! De toekomstige bruid was helemaal in haar element! De lerares was tactvol, plezierig en professioneel, onze complimenten!
Imke Wilms


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De workshop Burlesque ‘Teasen & Theater‘ was super georganiseerd en we hebben genoten! Dankjewel!
Anne-Marie Westhoff


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

De feestelijke schilderworkshop met naaktmodel was een erg leuke workshop, een echte aanrader! Ook de kunstenaar die ons begeleidde was een erg leuke en gezellige man. Omdat we met een grote club dames waren was het erg fijn dat er een extra kunstschilder bij was!
Jeanet


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

We hebben erg genoten van de Burlesque workshop Teasen & Theater!
De workshop was goed geregeld.
Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag voor mijn zusje. De tepelplakkers vond ze erg hilarisch!

Esther


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben een hele leuke avond gehad. Veel hilariteit en gelach. De quizmaster deed het hartstikke leuk!!!
Als we nog eens een feest geven zal ik weer aan julllie denken.

Steinmetz
"The day after" hoor ik van al mijn collega‘s uitsluitend positieve reacties. De Popquiz was erg leuk en gezellig, werd op een leuke manier door de quizmaster begeleid. Er zat voor ieder wat wils in en de quiz biedt voldoende mogelijkheden voor alle leeftijden om punten te scoren. Erg goed voor de onderlinge "competitie"! De Popquiz is absoluut in hele goede aarde gevallen en er zal nog een tijdje over nagesproken worden!
Wat betreft de locatie in Eindhoven ook uitsluitend goede berichten

Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Alle reacties >>


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

Wij vonden de combi burlesque / striptease een goede keuze, het liep door elkaar heen en sloot goed op elkaar aan. De lerares was enthousiast en bracht dat goed over en zij wist precies de groep aan te voelen en haar workshop daarop en oefeningen af te stemmen. De deelneemsters die aan het begin nog wat huiverig waren, gingen aan het einde ook (bijna) helemaal los. En ook de bruid vond het top!
Het was een goede combi van danspasjes, uitleg, achtergrondinfo van burlesque / striptease. De attributen maakten het helemaal af!

Sophie
Wij hebben enorm genoten van de workshop Burlesk. Er waren zelfs meiden die na afloop zeiden dat ze ‘erop‘ zouden willen. Helemaal geslaagd dus!
Marjolein


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De workshop maakte het vrijgezellenfeest helemaal compleet.
Het nummer is helemaal geworden zoals gehoopt. Miranda is ook een geweldig docente, iedereen vond haar erg enthousiast en ze liet ons ook meedenken in het proces. Helemaal top!
Erg bedankt voor de goede service, mailcontact etc. Dat maakte dat als ik nog eens zo iets wil doen, weer bij jullie kom en jullie zeker adviseer aan vrienden en familie. Kortom, heel erg bedankt.

Suzanne van de Weerd


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Iedereen heeft ontzettend genoten van de striptease workshop. Mijn complimenten aan de docente.
Lorraine


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

We hebben het zaterdag heel erg leuk gehad!! Echt enorm gelachen tijdens de Burlesque workshop en danseres Celia deed het ontzettend leuk, gezellig dame! Een absolute aanrader!
Precilla Bovenkamp
Het was een geslaagd vrijgezellenfeest en ik wil mijn complimenten uiten over docente Sarah. Ik heb in het verleden ook een workshop Burlesque gehad, maar die was minder leuk dan bij jullie. Hier hadden we meer interactie met de groep samen en ter plekke verzon Sarah dingen erbij, wat het net completer maakt.
De accessoires en de tepelplakkers doen het erg goed! We hebben er zo hard om gelachen toen het op een verkeerde plek belandde.
Tot slot kan ik vertellen dat de aanstaande bruid het heel erg leuk vond

Lai Han
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) Ook een opmerking over jou en je collega‘s:
Jullie zijn servicegericht en vriendelijk...een dodelijk goede combinatie, complimenten hoor. Tegenwoordig is het meer uitzondering dan regel om zo te zijn. Ik ben werkzaam in de HR bij een groot ICT bedrijf, dus ik zal jullie organisatie zeker onthouden.
Bedankt voor de activiteit en wie weet............ tot in de toekomst!

Vincent Ramsagar


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Wij hebben ontzettend genoten en er zijn ook mooie schilderijen uit voortgekomen. De schilderbegeleider is een hele leuke en geduldige docent wat ook heel belangrijk is om een fijne middag te hebben.
Helmi


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

De workshop was erg geslaagd. In het begin was onze groep een beetje "onzeker", maar de stripster voelde dit perfect aan. Ze legde rustig alles uit en uiteindelijk deed iedereen mee en hebben we ontzettend gelachen! En veel geleerd :-) Bedankt
Marieke Werkman
Het is erg goed bevallen, de striptease les. De danseres was erg goed en legde het allemaal erg leuk uit! Ze was serieus, met toch leuke humor tussendoor, zeer professioneel. De locatie was ook echt super, lekker groot en centraal in Amsterdam. Als ik nog een feestje moet organiseren, of als ik iemand moet aanbevelen zal ik zeker aan jullie denken!
Anne Mechteld
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Afgelopen zaterdag de zangworkshop gehad. Het was een groot succes. Sowieso was het bij de aanstaande bruidegom een schot in de roos, maar ook de rest van de groep vond het heel geslaagd. Het grappige is dat blijkt dat iedereen eigenlijk wel kan zingen.
Frank
De zangworkshop was erg leuk! en ook de "zangjuf" was heel leuk en enthousiast. De locatie was ook gezellig, kortom alles was leuk en goed geregeld, met dank aan jullie bureau.
Karin Raadman


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

We hebben het gisteren heel fijn gehad. Waar een paar collega’s bij binnenkomst een beetje sceptisch waren was dit in no time, mede door de aanpak van de schilder, helemaal verdwenen. Iedereen is enthousiast aan het werk gegaan. Aan het eind was iedereen trots op z’n eigen werk. De workshop heeft geheel aan onze verwachting voldaan.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze leuke middag.

Autoriteit Financiële Markten


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het is erg goed bevallen! We hebben een superleuke workshop gehad, en de "lerares" deed haar uiterste best om van ons ervaren strippers te maken...
Bedankt en tot ziens,

Kim
Namens alle meiden van het vrijgezellenfeest afgelopen zaterdag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de enorm grappige en leerzame workshop. We hebben de hele avond geoefend ;-)
Dank voor de goede zorgen!

Lisa Lashley


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Wat een professionele vrouw met humor en zeker met zangkennis. We hebben geoefend, gelachen en natuurlijk uiteindelijk de twee door ons gekozen liedjes laten opnemen. We kunnen zo bij jullie worden opgenomen in het assortiment!!!
Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling Amsterdam


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Mijn antwoord heeft even op zich laten wachten, want ik wilde alle collegae de gelegenheid geven hun zegje te doen. Louter positieve geluiden. Omdat slechts twee van ons wel eens eerder een penseel en ezel van dichtbij hadden gezien, was het voor de overigen een hele nieuwe ervaring. Dat was aan de resultaten niet te zien, want ik vond ze allemaal wel wat hebben. Momenteel hangen de schilderijen bij ons op de gang van onze werkplek.
Politie Amsterdam


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

We hebben een top vrijgezellendag gehad.
De locatie was super, de afstand naar het restaurant was goed!! De dansjuf was helemaal top. En het resultaat was om te lachen!! Super bedankt voor deze organisatie. Het was een workshop om nooit te vergeten!!

Saskia Groot
De workshop Cheerleading en het travestietheater zijn heel goed bevallen. Het cheerleading was ontzettend leuk en wij hebben ons best gedaan met de cheerleadattributen. (...) Al met al hebben wij ons zeer goed vermaakt en was het prima geregeld. Bedankt! Zelf regel ik met de collega's onze personeelsuitjes en dan zullen wij zeker aan jullie denken!
Maud
Alle reacties >>


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

We hebben een geweldige avond gehad, het diner was erg lekker, goed verzorgd allemaal! Ook de vegetariërs vonden hun eten erg lekker.
Bediening was fantastisch en we hebben enorm genoten van de leuke optredens, heerlijk meegezongen en gelachen met de dames!
Kortom een zeer geslaagd evenement dat we een ieder kunnen aanraden!
Maar bovenal ook onze complimenten aan jullie voor alle goede zorgen en begeleiding betreffende het bedrijfsuitje!

OOG Onderwijs en Jeugd


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het was in één woord geweldig! We hebben zo ontzettend gelachen en we hebben er een flinke dosis energie aan overgehouden. Erg tevreden dus!!
Lieke


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

...Het travestietheater was ook ontzettend leuk. Lekker gegeten en leuke entertainment door de travestieten. Zij betrekken het etende publiek er leuk bij en zeker de vrijgezellen... die aan het einde nog een spetterend optreden mochten doen met één van de travestieten onder de naam LUV.
Al met al hebben wij ons zeer goed vermaakt en was het prima geregeld.
Bedankt!

Maud van Seggelen


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Even een reactie op de striptease workshop.... we hebben allemaal erg genoten. Vooral de vrijgezel vond het erg leuk. Ik kan geen enkele kritische opmerking geven! Ik zal de workshop voor andere vrijgezellenfeestjes zeker aanraden. Ook hou ik jullie bureau voor soortgelijke activiteiten in mijn hoofd. Bedankt voor het mede -organiseren van een zeer geslaagde dag!
Frieda
We hebben echt een onvergetelijke dag gehad. De activiteiten zorgden vooraf al voor hilariteit maar waren eenmaal ter plekke nog een stuk leuker dan we hadden kunnen denken. Wat een lol om samen met de striptease bezig te zijn. Daarna zijn we naar jullie workshop Plat Amsterdams met 'Tante Sjaan' gegaan waar we met een paar borrels op de grootste lol hebben gehad om de typisch Amsterdamse scenes na te spelen! Groetjes,
Samanta


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was helemaal super!! Helemaal geslaagd! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Tamara van Doorn, Translink
De workshop was grandioos, we hebben het onzettend naar ons zin gehad. Vanaf het begin tot het eind gelachen. Veel dank!
Peter Strookman, Essent
Alle reacties >>


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

We hebben een super dag gehad ! Leef je uit met Lapdance was anderhalf uur lachen, dus we hadden zowel spierpijn in de benen als in de buik ;-) !
Het travestietentheater was ook erg gezellig en Corrie Camping is echt een ‘star‘, zij doet het echt super goed!
We hebben ons dus goed vermaakt, dank jullie wel voor de organisatie!

Linda


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Beste team van Doubledutch Events,(...) Wou nog even melden dat we een geweldige dag hebben gehad. De zangworkshop met Marieke was ontzettend leuk en het resultaat nog leuker. We hebben echt gelachen en de vrijgezel in kwestie heeft een onvergetelijke dag gehad. Bedankt voor alles, de organisatie was echt top en bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken!
Samantha Gubbels
Het zingen was hilarisch. Ik denk dat we bij het daadwerkelijke ja-woord met 12 vrouwen tegelijkertijd en driestemmig bovendien ‘I DO‘ gaan zingen. Het was erg geslaagd dus. Na de gebruikelijke gene aan het begin waren we daarna helemaal om en zongen we als nachtegaaltjes. Alles ging erg goed dus, dankjewel!
Vera Jansen


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

We hebben heel veel lol gehad! Tot onze verbazing lukte het ons om in anderhalf uur een dansje in te studeren.
De lerares was heel enthousiast en deed het erg leuk. Kortom het was echt een succes!

Dina Pape
Het was een erg leuke workshop. De vrijgezel heeft er veel plezier aan beleefd. De docente deed het erg leuk. Dus alleen maar lof.
Maria van der Stelt


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

De workshop was echt super! Een aantal collegae was aanvankelijk zeer sceptisch, maar na een half uurtje deden deze zelfs volop mee. We hebben enorm gelachen en lol gehad en onbewust wordt door de verschillende opdrachten een band geschept. Onze collegae waren afkomstig van verschillende vestigingen en sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet - dit was een zeer effectieve ijsbreker! De trainer wist met haar geweldig aanstekelijke lach iedereen mee te krijgen en ze wist heel snel de deelnemers te doorgronden en op de juiste manier te stimuleren. Ook had ze een goed tempo van de workshop.

Hartelijk dank voor de goede service. Ik zal andere afdelingen van CIBER zeker positief berichten hierover!

CIBER Nederland - Liesbeth Polman


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Wij vonden de workshop striptease zeker erg geslaagd.
We hebben erg veel gelachen en de danseres heeft ons leuke tips gegeven.
Jullie heel erg bedankt voor de service en de snelle reacties tussendoor!

Vanessa de Wilde


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

We hebben een topavond gehad! De gastdames en de restaurant gastvrouw waren helemaal top en het eten was erg goed, we hadden deze gerechten niet verwacht in een restaurant waar ze vaak ook nog een showtje doen.
Bij deze wil ik je hartelijk danken dat we deze avond toch op zeer korte termijn hebben kunnen regelen, mijn dank daarvoor.

Wesley Bartlett


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Het was superrrr! Danseres deed het leuk en goed. Lekker sfeertje alles mocht en kon en niets hoefde.
Jozien Teuben


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De zangworkshop was erg leuk! We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen heeft er erg van genoten!! De zangeres heeft het liedje van Cher ook erg creatief met ons opgepakt, door groepen te vormen en ons meerstemmig te laten (proberen) te zingen. Uiteraard zat het liedje er de hele dag goed in en hebben we het na de nodige wijntjes meermaals herhaald tijdens onze boottocht en verschillende optredens verzorgd in kroegen:)! Al met al erg geslaagd dus! Hartelijk dank voor de goede organisatie!
Jolien Mollink


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

Het diner met show in Travestietheater was helemaal geweldig. Niks negatiefs over te melden. We hebben al besloten om het nog een keer te gaan doen
Nasera Quichou


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

We kijken terug op een hele leuke workshop. Dat hebben we ook aan de zanglerares verteld, maar je mag haar nogmaals doorgeven dat wij vonden dat ze het op een hele toegankelijke en spontane manier heeft gedaan. Ze heeft onze verwachtingen goed aangevoeld; de sfeer was heel goed en er kwam ook nog resultaat uit!
Annemiek


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

Het was één groot feest. Echt heel leuk gedaan en beregezellig.
We hebben erg genoten en de vrijgezelle dame werd in het zonnetje gezet.
Het was een super geslaagde avond!

Nathalie van Goor


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

De workshop ‘t Geheim van een Striptease‘ was hilarisch! De toekomstige bruid was helemaal in haar element! De lerares was tactvol, plezierig en professioneel, onze complimenten!
Imke Wilms


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. De workshop Stiletto was erg leuk!
Het travestietheater was hilarisch, erg leuk en gezellig! Dit viel vooral bij de vrijgezel in zeer goede aarde ;-). ook het eten was top!
Alles sloot ook perfect op elkaar aan dus TOPPIE!

Linda


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was verschrikkelijk leuk! Iedereen heeft erg genoten en de begeleiders waren zeer enthousiast. Er werd vandaag nog veel over nagepraat. Bedankt voor de goede zorgen!
ConQuaestor B.V


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De workshop maakte het vrijgezellenfeest helemaal compleet.
Het nummer is helemaal geworden zoals gehoopt. Miranda is ook een geweldig docente, iedereen vond haar erg enthousiast en ze liet ons ook meedenken in het proces. Helemaal top!
Erg bedankt voor de goede service, mailcontact etc. Dat maakte dat als ik nog eens zo iets wil doen, weer bij jullie kom en jullie zeker adviseer aan vrienden en familie. Kortom, heel erg bedankt.

Suzanne van de Weerd


Reacties op: ’t Geheim van een Striptease’

Iedereen heeft ontzettend genoten van de striptease workshop. Mijn complimenten aan de docente.
Lorraine


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

De Cheerleader danseres was reuze enthousiast en deed het heel leuk, we hebben erg gelachen en zullen de workshop zeker aanbevelen bij anderen!
Amanda


Reacties op: Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment

We hebben een vrijgezellendag gehad om nooit te vergeten! We vonden de combinatie van de workshop Burlesque en daarna diner in Travestietheater heel leuk. Alles was goed verzorgd en het eten was ook erg lekker!
Daphne


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) Ook een opmerking over jou en je collega‘s:
Jullie zijn servicegericht en vriendelijk...een dodelijk goede combinatie, complimenten hoor. Tegenwoordig is het meer uitzondering dan regel om zo te zijn. Ik ben werkzaam in de HR bij een groot ICT bedrijf, dus ik zal jullie organisatie zeker onthouden.
Bedankt voor de activiteit en wie weet............ tot in de toekomst!

Vincent Ramsagar
Afgelopen zaterdag de zangworkshop gehad. Het was een groot succes. Sowieso was het bij de aanstaande bruidegom een schot in de roos, maar ook de rest van de groep vond het heel geslaagd. Het grappige is dat blijkt dat iedereen eigenlijk wel kan zingen.
Frank
Alle reacties >>


Reacties op: Stiletto workshop

We hebben ons enorm vermaakt: tranen gelachen, onnozel gedaan!
De bruid vond de combi workshop ook super, ze had zelfs talent voor het sensueel dansen (in tegenstelling tot mijzelf ;-) ), dus dat belooft wat voor de huwelijksnacht. De begeleidster was een erg leuke, serieuze danseres. Ze had ons goed onder controle, maar er was zeker tijd voor hilarische momenten. Kortom: we zijn erg tevreden!

Denise


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

De workshop was erg leuk! Alles was door jullie goed geregeld! Bedankt en tot de volgende keer.
Gemeente Alkmaar


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Wat een professionele vrouw met humor en zeker met zangkennis. We hebben geoefend, gelachen en natuurlijk uiteindelijk de twee door ons gekozen liedjes laten opnemen. We kunnen zo bij jullie worden opgenomen in het assortiment!!!
Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling Amsterdam


Reacties op: Stiletto workshop

De Stiletto workshop was echt een succes! We hebben ons ontzettend goed geamuseerd!
Valérie Verhaeghen


Reacties op: ‘Karikatuur tekenen’

Het was fantastisch. Iedereen heeft zich erg vermaakt en de tekenaar was een leuke kerel, dus helemaal in orde. Dus geen op- of aanmerkingen. Dank ook aan jullie!
Gabor van Beek, Hermans & Schuttevaer notarissen


Reacties op: ‘Klein Afrika in Amsterdam’- Eritrees/Ethiopisch 3-gangen

Iedereen heeft het heel erg naar z‘n zin gehad, het was een fantastische dag! Het diner werd eerst een beetje argwanend bekeken, zeker omdat het niet iets is waar je zelf als eerste naar binnen zal stappen. Toch was dit voor veel mensen een aparte, nieuwe ervaring die heel erg goed bevallen is!
Astrid Zandvliet


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was helemaal super!! Helemaal geslaagd! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Tamara van Doorn, Translink
De workshop was grandioos, we hebben het onzettend naar ons zin gehad. Vanaf het begin tot het eind gelachen. Veel dank!
Peter Strookman, Essent
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Beste team van Doubledutch Events,(...) Wou nog even melden dat we een geweldige dag hebben gehad. De zangworkshop met Marieke was ontzettend leuk en het resultaat nog leuker. We hebben echt gelachen en de vrijgezel in kwestie heeft een onvergetelijke dag gehad. Bedankt voor alles, de organisatie was echt top en bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken!
Samantha Gubbels
Het zingen was hilarisch. Ik denk dat we bij het daadwerkelijke ja-woord met 12 vrouwen tegelijkertijd en driestemmig bovendien ‘I DO‘ gaan zingen. Het was erg geslaagd dus. Na de gebruikelijke gene aan het begin waren we daarna helemaal om en zongen we als nachtegaaltjes. Alles ging erg goed dus, dankjewel!
Vera Jansen


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Het was geslaagd ! De actrices deden het hartstikke leuk en de reacties achteraf waren zeer positief ! Bedankt voor het organiseren in ieder geval en wellicht tot een volgende keer !
ING Group
We all enjoyed ourselves very much. We had a good laugh and particularly enjoyed a few of the men dressed up as women!!!!! We‘ve got it all on film and video.
Thank you for the organization and thank the actresses on our behalf for a very enjoyable and memorable afternoon! Kind regards, (...)

Farmaceutisch bedrijf (internationaal gezelschap)


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

De workshop was echt super! Een aantal collegae was aanvankelijk zeer sceptisch, maar na een half uurtje deden deze zelfs volop mee. We hebben enorm gelachen en lol gehad en onbewust wordt door de verschillende opdrachten een band geschept. Onze collegae waren afkomstig van verschillende vestigingen en sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet - dit was een zeer effectieve ijsbreker! De trainer wist met haar geweldig aanstekelijke lach iedereen mee te krijgen en ze wist heel snel de deelnemers te doorgronden en op de juiste manier te stimuleren. Ook had ze een goed tempo van de workshop.

Hartelijk dank voor de goede service. Ik zal andere afdelingen van CIBER zeker positief berichten hierover!

CIBER Nederland - Liesbeth Polman


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts
Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch
Alle reacties >>


Reacties op: Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!!

Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

We kijken terug op een hele leuke workshop. Dat hebben we ook aan de zanglerares verteld, maar je mag haar nogmaals doorgeven dat wij vonden dat ze het op een hele toegankelijke en spontane manier heeft gedaan. Ze heeft onze verwachtingen goed aangevoeld; de sfeer was heel goed en er kwam ook nog resultaat uit!
Annemiek


Reacties op: Stiletto workshop

De workshop Stiletto was heel erg leuk! De docente is een leuke meid en deed het super leuk! We hebben erg gelachen, het was een Top kick off van onze dag! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking
Marloes


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Iedereen heeft het goed naar zijn/haar zin gehad. Men was heel positief over ‘The Undutchables‘ en met name over de acteurs, die er een erg leuk gebeuren van hebben gemaakt.
Nogmaals dank voor alle moeite met organiseren!

Leids Universitair Medisch Centrum


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was verschrikkelijk leuk! Iedereen heeft erg genoten en de begeleiders waren zeer enthousiast. Er werd vandaag nog veel over nagepraat. Bedankt voor de goede zorgen!
ConQuaestor B.V


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De workshop maakte het vrijgezellenfeest helemaal compleet.
Het nummer is helemaal geworden zoals gehoopt. Miranda is ook een geweldig docente, iedereen vond haar erg enthousiast en ze liet ons ook meedenken in het proces. Helemaal top!
Erg bedankt voor de goede service, mailcontact etc. Dat maakte dat als ik nog eens zo iets wil doen, weer bij jullie kom en jullie zeker adviseer aan vrienden en familie. Kortom, heel erg bedankt.

Suzanne van de Weerd


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Wij hebben vreselijk gelachen! Eerst dachten wij, wat is dat nou voor type en wat kunnen we gaan verwachten, maar ze deed het heel leuk!
Alvast bedankt voor deze geslaagde workshop en ik raad jullie zeker bij andere mensen aan.

Ministerie van Veiligheid en Justitie


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef


Reacties op: Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!

Wij kunnen heel kort zijn: Het was echt fantastisch!!!! Onze complimenten, we hebben echt genoten en alles was echt super geregeld.
Berry Sluijs


Reacties op: Stiletto workshop

We hebben ons enorm vermaakt: tranen gelachen, onnozel gedaan!
De bruid vond de combi workshop ook super, ze had zelfs talent voor het sensueel dansen (in tegenstelling tot mijzelf ;-) ), dus dat belooft wat voor de huwelijksnacht. De begeleidster was een erg leuke, serieuze danseres. Ze had ons goed onder controle, maar er was zeker tijd voor hilarische momenten. Kortom: we zijn erg tevreden!

Denise


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Het is bijzonder leuk geweest. ‘Sjaan‘ is een leuke, inspirerende en enthousiaste vrouw. We waren daarnaast ook allemaal in opperbeste stemming en niet te verlegen voor de theaterstukjes. Harsjtikke fein hour allemoal :-). Daarnaast leent de zaal zich ook uitstekend voor zulke dingen. Dus complimenten voor het geheel!.. We‘‘ll remember you.
Peter Groothuis
Gisteren hebben we ons dagje Amsterdam gehad. Het was een grandioos succes. (...) De workshop “Plat Amsterdams‘ was echt geweldig. Iedereen heeft het er nog over. Heel leuk gedaan en we hebben een hoop lol gehad. De wandeling met de gids was interessant (we hadden natuurlijk ook heerlijk wandelweer). Het diner (...) was heel erg gezellig en goed geregeld. We hebben heerlijk gegeten. Al met al een onvergetelijke dag. Een superdag !! Heel erg bedankt.
L. Steenbergen


Reacties op: Stiletto workshop

De Stiletto workshop was echt een succes! We hebben ons ontzettend goed geamuseerd!
Valérie Verhaeghen


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was top!
ABN AMRO Asset Management Holding N.V.
De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was helemaal super!! Helemaal geslaagd! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Tamara van Doorn, Translink
De workshop was grandioos, we hebben het onzettend naar ons zin gehad. Vanaf het begin tot het eind gelachen. Veel dank!
Peter Strookman, Essent
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Tantje Sjaan was een regelrecht succes. De locatie met het terras aan de achterkant en dichtbij Amsterdam Centraal was heel goed en we hadden mooi weer. Voorziening van drankjes e.d. was ook prima. Daarnaast was Tante Sjaan een leuk mens en de verkleedkleren maakte het dat iedereen goed in zijn rol kwam. (..) We hebben veel leuke reacties gehad van anderen over de hele dag en het onderdeel tante Sjaan paste goed in ons cultuur-omslagprogramma binnen onze divisie. Je grenzen opzoeken, uit de kast buiten de kaders. Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie!
Lydia van Beek, Achmea Sociale Zekerheid
* Wat betreft de workshop “Plat Amsterdams’: Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord! ‘Tante Sjaan‘ is absoluut een vakvrouw. Ze wist met haar enthousiasme ook diegenen over de streep te trekken die niet durfden, het eng vonden of dachten dat ze dit niet konden. De rollenspelen leverden absoluut onverwachte én hilarische situaties op. Binnen ons werk is het een goed gegeven om juist tijdens een afdelingsuitje de nadruk te leggen op teambuilding, teamspirit en meer van dit soort fraaie kreten. We hebben daar in deze workshop op een unieke manier volop gehoor aan kunnen geven. Dus van onze kant alleen maar enthousiasme. Wij kijken terug op een hele leuke dag, bedankt hiervoor!’
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

De workshop was echt super! Een aantal collegae was aanvankelijk zeer sceptisch, maar na een half uurtje deden deze zelfs volop mee. We hebben enorm gelachen en lol gehad en onbewust wordt door de verschillende opdrachten een band geschept. Onze collegae waren afkomstig van verschillende vestigingen en sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet - dit was een zeer effectieve ijsbreker! De trainer wist met haar geweldig aanstekelijke lach iedereen mee te krijgen en ze wist heel snel de deelnemers te doorgronden en op de juiste manier te stimuleren. Ook had ze een goed tempo van de workshop.

Hartelijk dank voor de goede service. Ik zal andere afdelingen van CIBER zeker positief berichten hierover!

CIBER Nederland - Liesbeth Polman


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Het was in 1 woord fantastisch!!
We vonden tante Sjaan een erg leuke vrouw en ze deed het ontzettend leuk. Mijn collega‘s waren allemaal heel tevreden en het eten was ook perfect...
Bedankt voor de gezellige avond!!

USG People - Marga Jonker
Het was hartstikke leuk, alles is prima bevallen! Iedereen is er nog vol van.
Delta Forte BV - Niek Schaap


Reacties op: Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!

De Hollandse Hits en Smartlappen Quiz’ was een succes! We hebben een gezellige avond mogen beleven en "Chantal" heeft het heel leuk gedaan. Er waren veel positieve reacties op de wijze waarop zij zich presenteerde en ze ons meenam in deze quiz.
ING Car Lease


Reacties op: Stiletto workshop

De workshop Stiletto was heel erg leuk! De docente is een leuke meid en deed het super leuk! We hebben erg gelachen, het was een Top kick off van onze dag! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking
Marloes


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

We hebben genoten! We werden hartelijk ontvangen. Even wat gedronken en toen aan het werk met Tante Sjaan.
Zeer nuttige tips en ontzettend veel gelachen. Als ik een beoordeling moest geven op Zoover (vakantiebeoordelingen) zou het een 9,8 zijn.

Erna Janssen


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was verschrikkelijk leuk! Iedereen heeft erg genoten en de begeleiders waren zeer enthousiast. Er werd vandaag nog veel over nagepraat. Bedankt voor de goede zorgen!
ConQuaestor B.V


Reacties op: Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!

We zijn nog steeds aan het nagenieten! Het was een succes en iedereen was tevreden. Bedankt voor de goede organisatie het was allemaal perfect.
We zullen jullie zeker tippen aan anderen.

De Hartekamp Groep


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

Wij hebben zeer zeker genoten van het salsa dansen op het vrijgezellenfeest! De bruid to be was erg enthousiast over de dansleraar en was blij dat ik jullie site had gevonden, wij hebben dan ook helemaal geen op of aanmerkingen, het was gewoon helemaal TOP. Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme!
Carolien Blits


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Wij hebben ontzettend genoten en er zijn ook mooie schilderijen uit voortgekomen. De schilderbegeleider is een hele leuke en geduldige docent wat ook heel belangrijk is om een fijne middag te hebben.
Helmi


Reacties op: Stiletto workshop

We hebben ons enorm vermaakt: tranen gelachen, onnozel gedaan!
De bruid vond de combi workshop ook super, ze had zelfs talent voor het sensueel dansen (in tegenstelling tot mijzelf ;-) ), dus dat belooft wat voor de huwelijksnacht. De begeleidster was een erg leuke, serieuze danseres. Ze had ons goed onder controle, maar er was zeker tijd voor hilarische momenten. Kortom: we zijn erg tevreden!

Denise


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

We hebben het gisteren heel fijn gehad. Waar een paar collega’s bij binnenkomst een beetje sceptisch waren was dit in no time, mede door de aanpak van de schilder, helemaal verdwenen. Iedereen is enthousiast aan het werk gegaan. Aan het eind was iedereen trots op z’n eigen werk. De workshop heeft geheel aan onze verwachting voldaan.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze leuke middag.

Autoriteit Financiële Markten


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

De workshop was erg leuk! Alles was door jullie goed geregeld! Bedankt en tot de volgende keer.
Gemeente Alkmaar


Reacties op: Stiletto workshop

De Stiletto workshop was echt een succes! We hebben ons ontzettend goed geamuseerd!
Valérie Verhaeghen


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Mijn antwoord heeft even op zich laten wachten, want ik wilde alle collegae de gelegenheid geven hun zegje te doen. Louter positieve geluiden. Omdat slechts twee van ons wel eens eerder een penseel en ezel van dichtbij hadden gezien, was het voor de overigen een hele nieuwe ervaring. Dat was aan de resultaten niet te zien, want ik vond ze allemaal wel wat hebben. Momenteel hangen de schilderijen bij ons op de gang van onze werkplek.
Politie Amsterdam


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

De workshop was zeer geslaagd! Het salsa dansen ging erg goed en de instructrice deed het erg leuk! Bedankt dat je alles, in zo‘n kort tijdsbestek, hebt kunnen regelen. Bij het volgende vrijgezellenfeest zal ik zeker aan jullie denken! Groetjes
Danielle
Om maar meteen te beginnen: de workshop salsa was ontzettend leuk! Saskia heeft erg leuk en enthousiast lesgegeven. Iedereen (met of zonder danservaring) kon het goed bij houden, en belangrijker: Ze vonden het allemaal geweldig om mee te doen!
Eveline van Hambrug
Alle reacties >>


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Het was geslaagd ! De actrices deden het hartstikke leuk en de reacties achteraf waren zeer positief ! Bedankt voor het organiseren in ieder geval en wellicht tot een volgende keer !
ING Group
We all enjoyed ourselves very much. We had a good laugh and particularly enjoyed a few of the men dressed up as women!!!!! We‘ve got it all on film and video.
Thank you for the organization and thank the actresses on our behalf for a very enjoyable and memorable afternoon! Kind regards, (...)

Farmaceutisch bedrijf (internationaal gezelschap)


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

Het was echt een TOP middag!! Geen op of aanmerkingen.
Saskia deed het super leuk.

Angelique Govers


Reacties op: Beat it! - Dans als Michael Jackson!

Ik wil nog even reageren namens de hele groep: we vonden de Michael Jackson workshop hartstikke leuk en gezellig! Mocht ik weer een vrijgezellenfeestje hebben dan zal ik aan Doubledutch denken.
Daniëlle Top
Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

De workshop was erg leuk met een prettige lerares. Goed bevallen dus!
Jikke


Reacties op: Stiletto workshop

De workshop Stiletto was heel erg leuk! De docente is een leuke meid en deed het super leuk! We hebben erg gelachen, het was een Top kick off van onze dag! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking
Marloes


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Iedereen heeft het goed naar zijn/haar zin gehad. Men was heel positief over ‘The Undutchables‘ en met name over de acteurs, die er een erg leuk gebeuren van hebben gemaakt.
Nogmaals dank voor alle moeite met organiseren!

Leids Universitair Medisch Centrum


Reacties op: Beat it! - Dans als Michael Jackson!

We vonden de workshop Dans als Michael Jackson heel leuk. Het was een geslaagd vrijgezellenfeestje! Ook fijn dat het nog op zo‘n korte termijn door jullie geregeld kon worden! Bedankt daarvoor!
Rianne Boon


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

De salsa workshop is ons erg goed bevallen! Met dank aan en lof voor Jessica die erg enthousiast, spontaan en natuurlijk goed was. Erg leuk was dat ze er overduidelijk zelf ook veel plezier in had en dat we overladen werden met complimentjes...! (Al we waren natuurlijk ook erg goed...;-) .
namens alle meiden, Mirjam


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Wij hebben vreselijk gelachen! Eerst dachten wij, wat is dat nou voor type en wat kunnen we gaan verwachten, maar ze deed het heel leuk!
Alvast bedankt voor deze geslaagde workshop en ik raad jullie zeker bij andere mensen aan.

Ministerie van Veiligheid en Justitie


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was ontzettend leuk! We hebben het erg naar ons zin gehad, het was prima verzorgd, waarvoor dank!
Martine de Greef
We hebben het enorm naar ons zin gehad! De vrijgezel was ook heel blij met de workshop!
Ik vond ook dat de danseres de les heel leuk heeft gedaan en het straalt ervan af dat ze plezier heeft in wat ze doet. Dat kwam de workshop zeer zeker ten goede.
Ik ben heel tevreden met hoe het allemaal gegaan is. Ook dat vlak voor jullie vakantiestop nog een verandering gemaakt kon worden, vond ik een hele goede service.

Wellicht tot een volgend evenement.

Rianne van Veen


Reacties op: workshop Zumba!

We hebben een hele leuke avond gehad. De Zumba was erg leuk en goed gedaan door de lerares! Het diner was ook erg lekker, Kortom we hebben een leuke dag gehad!
Nogmaals bedankt, en ik zal zeker aan jullie denken als ik nog iets wil organiseren!

Rose-Anne


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

Alles was prima, eten prima. Pokeren echt prima , goede uitleg , gewoon goed. Ik zal zeker indien het zich voordoet weer een beroep op jullie doen!
Bert Koelewijn
(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was super geslaagd! De workshop was lekker afwisselend en goed te doen voor iedereen. En met een enthousiaste lerares. Dus niets op of aan te merken!
Lisette Hartwijk
Het dansen van ‘Dance around the world’ was echt heel erg leuk!
(..) We hadden echt wel honger na het dansen en dus het kwam qua tijdsplanning heel goed uit! De vrijgezel, ik en de andere meiden hebben het allemaal erg naar ons zin gehad! Bedankt dat we aan de hand van deze leuke activiteiten een onvergetelijke dag hebben kunnen overhouden!

Judith


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was helemaal super!! Helemaal geslaagd! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Tamara van Doorn, Translink
Het was helemaal super!! Helemaal geslaagd! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Tamara van Doorn, Translink
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

De workshop van afgelopen zondag was ontzettend leuk. Iedereen, inclusief de toekomstige bruid, vond het helemaal super. De dansdocente heeft het ook erg leuk gedaan. Zouden jullie haar nogmaals kunnen bedanken voor de leuke dag? En jullie bedankt voor het organiseren!
Joyce
Alle meiden hebben het erg leuk gevonden. En de bruid wil de dans met zijn allen op de bruiloft nogmaals doen!
Barbara Bakker


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

De poker work shop was erg geslaagd. Onze pokerleraar deed het uitstekend en met veel enthousiasme. Ook wist hij goed de les ‘centraal‘ te houden en dat valt nog niet mee met 10 kakelende dames! De lokatie was ook goed, omdat het een donkere werfkelder is en dat draagt bij aan de pokersfeer zo midden op de dag.
Kortom, zeer tevreden!

Barbara Visser


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

De workshop was echt super! Een aantal collegae was aanvankelijk zeer sceptisch, maar na een half uurtje deden deze zelfs volop mee. We hebben enorm gelachen en lol gehad en onbewust wordt door de verschillende opdrachten een band geschept. Onze collegae waren afkomstig van verschillende vestigingen en sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet - dit was een zeer effectieve ijsbreker! De trainer wist met haar geweldig aanstekelijke lach iedereen mee te krijgen en ze wist heel snel de deelnemers te doorgronden en op de juiste manier te stimuleren. Ook had ze een goed tempo van de workshop.

Hartelijk dank voor de goede service. Ik zal andere afdelingen van CIBER zeker positief berichten hierover!

CIBER Nederland - Liesbeth Polman
De workshop was echt super! Een aantal collegae was aanvankelijk zeer sceptisch, maar na een half uurtje deden deze zelfs volop mee. We hebben enorm gelachen en lol gehad en onbewust wordt door de verschillende opdrachten een band geschept. Onze collegae waren afkomstig van verschillende vestigingen en sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet - dit was een zeer effectieve ijsbreker! De trainer wist met haar geweldig aanstekelijke lach iedereen mee te krijgen en ze wist heel snel de deelnemers te doorgronden en op de juiste manier te stimuleren. Ook had ze een goed tempo van de workshop.

Hartelijk dank voor de goede service. Ik zal andere afdelingen van CIBER zeker positief berichten hierover!

CIBER Nederland - Liesbeth Polman


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

De workshop Dance Around The World afgelopen zaterdag was helemaal super!
Angela Eveleens


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben het heel erg leuk gehad!
De Quiz is goed ontvangen en de lokatie was prima. Eten was goed, Quizmaster erg goed.
Kortom, een hele leuke manier om met het team op pad te zijn!

RVS - Floor de Bruijn
De Popquiz was een groot succes gisteren. Iedereen deed enthousiast mee en vertelde me achteraf het ontzettend leuk gevonden te hebben.
Goed event dus!

Price Waterhouse Coopers


Reacties op: Beat it! - Dans als Michael Jackson!

Ik wil nog even reageren namens de hele groep: we vonden de Michael Jackson workshop hartstikke leuk en gezellig! Mocht ik weer een vrijgezellenfeestje hebben dan zal ik aan Doubledutch denken.
Daniëlle Top
Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies
Alle reacties >>


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben een hele leuke avond gehad. Veel hilariteit en gelach. De quizmaster deed het hartstikke leuk!!!
Als we nog eens een feest geven zal ik weer aan julllie denken.

Steinmetz
"The day after" hoor ik van al mijn collega‘s uitsluitend positieve reacties. De Popquiz was erg leuk en gezellig, werd op een leuke manier door de quizmaster begeleid. Er zat voor ieder wat wils in en de quiz biedt voldoende mogelijkheden voor alle leeftijden om punten te scoren. Erg goed voor de onderlinge "competitie"! De Popquiz is absoluut in hele goede aarde gevallen en er zal nog een tijdje over nagesproken worden!
Wat betreft de locatie in Eindhoven ook uitsluitend goede berichten

Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Alle reacties >>


Reacties op: Beat it! - Dans als Michael Jackson!

We vonden de workshop Dans als Michael Jackson heel leuk. Het was een geslaagd vrijgezellenfeestje! Ook fijn dat het nog op zo‘n korte termijn door jullie geregeld kon worden! Bedankt daarvoor!
Rianne Boon


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was verschrikkelijk leuk! Iedereen heeft erg genoten en de begeleiders waren zeer enthousiast. Er werd vandaag nog veel over nagepraat. Bedankt voor de goede zorgen!
ConQuaestor B.V
Het was verschrikkelijk leuk! Iedereen heeft erg genoten en de begeleiders waren zeer enthousiast. Er werd vandaag nog veel over nagepraat. Bedankt voor de goede zorgen!
ConQuaestor B.V


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was een geslaagde vrijgezellendag!! De dansworkshop was ontzettend leuk. De vrijgezel stond in het middelpunt van de belangstelling en dat werd tijdens het dansen ook zo gebracht. Ook onze complimenten naar Saskia, die de workshop gaf. Zij deed het ontzettend leuk, vol overgave. We hebben uiteindelijk onze dans, met hulp van Saskia, op de film gezet en zullen deze gaan tonen op de bruiloft.
De vrijgezel vond het ook een geslaagde dag en heeft genoten. Hartelijk dank voor alles!!

Petra Vendel en Debbie Klijn
De dansworkshop Dance around the world is ons erg goed bevallen! De danseres bracht het heel leuk en we hebben veel plezier gehad met z‘n allen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marieke


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) Ook een opmerking over jou en je collega‘s:
Jullie zijn servicegericht en vriendelijk...een dodelijk goede combinatie, complimenten hoor. Tegenwoordig is het meer uitzondering dan regel om zo te zijn. Ik ben werkzaam in de HR bij een groot ICT bedrijf, dus ik zal jullie organisatie zeker onthouden.
Bedankt voor de activiteit en wie weet............ tot in de toekomst!

Vincent Ramsagar
Afgelopen zaterdag de zangworkshop gehad. Het was een groot succes. Sowieso was het bij de aanstaande bruidegom een schot in de roos, maar ook de rest van de groep vond het heel geslaagd. Het grappige is dat blijkt dat iedereen eigenlijk wel kan zingen.
Frank


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop was erg geslaagd! We hebben erg veel lol gehad en dat was natuurlijk ook de bedoeling! De instructrice deed het met veel enthousiasme en kon het goed overbrengen.
Er zijn zelfs meiden die het overwegen om een cursus te gaan volgen!
Wie weet tot een volgende keer!

Iris


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De zangworkshop was erg leuk! en ook de "zangjuf" was heel leuk en enthousiast. De locatie was ook gezellig, kortom alles was leuk en goed geregeld, met dank aan jullie bureau.
Karin Raadman


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was erg gezellig. De meneer van de wijnproeverij was ook erg flexibel aangezien vele van ons niet zo van rode wijn houden kregen we rosé en witte wijn. Echt een perfect begin van ons vrijgezellenfeest. ‘s Avonds hebben we bij heerlijk gegeten (...) Als we weer iets hebben zal ik jullie beslist weer bellen. Bedankt voor alles!
Isabella Sticel
De wijnproeverij was zeker een succes! Bedankt en wellicht tot een volgende keer
Marion de Voogt


Reacties op: Flamenco met Sangria

De vrijgezellendag is uitmuntend verlopen alles was goed geregeld de Flamenco dans was heel erg leuk. We hebben meer op de grond gelegen van het lachen dan dat we gedanst hebben.
Het eten was zeer goed we gaan dan ook zeker nog eens een keer terug om daar te eten, iedereen was zeer te spreken over het restaurant. Het was zeer geslaagd en ik zal jullie adres zeker door geven aan vrienden en kennissen!

Frank Hille


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Wat een professionele vrouw met humor en zeker met zangkennis. We hebben geoefend, gelachen en natuurlijk uiteindelijk de twee door ons gekozen liedjes laten opnemen. We kunnen zo bij jullie worden opgenomen in het assortiment!!!
Dienst Maatschappelijk Ontwikkeling Amsterdam


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

Het was super geslaagd! Bedankt voor de organisatie.
Bianca de Groen


Reacties op: Historische café’s - Kroegentocht

De berichten die ik ontvangen heb naar aanleiding van donderdagavond, waren allen positief!! Verschillende personen hebben aangegeven nog nooit op die wijze naar Amsterdam te hebben gekeken (...) Ook beide gidsen bevielen goed in de groepen. Ze deden het natuurlijk ook erg goed. Ook de keuze van de kroegen was OK en ophalen bij beginpunt en uitleg weer naar CS was prima! Zelf heb ik ook genoten, zeker toen bleek dat eigenlijk iedereen het wel naar z‘n zin had! Kortom: bedankt voor het verzorgen van de leuke avond (ook voor het regelen van de zaken op het laatste moment!), deze was zeker geslaagd!
Kadaster Noordwest


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was zeer geslaagd! Erg leuke locatie en goede uitleg over de wijnen.. We hebben genoten!!! Bedankt voor de organisatie.
C. Schipper


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was helemaal super!! Helemaal geslaagd! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Tamara van Doorn, Translink
De workshop was grandioos, we hebben het onzettend naar ons zin gehad. Vanaf het begin tot het eind gelachen. Veel dank!
Peter Strookman, Essent
Alle reacties >>


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

Beste team van Doubledutch Events,(...) Wou nog even melden dat we een geweldige dag hebben gehad. De zangworkshop met Marieke was ontzettend leuk en het resultaat nog leuker. We hebben echt gelachen en de vrijgezel in kwestie heeft een onvergetelijke dag gehad. Bedankt voor alles, de organisatie was echt top en bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken!
Samantha Gubbels
Het zingen was hilarisch. Ik denk dat we bij het daadwerkelijke ja-woord met 12 vrouwen tegelijkertijd en driestemmig bovendien ‘I DO‘ gaan zingen. Het was erg geslaagd dus. Na de gebruikelijke gene aan het begin waren we daarna helemaal om en zongen we als nachtegaaltjes. Alles ging erg goed dus, dankjewel!
Vera Jansen


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop ‘Sensueel dansen en bewegen‘ van afgelopen zaterdag was heel erg leuk. Vooral de inbreng van de docente was erg goed.
Susanne Oudenaarde


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

De workshop was echt super! Een aantal collegae was aanvankelijk zeer sceptisch, maar na een half uurtje deden deze zelfs volop mee. We hebben enorm gelachen en lol gehad en onbewust wordt door de verschillende opdrachten een band geschept. Onze collegae waren afkomstig van verschillende vestigingen en sommigen hadden elkaar nog nooit ontmoet - dit was een zeer effectieve ijsbreker! De trainer wist met haar geweldig aanstekelijke lach iedereen mee te krijgen en ze wist heel snel de deelnemers te doorgronden en op de juiste manier te stimuleren. Ook had ze een goed tempo van de workshop.

Hartelijk dank voor de goede service. Ik zal andere afdelingen van CIBER zeker positief berichten hierover!

CIBER Nederland - Liesbeth Polman


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

(...) In ieder geval wil ik jullie ook nog bedanken voor het geweldige dagje uit af gelopen donderdag! Het was geweldig geregeld, de meiden Annie en Jannie die ons kwamen opvangen na de boottocht waren erg gezellig en wisten ons veel te vertellen over Amsterdam. De workshop zingen was hilarisch...en een groot succes! Ook het eten was goed...kortom een perfecte dag, natuurlijk ook omdat we mazzel hadden met het weer. Hartelijk dank voor de goede zorgen Doubledutch Events, grote klasse!
Belastingdienst - M. Regts
Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch


Reacties op: Flamenco met Sangria

Het Flamenco dansen was een groot succes. De spaanse lerares, deed het ook heel leuk en professioneel! Ook de zelfgemaakte sangria was erg lekker. Het restaurant was ook gezellig, goede bediening en het eten goed. Leuk adres, een aanrader!
Jacqueline Verhoef
We hebben een super dag gehad, het was echt heel leuk!!!
De bruid heeft een geweldige dag gehad en volgens haar was het een dag om nooit te vergeten. Zoals een vrijgezellenfeest hoort te zijn, dus ja dan is de dag dus goed geslaagd. Mocht er weer een feest zijn dan denk ik aan jullie

Bianca Kuin


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De zangworkshop was erg leuk! We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen heeft er erg van genoten!! De zangeres heeft het liedje van Cher ook erg creatief met ons opgepakt, door groepen te vormen en ons meerstemmig te laten (proberen) te zingen. Uiteraard zat het liedje er de hele dag goed in en hebben we het na de nodige wijntjes meermaals herhaald tijdens onze boottocht en verschillende optredens verzorgd in kroegen:)! Al met al erg geslaagd dus! Hartelijk dank voor de goede organisatie!
Jolien Mollink
We kijken terug op een hele leuke workshop. Dat hebben we ook aan de zanglerares verteld, maar je mag haar nogmaals doorgeven dat wij vonden dat ze het op een hele toegankelijke en spontane manier heeft gedaan. Ze heeft onze verwachtingen goed aangevoeld; de sfeer was heel goed en er kwam ook nog resultaat uit!
Annemiek


Reacties op: Flamenco met Sangria

De workshop was helemaal wat we ervan verwacht hadden!!
Een leuke ervaring, een enthousiaste dame, Kortom we hebben een geweldige dag gehad!

Sacha Sebel
De workshop Flamenco vonden we erg leuk. We hebben respect gekregen voor de danseres, want het oogt zo gemakkelijk, maar dat is het echt niet! :-) Het was ook een leuke locatie en een spontane en enthousiaste lerares. Dus prima bevallen.
Miriam Boer


Reacties op: ‘Lama lachen’ theatersport workshop

Het was verschrikkelijk leuk! Iedereen heeft erg genoten en de begeleiders waren zeer enthousiast. Er werd vandaag nog veel over nagepraat. Bedankt voor de goede zorgen!
ConQuaestor B.V


Reacties op: Flamenco met Sangria

De flamenco workshop is heel geslaagd geweest! We hadden een paar Spaanse dames in onze groep die zelf opgetreden hebben met flamenco dans. Ook zij waren erg te spreken over de danskwaliteiten van jullie danseres. Wij vonden haar allemaal leuk en enthousiast. Een leuke middag dus!
Ella Terbeek


Reacties op: Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!

De workshop maakte het vrijgezellenfeest helemaal compleet.
Het nummer is helemaal geworden zoals gehoopt. Miranda is ook een geweldig docente, iedereen vond haar erg enthousiast en ze liet ons ook meedenken in het proces. Helemaal top!
Erg bedankt voor de goede service, mailcontact etc. Dat maakte dat als ik nog eens zo iets wil doen, weer bij jullie kom en jullie zeker adviseer aan vrienden en familie. Kortom, heel erg bedankt.

Suzanne van de Weerd


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop Sensueel dansen en bewegen is heel goed bevallen. We hebben het naar onze zin gehad!
Susanne Harperink


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef
We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel


Reacties op: ‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen

We hebben erg genoten van de workshop buikdansen afgelopen zaterdag, de lerares deed het erg leuk en erg enthousiast, dus we zijn helemaal tevreden. Ook vond ik de locatie sfeervol en goed bereikbaar, dus bedankt voor dit alternatief.
Amber
We hebben een heel leuke workshop gehad. De buikdanseres heeft een leuke, leerzame les gegeven en we hebben erg gelachen. We vonden het een mooie locatie en wat ons betreft was het een geslaagde middag!
Irene van Ballegooij
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was top!
ABN AMRO Asset Management Holding N.V.


Reacties op: ‘Karikatuur tekenen’

Het was fantastisch. Iedereen heeft zich erg vermaakt en de tekenaar was een leuke kerel, dus helemaal in orde. Dus geen op- of aanmerkingen. Dank ook aan jullie!
Gabor van Beek, Hermans & Schuttevaer notarissen


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel


Reacties op: Popquiz avond ‘Kennen jullie deze nog...?

Mijn collega’s en ik zijn zeer te spreken over de Popquiz en zeker ook over de quizmaster. Wij hebben geen kritische opmerkingen, het was zeer leuk en gezellig en iedereen deed super mee. De quizmaster was prima in vorm en deed het heel goed!
De Jong Accountants
Het was erg gezellig en de Popquiz werd leuk gepresenteerd!
De locatie was ook prima en het eten was goed. Kortom, wij hebben een geslaagd uitje gehad! Hartelijk dank voor de organisatie.

DSM Food Specialties


Reacties op: Beat it! - Dans als Michael Jackson!

Ik wil nog even reageren namens de hele groep: we vonden de Michael Jackson workshop hartstikke leuk en gezellig! Mocht ik weer een vrijgezellenfeestje hebben dan zal ik aan Doubledutch denken.
Daniëlle Top
Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen

We hebben heerlijk intensief gedanst en de bruid (in haar mooie outfit) vond het erg leuk. Dank!
Ireen Hoogeveen


Reacties op: Beat it! - Dans als Michael Jackson!

We vonden de workshop Dans als Michael Jackson heel leuk. Het was een geslaagd vrijgezellenfeestje! Ook fijn dat het nog op zo‘n korte termijn door jullie geregeld kon worden! Bedankt daarvoor!
Rianne Boon


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

Wat een ontzettende leuke vrijgezellendag hebben wij gehad! De trouwpuzzeltocht was fantastisch; route heel duidelijk, leuke vragen, tips en weetjes! Het bezoek aan het travestietheater was hilarisch. Het was ontzettend leuk. De bruid heeft genoten en daar draaide het om!
Leuk dat we het drankje mochten halen bij de distilleerderij, dat was een goede afsluiting. Het is echt een aanrader!!!! Super, dank jullie wel!

Els
We hebben genoten. De puzzeltocht is zeker bevallen! De beschrijvingen waren heel duidelijk.
Mariette Rijneveld


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

We hebben ontzettend genoten en gelachen tijdens de workshop.
Niets te klagen alleen maar positief. De danseres deed het leuk.
Bedankt voor de goede afhandeling!

Debbie


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

Het is prima verlopen zaterdag!(...) De meneer die lesgaf op de djembé deed dit heel leuk en het eten was heel gezellig en lekker,het restaurant zag er ook heel leuk en sfeervol uit en het sloot goed aan op het spelen van de djembé. Het was een geslaagde dag! Ik zal jullie site zeker onthouden en bedankt voor het meedenken!
Tanja Stijnman
Het was een leuke Workshop, iedereen vond het erg leuk. (...) Wij doen 1x per jaar een teamuitje in de omgeving van Amsterdam dus als jullie leuke ideeën hebben voor volgend jaar, horen wij het graag.’
Bedankt voor het regelen van de Workshop. En wellicht tot ziens!

Tandartsenpraktijk Opmaat/Archipel


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

We hebben een super dag gehad afgelopen zaterdag! Leef je uit met Lapdance was 1 1/2 uur lachen, dus we hadden zowel spierpijn in de benen als in de buik ;-)!
Het travestietentheater daarna was ook erg gezellig en Corrie Camping is echt een ‘star‘, zij doet het echt super goed!
We hebben ons dus goed vermaakt, dank jullie wel voor de organisatie!

Linda
We vonden het super! Goede locatie, leuke docente, toegankelijke workshop. We gaan jullie zeker aanraden bij andere mensen en als ik nog een keer iets organiseer neem ik contact op!
Mieke van Keulen


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

Afgelopen zaterdag is echt een geslaagde dag geweest! Door het warme weer en een zwangere in ons midden hebben we de trouwpuzzeltocht niet helemaal af kunnen maken maar de reacties en de tocht waren super!
Miranda Honders
De trouwpuzzeltocht is zeer goed bevallen! Het was ontzettend leuk en het weer was gelukkig ook goed. Bedankt!
Sharon Miller


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben het heel erg leuk gehad!
De Quiz is goed ontvangen en de lokatie was prima. Eten was goed, Quizmaster erg goed.
Kortom, een hele leuke manier om met het team op pad te zijn!

RVS - Floor de Bruijn


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

We hebben een hele leuke dag gehad! Het was erg leuk en Alex heeft ons echt leren djembé spelen. Het had best langer mogen duren van ons!
Marjolein


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

De Popquiz was een groot succes gisteren. Iedereen deed enthousiast mee en vertelde me achteraf het ontzettend leuk gevonden te hebben.
Goed event dus!

Price Waterhouse Coopers


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

De cursus was erg leuk. De coach was erg enthousiast.
Voor herhaling vatbaar!

Charlotte Prigge


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

De workshop Djembé is ons goed bevallen. De man die de workshop gaf bracht het erg leuk.
Rachael


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

Ik vond het SUPERRRR!!!!Leuk. Heb erg gelachen, maar ook veel geleerd. Ook vond ik het leuk om van een echte ex-prof les te hebben gehad.
Liesbeth
De workshop was hartstikke leuk!!! De danseres bracht alles met zo veel enthousiasme, dat iedereen actief mee deed en het leuk vond. Geslaagd dus. De dienstverlening vond ik trouwens ook goed. Jullie geven volledige informatie en reageren snel. Dat kan ik erg waarderen. Bedankt!
Ellen de Hollander
Alle reacties >>


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben een hele leuke avond gehad. Veel hilariteit en gelach. De quizmaster deed het hartstikke leuk!!!
Als we nog eens een feest geven zal ik weer aan julllie denken.

Steinmetz
"The day after" hoor ik van al mijn collega‘s uitsluitend positieve reacties. De Popquiz was erg leuk en gezellig, werd op een leuke manier door de quizmaster begeleid. Er zat voor ieder wat wils in en de quiz biedt voldoende mogelijkheden voor alle leeftijden om punten te scoren. Erg goed voor de onderlinge "competitie"! De Popquiz is absoluut in hele goede aarde gevallen en er zal nog een tijdje over nagesproken worden!
Wat betreft de locatie in Eindhoven ook uitsluitend goede berichten

Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

De trouwpuzzeltocht van afgelopen zaterdag was erg geslaagd! We hebben het zelfs ondanks de regen, erg naar ons zin gehad! Veel leuke, nieuwe dingen over Amsterdam geleerd en voor de bruid waren een aantal bruiloftregels ook nog eens erg interessant!
Saskia


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

De workshop was in 1 woord geweldig! Hebben echt gelachen met z‘n allen.
Nadia Teijsen
We hebben een erg leuke, geslaagde workshop lapdance gehad! De bruid was zeker verrast. Bedankt voor het prettige en vlotte contact elke keer!
Marjolein


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef
We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was ontzettend leuk! We hebben het erg naar ons zin gehad, het was prima verzorgd, waarvoor dank!
Martine de Greef
We hebben het enorm naar ons zin gehad! De vrijgezel was ook heel blij met de workshop!
Ik vond ook dat de danseres de les heel leuk heeft gedaan en het straalt ervan af dat ze plezier heeft in wat ze doet. Dat kwam de workshop zeer zeker ten goede.
Ik ben heel tevreden met hoe het allemaal gegaan is. Ook dat vlak voor jullie vakantiestop nog een verandering gemaakt kon worden, vond ik een hele goede service.

Wellicht tot een volgend evenement.

Rianne van Veen


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was top!
ABN AMRO Asset Management Holding N.V.


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

Alles was prima, eten prima. Pokeren echt prima , goede uitleg , gewoon goed. Ik zal zeker indien het zich voordoet weer een beroep op jullie doen!
Bert Koelewijn
(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was super geslaagd! De workshop was lekker afwisselend en goed te doen voor iedereen. En met een enthousiaste lerares. Dus niets op of aan te merken!
Lisette Hartwijk
Het dansen van ‘Dance around the world’ was echt heel erg leuk!
(..) We hadden echt wel honger na het dansen en dus het kwam qua tijdsplanning heel goed uit! De vrijgezel, ik en de andere meiden hebben het allemaal erg naar ons zin gehad! Bedankt dat we aan de hand van deze leuke activiteiten een onvergetelijke dag hebben kunnen overhouden!

Judith


Reacties op: ‘Make us beautiful!’ visagie - workshop

We hebben het erg leuk gehad zaterdag. De visagiste deed het heel leuk. Zij deed de make-up voor bij de ‘bruid‘ en wij konden ook vragen stellen. Helemaal super. Ook de locatie hoor! Mooie kleedkamer! Bedankt voor de goede organisatie!
Susan Mathew
* Het was ontzettend leuk. De visagiste was hartstikke leuk en die moet je zeker vaker inzetten. Ze weet een hoop en is hartstikke gezellig. Bedankt voor alles!
Yvette


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

De workshop van afgelopen zondag was ontzettend leuk. Iedereen, inclusief de toekomstige bruid, vond het helemaal super. De dansdocente heeft het ook erg leuk gedaan. Zouden jullie haar nogmaals kunnen bedanken voor de leuke dag? En jullie bedankt voor het organiseren!
Joyce
Alle meiden hebben het erg leuk gevonden. En de bruid wil de dans met zijn allen op de bruiloft nogmaals doen!
Barbara Bakker


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

De poker work shop was erg geslaagd. Onze pokerleraar deed het uitstekend en met veel enthousiasme. Ook wist hij goed de les ‘centraal‘ te houden en dat valt nog niet mee met 10 kakelende dames! De lokatie was ook goed, omdat het een donkere werfkelder is en dat draagt bij aan de pokersfeer zo midden op de dag.
Kortom, zeer tevreden!

Barbara Visser


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

De workshop Dance Around The World afgelopen zaterdag was helemaal super!
Angela Eveleens


Reacties op: Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!!

Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was een geslaagde vrijgezellendag!! De dansworkshop was ontzettend leuk. De vrijgezel stond in het middelpunt van de belangstelling en dat werd tijdens het dansen ook zo gebracht. Ook onze complimenten naar Saskia, die de workshop gaf. Zij deed het ontzettend leuk, vol overgave. We hebben uiteindelijk onze dans, met hulp van Saskia, op de film gezet en zullen deze gaan tonen op de bruiloft.
De vrijgezel vond het ook een geslaagde dag en heeft genoten. Hartelijk dank voor alles!!

Petra Vendel en Debbie Klijn
De dansworkshop Dance around the world is ons erg goed bevallen! De danseres bracht het heel leuk en we hebben veel plezier gehad met z‘n allen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marieke


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was erg gezellig. De meneer van de wijnproeverij was ook erg flexibel aangezien vele van ons niet zo van rode wijn houden kregen we rosé en witte wijn. Echt een perfect begin van ons vrijgezellenfeest. ‘s Avonds hebben we bij heerlijk gegeten (...) Als we weer iets hebben zal ik jullie beslist weer bellen. Bedankt voor alles!
Isabella Sticel
De wijnproeverij was zeker een succes! Bedankt en wellicht tot een volgende keer
Marion de Voogt


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

We hebben een top vrijgezellendag gehad.
De locatie was super, de afstand naar het restaurant was goed!! De dansjuf was helemaal top. En het resultaat was om te lachen!! Super bedankt voor deze organisatie. Het was een workshop om nooit te vergeten!!

Saskia Groot


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was zeer geslaagd! Erg leuke locatie en goede uitleg over de wijnen.. We hebben genoten!!! Bedankt voor de organisatie.
C. Schipper


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

De workshop Cheerleading en het travestietheater zijn heel goed bevallen. Het cheerleading was ontzettend leuk en wij hebben ons best gedaan met de cheerleadattributen. (...) Al met al hebben wij ons zeer goed vermaakt en was het prima geregeld. Bedankt! Zelf regel ik met de collega's onze personeelsuitjes en dan zullen wij zeker aan jullie denken!
Maud
De workshop was echt geweldig!!! Alle 11 waren we zeer enthousiast! Compliment voor degene die de workshop gaf, ze deed dit echt met heel veel plezier en op een erg leuke manier! Een aanrader!
Suzan Bloemenkamp


Reacties op: ‘Karikatuur tekenen’

Het was fantastisch. Iedereen heeft zich erg vermaakt en de tekenaar was een leuke kerel, dus helemaal in orde. Dus geen op- of aanmerkingen. Dank ook aan jullie!
Gabor van Beek, Hermans & Schuttevaer notarissen


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

Alles was prima, eten prima. Pokeren echt prima , goede uitleg , gewoon goed. Ik zal zeker indien het zich voordoet weer een beroep op jullie doen!
Bert Koelewijn
(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

We hebben heel veel lol gehad! Tot onze verbazing lukte het ons om in anderhalf uur een dansje in te studeren.
De lerares was heel enthousiast en deed het erg leuk. Kortom het was echt een succes!

Dina Pape
Het was een erg leuke workshop. De vrijgezel heeft er veel plezier aan beleefd. De docente deed het erg leuk. Dus alleen maar lof.
Maria van der Stelt


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

De poker work shop was erg geslaagd. Onze pokerleraar deed het uitstekend en met veel enthousiasme. Ook wist hij goed de les ‘centraal‘ te houden en dat valt nog niet mee met 10 kakelende dames! De lokatie was ook goed, omdat het een donkere werfkelder is en dat draagt bij aan de pokersfeer zo midden op de dag.
Kortom, zeer tevreden!

Barbara Visser


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

De Cheerleader danseres was reuze enthousiast en deed het heel leuk, we hebben erg gelachen en zullen de workshop zeker aanbevelen bij anderen!
Amanda


Reacties op: Swingende Salsa!

We vonden het helemaal geweldig! (..) We hebben er veel van opgestoken en een paar van ons zijn helemaal salsa-fan geworden. Ook het eten was erg lekker. Ging allemaal zeer voorspoedig en een leuke tent. Het zat helemaal vol en er was gelijk een sfeertje. Daarna zijn we gezellig uit geweest in de Jordaan en bij het Rembrandtsplein, dus al met al een zeer geslaagde avond. Bedankt voor het organiseren en wellicht tot de volgende keer
Petra Visscher
Het was super leuk, onze vrijgezel heeft genoten!!! De salsalerares was super enthousiast en duidelijk met haar instructies. Bedankt voor de leuke workshop!
Gaby Bouwman


Reacties op: ‘Schermen als Z...Zorro’

Het schermen was een groot succes. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Mocht er in de toekomst weer zoiets te regelen zijn, dan houd ik jullie zeker in gedachten. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie, namens ons allemaal.
Onno Kal
Ik (en ook de rest van de groep) ben zeer positief over de organisatie en de schermworkshop was erg leuk om te doen. De leraar en zijn assistente deden het leuk. Stukje geschiedenis en verschillende technieken werden duidelijk uitgelegd.
Ik vond het vooral leuk, omdat het zo gemoedelijk was. Het geheel werd enthousiast gepresenteerd, waarbij de liefde voor de sport echt naar voren kwam. Het kwam absoluut niet commercieel over, wat ik erg waardeer. Zeker een compliment waard!

Robert van Heijningen


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

De workshop was erg leuk! Alles was door jullie goed geregeld! Bedankt en tot de volgende keer.
Gemeente Alkmaar


Reacties op: Swingende Salsa!

De workshop salsa dansen was erg leuk en is erg goed bevallen door iedereen! De instructeur was een leuke en sociale man dus iedereen heeft zich gisteren dan ook prima vermaakt. (...) Het restaurant waar we het tapasdiner hadden, was echt prima. Goed eten, vriendelijk personeel en uitstekende bediening dus dat is echt een pluim. Alles bij elkaar ben ik dik tevreden over jullie organisatie van de dag. Dus ik heb jullie genoteerd in mijn agenda met het oog op volgend jaar....
Simnet BV
De workshop is beregoed bevallen, wij hebben heerlijk ritmisch gedanst met docent (helemaal afgemat maar zeer voldaan). Het weer was prachtig 's avonds en het eten heerlijk. (...) Dus kortom het was geweldig en nog bedankt voor de goede service. Ik zal het iedereen aanbevelen. De gemaakte foto's zijn goed gelukt.
C. Hoenderdos


Reacties op: ‘It’s show time’ musical dance

Ik en de andere mensen van het vrijgezellenfeest waren erg tevreden over de workshop. Het werd heel erg leuk gedaan door de docente. Ze was erg enthousiast en had een duidelijke uitleg.Bedankt voor de mooie workshop!
Anita Spil
Ik en de andere mensen van het vrijgezellenfeest waren erg tevreden over de workshop. Het werd heel erg leuk gedaan door de docente. Ze was erg enthousiast en had een duidelijke uitleg.Bedankt voor de mooie workshop!
Anita Spil
Alle reacties >>


Reacties op: Swingende Salsa!

Het was erg geslaagd, dankjewel! Ik onthoud jullie zeker voor een volgende keer!
A. Bosma License manager / Heineken International


Reacties op: ‘Schermen als Z...Zorro’

We hebben het ontzettend leuk gevonden! De organisatie was prima geregeld en we hebben genoten van de workshops en het eten. Bedankt voor de organisatie. We zullen jullie bedrijf zeker onthouden!
W. van Hoek / Fysiotherapie Amstel
De workshop is goed bevallen bij mijn collega‘s. Ze hebben het echt naar hun zin gehad. Nogmaals bedankt!
British American Tobacco
Alle reacties >>


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Het was geslaagd ! De actrices deden het hartstikke leuk en de reacties achteraf waren zeer positief ! Bedankt voor het organiseren in ieder geval en wellicht tot een volgende keer !
ING Group
We all enjoyed ourselves very much. We had a good laugh and particularly enjoyed a few of the men dressed up as women!!!!! We‘ve got it all on film and video.
Thank you for the organization and thank the actresses on our behalf for a very enjoyable and memorable afternoon! Kind regards, (...)

Farmaceutisch bedrijf (internationaal gezelschap)


Reacties op: ‘It’s show time’ musical dance

De workshop is perfect bevallen. Er was ook rekening gehouden met het feit dat het een vrijgezellenfeest was, en hierop een heel toepasselijk nummer gekozen. Ook de ‘Bride to Be‘ vond het geweldig en daar ging het uiteindelijk om.
Janneke Oosterbeek
De workshop is perfect bevallen. Er was ook rekening gehouden met het feit dat het een vrijgezellenfeest was, en hierop een heel toepasselijk nummer gekozen. Ook de ‘Bride to Be‘ vond het geweldig en daar ging het uiteindelijk om.
Janneke Oosterbeek


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Iedereen heeft het goed naar zijn/haar zin gehad. Men was heel positief over ‘The Undutchables‘ en met name over de acteurs, die er een erg leuk gebeuren van hebben gemaakt.
Nogmaals dank voor alle moeite met organiseren!

Leids Universitair Medisch Centrum
Wij hebben vreselijk gelachen! Eerst dachten wij, wat is dat nou voor type en wat kunnen we gaan verwachten, maar ze deed het heel leuk!
Alvast bedankt voor deze geslaagde workshop en ik raad jullie zeker bij andere mensen aan.

Ministerie van Veiligheid en Justitie


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was erg gezellig. De meneer van de wijnproeverij was ook erg flexibel aangezien vele van ons niet zo van rode wijn houden kregen we rosé en witte wijn. Echt een perfect begin van ons vrijgezellenfeest. ‘s Avonds hebben we bij heerlijk gegeten (...) Als we weer iets hebben zal ik jullie beslist weer bellen. Bedankt voor alles!
Isabella Sticel
De wijnproeverij was zeker een succes! Bedankt en wellicht tot een volgende keer
Marion de Voogt
Alle reacties >>


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse


Reacties op: ‘Karikatuur tekenen’

Het was fantastisch. Iedereen heeft zich erg vermaakt en de tekenaar was een leuke kerel, dus helemaal in orde. Dus geen op- of aanmerkingen. Dank ook aan jullie!
Gabor van Beek, Hermans & Schuttevaer notarissen


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

Alles was prima, eten prima. Pokeren echt prima , goede uitleg , gewoon goed. Ik zal zeker indien het zich voordoet weer een beroep op jullie doen!
Bert Koelewijn
(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa
Alle reacties >>


Reacties op: Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘

We hebben het heel erg leuk gehad!
De Quiz is goed ontvangen en de lokatie was prima. Eten was goed, Quizmaster erg goed.
Kortom, een hele leuke manier om met het team op pad te zijn!

RVS - Floor de Bruijn
De Popquiz was een groot succes gisteren. Iedereen deed enthousiast mee en vertelde me achteraf het ontzettend leuk gevonden te hebben.
Goed event dus!

Price Waterhouse Coopers
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

Alles was prima. De schipper erg aardig. Prachtige dag.
Dank.

Robert Vermolen
Ons feestje op het water was zeer geslaagd!! De vrijgezel vond het geweldig en de rest van de meiden ook. De regen viel op een gegeven moment met bakken uit de lucht maar dat mocht de pret niet drukken. De drankjes waren goed ingekocht en we hebben het zelf nog aangevuld met een flesje champagne. Wat ook fijn was dat we een andere uitstapplaats konden kiezen. (ivm de rest van ons programma) Dus al met al SUPER.
Karin van der Weijden


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was ontzettend leuk! We hebben het erg naar ons zin gehad, het was prima verzorgd, waarvoor dank!
Martine de Greef


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

(...) En dan de boot, dat was toch wel echt helemaal het einde. Kaarsen, bloemen, muziekje en drank: perfect verzorgd, had niet leuker kunnen zijn! Iedereen was er superenthousiast over! Dus: ontzettend bedankt voor de organisatie! Volgend jaar juni is onze eerstvolgende personeelsavond dus rond die tijd kunnen jullie zeker weer een (heleboel)telefoontje(s) van mij verwachten.
Eline van Woudenberg


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

We hebben het enorm naar ons zin gehad! De vrijgezel was ook heel blij met de workshop!
Ik vond ook dat de danseres de les heel leuk heeft gedaan en het straalt ervan af dat ze plezier heeft in wat ze doet. Dat kwam de workshop zeer zeker ten goede.
Ik ben heel tevreden met hoe het allemaal gegaan is. Ook dat vlak voor jullie vakantiestop nog een verandering gemaakt kon worden, vond ik een hele goede service.

Wellicht tot een volgend evenement.

Rianne van Veen


Reacties op: ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop

Alles was goed georganiseerd en we hebben ons uitstekend vermaakt. Over de magic workshop was iedereen enthousiast, mede dankzij de leuke trucjes de de goochelaar tussendoor met de deelnemers uitvoerde. Bedankt voor de organisatie en jullie kunnen volgend jaar weer een boeking tegemoet zien komen.
Albemarle Catalysts Company


Reacties op: Lekkere Latin! - workshop Salsa mix

Afgelopen zaterdag hebben wij een workshop ‘latin mix‘ gedaan en ik wil jullie hiervoor graag bedanken, het was een hele leuke workshop! Een leuke invulling voor het vrijgezellenfeest en de aanstaande bruid vond het ook superleuk! Bedankt!
Jantine Cnossen
De workshop is ons goed bevallen, de danseres heeft het prima en leuk gedaan! De a.s. bruid heeft een super dag gehad. Bedankt!
Claudia


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was top!
ABN AMRO Asset Management Holding N.V.


Reacties op: Lekkere Latin! - workshop Salsa mix

Ons vrijgezellenfeest is heel goed geslaagd! Aangezien de toekomstige bruid gek is op salsa dansen was het voor haar helemaal te gek! De docente was ontzettend aardig en gaf de groep een fijn gevoel! Doordat ze veel geduld had en lekker meekletste met de groep was het ontzettend gezellig! Bij deze wil ik jullie (Doubledutch Events) ontzettend bedanken voor de workshop! Ik weet zeker dat wanneer er weer gelegenheid voor is, er ook weer gebruik van gaan maken! Ook hebben wij verder geen klachten of opmerkingen! Als cijfer een 9!
Maria Hendriks


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was super geslaagd! De workshop was lekker afwisselend en goed te doen voor iedereen. En met een enthousiaste lerares. Dus niets op of aan te merken!
Lisette Hartwijk
Het dansen van ‘Dance around the world’ was echt heel erg leuk!
(..) We hadden echt wel honger na het dansen en dus het kwam qua tijdsplanning heel goed uit! De vrijgezel, ik en de andere meiden hebben het allemaal erg naar ons zin gehad! Bedankt dat we aan de hand van deze leuke activiteiten een onvergetelijke dag hebben kunnen overhouden!

Judith
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

Het was echt heel erg leuk! Mooie boot, precies goed voor ons met z’n 8-en. Echt een aanrader. Aardige schipper en in ons geval had hij een rol op de achtergrond, maar wanneer we iets wilden weten had hij antwoord. Bovendien precies op tijd en daar houden we van. Kortom, geen wanklank. Ook contact vanuit jullie was prima! We zullen goede pers verspreiden.
Esther Janssen


Reacties op: Lekkere Latin! - workshop Salsa mix

De salsa workshop Lekkere Latin! was helemaal geslaagd! Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Mijn zus (de “vrijgezel” waar dit vrijgezellenfeestje voor bedoeld was) heeft een hele leuke middag gehad en ervan genoten! De docente gaf de workshop op een zeer aangename, vriendelijke en enthousiaste manier. Bedankt!
Yvette Kampert


Reacties op: ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!

Het was een geslaagde vrijgezellendag!! De dansworkshop was ontzettend leuk. De vrijgezel stond in het middelpunt van de belangstelling en dat werd tijdens het dansen ook zo gebracht. Ook onze complimenten naar Saskia, die de workshop gaf. Zij deed het ontzettend leuk, vol overgave. We hebben uiteindelijk onze dans, met hulp van Saskia, op de film gezet en zullen deze gaan tonen op de bruiloft.
De vrijgezel vond het ook een geslaagde dag en heeft genoten. Hartelijk dank voor alles!!

Petra Vendel en Debbie Klijn
De dansworkshop Dance around the world is ons erg goed bevallen! De danseres bracht het heel leuk en we hebben veel plezier gehad met z‘n allen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marieke


Reacties op: ‘MTV Dance’

De workshops ‘MTV-dance‘ en ‘Zelfverdediging‘ waren ontzettend leuk. Iedereen heeft genoten! Heel erg bedankt voor jullie hulp.
Elisabeth Vismans


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

Het is prima verlopen zaterdag!(...) De meneer die lesgaf op de djembé deed dit heel leuk en het eten was heel gezellig en lekker,het restaurant zag er ook heel leuk en sfeervol uit en het sloot goed aan op het spelen van de djembé. Het was een geslaagde dag! Ik zal jullie site zeker onthouden en bedankt voor het meedenken!
Tanja Stijnman
Het was een leuke Workshop, iedereen vond het erg leuk. (...) Wij doen 1x per jaar een teamuitje in de omgeving van Amsterdam dus als jullie leuke ideeën hebben voor volgend jaar, horen wij het graag.’
Bedankt voor het regelen van de Workshop. En wellicht tot ziens!

Tandartsenpraktijk Opmaat/Archipel


Reacties op: ‘MTV Dance’

Hartelijk bedankt voor de leuke MTV les, mede door dit is deze dag voor ons en natuurlijk de vrijgezel een onvergetelijke dag geworden!!!
Martine Robles de Medina
Het was erg leuk en gezellig. We vonden het gaaf om te zien hoe je binnen anderhalf uur toch met z'n allen een dans act kan uitvoeren. We hebben geen kritische punten. Dus vooral zo doorgaan!
Tamara


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

Alles was prima, eten prima. Pokeren echt prima , goede uitleg , gewoon goed. Ik zal zeker indien het zich voordoet weer een beroep op jullie doen!
Bert Koelewijn
(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa
Alle reacties >>


Reacties op: ‘MTV Dance’

MTV Dance was echt hartstikke leuk de hele groep vond het waanzinnig leuk om te doen. De lerares deed het ook erg enthousiast en professioneel.
Dank voor het organiseren en ik zal zeker aan jullie denken als we weer eens iets dergelijks moeten organiseren.

Vanessa Onnes


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

We hebben een hele leuke dag gehad! Het was erg leuk en Alex heeft ons echt leren djembé spelen. Het had best langer mogen duren van ons!
Marjolein
De workshop Djembé is ons goed bevallen. De man die de workshop gaf bracht het erg leuk.
Rachael


Reacties op: ‘MTV Dance’

We hebben genoten van een hele leuke workshop in Rotterdam. Celia had aandacht voor de snelle en langzame dansers (en dat was in mijn geval (als houten klaas) erg prettig).
We kwamen zelf door vertraging iets te laat aan, maar in overleg hebben we de pauze overgeslagen wat heel prettig was. Na afloop hebben we nog een drankje gedronken aan de bar.

Anneke


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

De schilderworkshop is helemaal goed verlopen. Uitleg was goed, te drinken gehad, gelachen en veel lol gemaakt. Als ik van de andere heren nog dingen hoor volgende week bij de bruiloft laat ik 't je weten.
Bart


Reacties op: ‘Go go discodance’

Het is enorm bevallen, we hebben het heel gezellig gehad. De ‘bride to be‘, was echt helemaal blij met deze workshop, op haar lijf geschrven en de rest deed ook goed mee. De lerares, was heel leuk en iedereen was vol lof over haar. De les was pittig, maar na 1,5 uur hadden we zowaar een dansje ingestudeerd. Ze was echt heel goed, gaf goed uitleg en motiveerde ons op een leuke manier.
Voor ons was de lokatie een uitkomst en we vonden het ook echt een heel schattig schooltje. Kortom: we hebben genoten!

Nathalie Besseling


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

Wij hebben maar één woord voor afgelopen vrijdag en dat is SUPER!! Wat een leuke middag hebben wij gehad. De schilder en onze naakte vriend waren hartstikke aardige leuke mannen. En ja we hebben ook nog echt leuke schilderijen gemaakt. In het begin natuurlijk lachen geblazen, maar uiteindelijk waren we serieus aan het werk. Jullie ook bedankt voor de manier waarop alles geregeld is, een prettige manier van boeken. Ik zou zeggen tot de volgende ronde.
We bedenken wel weer een reden voor een feestje.

Hennie van de Vuurst


Reacties op: workshop Zumba!

We hebben een hele leuke avond gehad. De Zumba was erg leuk en goed gedaan door de lerares! Het diner was ook erg lekker, Kortom we hebben een leuke dag gehad!
Nogmaals bedankt, en ik zal zeker aan jullie denken als ik nog iets wil organiseren!

Rose-Anne


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

Alles is prima verlopen en de schilder heeft het heel erg leuk gedaan. Zeer behulpzaam en vriendelijk! We hebben een geweldige dag gehad met z’n tienen mede dank zij jullie, dank je wel daarvoor
NH Hoteles


Reacties op: ‘Go go discodance’

Go Go disco dansen was een succes, mede door de ontzettend leuke en enthousiaste lerares is onze vrijgezel helemaal uit haar dak gegaan. Bedankt voor het meedenken waardoor wij een super dag hebben gehad. Als ik (wij) weer een keer wat moeten organiseren komen we zeker bij jullie terug!
Miranda Honders
Alles was enorm geslaagd! Leuke workshop, fijne locatie en een hele aardige docente! Zeker voor herhaling vatbaar, mocht zich weer eens een gelegenheid voordoen! Bedank!
Anniek


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

Alles was prima, eten prima. Pokeren echt prima , goede uitleg , gewoon goed. Ik zal zeker indien het zich voordoet weer een beroep op jullie doen!
Bert Koelewijn
(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

Het vrijgezellenfeestje was zeer geslaagd. We hebben enorm genoten van het naaktmodel schilderen en stonden eerlijk gezegd verbaasd te kijken dat we toch nog zo veel talent onder ons hadden. En ook de bruid vond het heel geslaagd. Ik ben toevallig zelf secretaresse dus mocht de gelegenheid daar zijn, dan zal ik ook zeker aan jullie denken bij een bedrijfsuitje. Bedankt voor alles!
Claudia Clausen
De workshop was erg geslaagd (sommige dames hadden de stille wens om ooit te gaan schilderen en gaan het nu in uitvoering brengen). Daarnaast werkte Vincent leuk mee, dus we hebben een superleuke middag gehad. Bedankt voor alles!
Carla


Reacties op: ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen

Ik vond het helemaal leuk. Er zijn een hoop complimenten binnen gekomen, dus het was zeer geslaagd. Vriendelijke groet,
Anouk van Loon - Givaudan


Reacties op: ‘Royal Bluf’ - poker workshop

De poker work shop was erg geslaagd. Onze pokerleraar deed het uitstekend en met veel enthousiasme. Ook wist hij goed de les ‘centraal‘ te houden en dat valt nog niet mee met 10 kakelende dames! De lokatie was ook goed, omdat het een donkere werfkelder is en dat draagt bij aan de pokersfeer zo midden op de dag.
Kortom, zeer tevreden!

Barbara Visser


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

De workshop naaktmodel schilderen was fantastisch. De kunstschilder pakte het leuk aan en probeerde ons ook echt iets te leren. Zijn passie en enthousiasme voor schilderen was aan alle kant zicht- en merkbaar! Het naaktmodel was een heel ervaren iemand, aardige man en hij was ook erg geïnteresseerd in onze resultaten, leuk! We hebben een gezellige en leerzame middag gehad. Dank voor alles!
Chantal van Dieteren
De workshop naaktmodel schilderen was een succes! Een goede kunstenaar met professioneel model, het was echt geslaagd!
Ingrid
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Go go discodance’

Het was helemaal top! Dansdocente Mona voelde perfect onze stemming aan en capaciteiten. We hebben veel gelachen en natuurlijk veel moves geleerd.
Joost
De workshop disco dansen was super tof! Heel de groep heeft er van genoten en onze vrijgezel zeker!
Caroline


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop was erg geslaagd! We hebben erg veel lol gehad en dat was natuurlijk ook de bedoeling! De instructrice deed het met veel enthousiasme en kon het goed overbrengen.
Er zijn zelfs meiden die het overwegen om een cursus te gaan volgen!
Wie weet tot een volgende keer!

Iris


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

De workshop was erg leuk! Alles was door jullie goed geregeld! Bedankt en tot de volgende keer.
Gemeente Alkmaar


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was top!
ABN AMRO Asset Management Holding N.V.


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

Het was super geslaagd! Bedankt voor de organisatie.
Bianca de Groen


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop ‘Sensueel dansen en bewegen‘ van afgelopen zaterdag was heel erg leuk. Vooral de inbreng van de docente was erg goed.
Susanne Oudenaarde


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Het was geslaagd ! De actrices deden het hartstikke leuk en de reacties achteraf waren zeer positief ! Bedankt voor het organiseren in ieder geval en wellicht tot een volgende keer !
ING Group
We all enjoyed ourselves very much. We had a good laugh and particularly enjoyed a few of the men dressed up as women!!!!! We‘ve got it all on film and video.
Thank you for the organization and thank the actresses on our behalf for a very enjoyable and memorable afternoon! Kind regards, (...)

Farmaceutisch bedrijf (internationaal gezelschap)


Reacties op: ‘Human Beatbox’

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Hele leuke relaxte workshop door prima begeleiders.
Mochten we nog eens op zoek zijn naar een leuke uitje zullen we zeker aan jullie denken! Nogmaals dank voor de organisatie.

Marcel


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Iedereen heeft het goed naar zijn/haar zin gehad. Men was heel positief over ‘The Undutchables‘ en met name over de acteurs, die er een erg leuk gebeuren van hebben gemaakt.
Nogmaals dank voor alle moeite met organiseren!

Leids Universitair Medisch Centrum


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop Sensueel dansen en bewegen is heel goed bevallen. We hebben het naar onze zin gehad!
Susanne Harperink


Reacties op: ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop

Wij hebben vreselijk gelachen! Eerst dachten wij, wat is dat nou voor type en wat kunnen we gaan verwachten, maar ze deed het heel leuk!
Alvast bedankt voor deze geslaagde workshop en ik raad jullie zeker bij andere mensen aan.

Ministerie van Veiligheid en Justitie


Reacties op: Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!

Wij kunnen heel kort zijn: Het was echt fantastisch!!!! Onze complimenten, we hebben echt genoten en alles was echt super geregeld.
Berry Sluijs


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

Wat een ontzettende leuke vrijgezellendag hebben wij gehad! De trouwpuzzeltocht was fantastisch; route heel duidelijk, leuke vragen, tips en weetjes! Het bezoek aan het travestietheater was hilarisch. Het was ontzettend leuk. De bruid heeft genoten en daar draaide het om!
Leuk dat we het drankje mochten halen bij de distilleerderij, dat was een goede afsluiting. Het is echt een aanrader!!!! Super, dank jullie wel!

Els
We hebben genoten. De puzzeltocht is zeker bevallen! De beschrijvingen waren heel duidelijk.
Mariette Rijneveld


Reacties op: ‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen

We hebben het erg naar ons zin gehad. Prima faciliteiten en aardige leraar, die Alexander! De hele dag was top... we hebben echt geluk gehad met het weer. Ik zal zeker weer aan jullie denken bij het organiseren van een feestje. Bedankt zover!
Davina
De workshop zelfverdediging was best intensief voor 8 dames die helemaal niks aan sport doen! Maar het was echt leuk en nog leerzaam ook. Het travestietheater was helemaal super we hebben de longen uit ons lijf gezongen en gedanst! Een absolute aanrader voor een feest. Bedankt voor alles en als we weer wat hebben zoeken we jullie zeker weer op want het was allemaal FANTASTISCH!!
Mariska ter Beek


Reacties op: ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop

Alles was goed georganiseerd en we hebben ons uitstekend vermaakt. Over de magic workshop was iedereen enthousiast, mede dankzij de leuke trucjes de de goochelaar tussendoor met de deelnemers uitvoerde. Bedankt voor de organisatie en jullie kunnen volgend jaar weer een boeking tegemoet zien komen.
Albemarle Catalysts Company


Reacties op: ‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen

De workshop was leuk. Leuke en aardige begeleiders (een wereldkampioen: wow!) waarmee het leuk klikte!
We hebben de hele dag een topdag gehad, en heb alleen maar leuke geluiden gehoord. Bedankt!

Babette - Matrix Producties


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

Afgelopen zaterdag is echt een geslaagde dag geweest! Door het warme weer en een zwangere in ons midden hebben we de trouwpuzzeltocht niet helemaal af kunnen maken maar de reacties en de tocht waren super!
Miranda Honders


Reacties op: ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen

Ik vond het helemaal leuk. Er zijn een hoop complimenten binnen gekomen, dus het was zeer geslaagd. Vriendelijke groet,
Anouk van Loon - Givaudan


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

De trouwpuzzeltocht is zeer goed bevallen! Het was ontzettend leuk en het weer was gelukkig ook goed. Bedankt!
Sharon Miller


Reacties op: Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!

De Hollandse Hits en Smartlappen Quiz’ was een succes! We hebben een gezellige avond mogen beleven en "Chantal" heeft het heel leuk gedaan. Er waren veel positieve reacties op de wijze waarop zij zich presenteerde en ze ons meenam in deze quiz.
ING Car Lease


Reacties op: ‘Human Beatbox’

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Hele leuke relaxte workshop door prima begeleiders.
Mochten we nog eens op zoek zijn naar een leuke uitje zullen we zeker aan jullie denken! Nogmaals dank voor de organisatie.

Marcel


Reacties op: Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!

We zijn nog steeds aan het nagenieten! Het was een succes en iedereen was tevreden. Bedankt voor de goede organisatie het was allemaal perfect.
We zullen jullie zeker tippen aan anderen.

De Hartekamp Groep


Reacties op: ‘Trouwpuzzeltocht!’

De trouwpuzzeltocht van afgelopen zaterdag was erg geslaagd! We hebben het zelfs ondanks de regen, erg naar ons zin gehad! Veel leuke, nieuwe dingen over Amsterdam geleerd en voor de bruid waren een aantal bruiloftregels ook nog eens erg interessant!
Saskia


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef
We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel


Reacties op: ‘MTV Dance’

De workshops ‘MTV-dance‘ en ‘Zelfverdediging‘ waren ontzettend leuk. Iedereen heeft genoten! Heel erg bedankt voor jullie hulp.
Elisabeth Vismans


Reacties op: workshop Zumba!

We hebben een hele leuke avond gehad. De Zumba was erg leuk en goed gedaan door de lerares! Het diner was ook erg lekker, Kortom we hebben een leuke dag gehad!
Nogmaals bedankt, en ik zal zeker aan jullie denken als ik nog iets wil organiseren!

Rose-Anne


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was top!
ABN AMRO Asset Management Holding N.V.


Reacties op: ‘MTV Dance’

Hartelijk bedankt voor de leuke MTV les, mede door dit is deze dag voor ons en natuurlijk de vrijgezel een onvergetelijke dag geworden!!!
Martine Robles de Medina
Het was erg leuk en gezellig. We vonden het gaaf om te zien hoe je binnen anderhalf uur toch met z'n allen een dans act kan uitvoeren. We hebben geen kritische punten. Dus vooral zo doorgaan!
Tamara


Reacties op: ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop

De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel


Reacties op: ‘MTV Dance’

MTV Dance was echt hartstikke leuk de hele groep vond het waanzinnig leuk om te doen. De lerares deed het ook erg enthousiast en professioneel.
Dank voor het organiseren en ik zal zeker aan jullie denken als we weer eens iets dergelijks moeten organiseren.

Vanessa Onnes
We hebben genoten van een hele leuke workshop in Rotterdam. Celia had aandacht voor de snelle en langzame dansers (en dat was in mijn geval (als houten klaas) erg prettig).
We kwamen zelf door vertraging iets te laat aan, maar in overleg hebben we de pauze overgeslagen wat heel prettig was. Na afloop hebben we nog een drankje gedronken aan de bar.

Anneke


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was erg gezellig. De meneer van de wijnproeverij was ook erg flexibel aangezien vele van ons niet zo van rode wijn houden kregen we rosé en witte wijn. Echt een perfect begin van ons vrijgezellenfeest. ‘s Avonds hebben we bij heerlijk gegeten (...) Als we weer iets hebben zal ik jullie beslist weer bellen. Bedankt voor alles!
Isabella Sticel
De wijnproeverij was zeker een succes! Bedankt en wellicht tot een volgende keer
Marion de Voogt


Reacties op: Gaan met die Jordaan!

We hebben het erg leuk gehad afgelopen donderdag. Het restaurant vonden we ook erg gezellig en we hebben lekker gegeten. Nog bedankt voor de goede service.
D. Brandsema
De wandeling was zeer geslaagd, om 5 uur was zij op de afgesproken plek. Na een uurtje wandelen zijn we nog even een kroegje ingedoken,wat gedronken en de barkeeper kregen we zo gek dat hij enkele amsterdamse liedjes ging zingen. Om precies 7 uur waren wij bij het eetcafé aangekomen waar wij heerlijk tot een uur of 10 hebben gegeten. Al met al een geslaagde avond en iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis.Hartelijk dank voor de organisatie het was prima verzorgt.
P.S. voorlopig kan ik bij mijn vrouw niet meer stuk, Bedankt.

Herman van Luyn
Alle reacties >>


Reacties op: Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin

Het was zeer geslaagd! Erg leuke locatie en goede uitleg over de wijnen.. We hebben genoten!!! Bedankt voor de organisatie.
C. Schipper


Reacties op: ‘Shake it baby!’ - cocktail workshop

De cocktailworkshop is ons uitstekend bevallen. De hostess heeft ons heel gastvrij en relaxed ontvangen, ze gaf duidelijke uitleg en we konden ons uitleven op de cocktails. Kortom, het was echt erg leuk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Philip Bont
De cocktailworkshop is ons uitstekend bevallen. De hostess heeft ons heel gastvrij en relaxed ontvangen, ze gaf duidelijke uitleg en we konden ons uitleven op de cocktails. Kortom, het was echt erg leuk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Philip Bont


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

We hebben ontzettend genoten en gelachen tijdens de workshop.
Niets te klagen alleen maar positief. De danseres deed het leuk.
Bedankt voor de goede afhandeling!

Debbie
We hebben een super dag gehad afgelopen zaterdag! Leef je uit met Lapdance was 1 1/2 uur lachen, dus we hadden zowel spierpijn in de benen als in de buik ;-)!
Het travestietentheater daarna was ook erg gezellig en Corrie Camping is echt een ‘star‘, zij doet het echt super goed!
We hebben ons dus goed vermaakt, dank jullie wel voor de organisatie!

Linda
Alle reacties >>


Reacties op: Swingende Salsa!

We vonden het helemaal geweldig! (..) We hebben er veel van opgestoken en een paar van ons zijn helemaal salsa-fan geworden. Ook het eten was erg lekker. Ging allemaal zeer voorspoedig en een leuke tent. Het zat helemaal vol en er was gelijk een sfeertje. Daarna zijn we gezellig uit geweest in de Jordaan en bij het Rembrandtsplein, dus al met al een zeer geslaagde avond. Bedankt voor het organiseren en wellicht tot de volgende keer
Petra Visscher
Het was super leuk, onze vrijgezel heeft genoten!!! De salsalerares was super enthousiast en duidelijk met haar instructies. Bedankt voor de leuke workshop!
Gaby Bouwman


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Wij hebben ontzettend genoten en er zijn ook mooie schilderijen uit voortgekomen. De schilderbegeleider is een hele leuke en geduldige docent wat ook heel belangrijk is om een fijne middag te hebben.
Helmi
We hebben het gisteren heel fijn gehad. Waar een paar collega’s bij binnenkomst een beetje sceptisch waren was dit in no time, mede door de aanpak van de schilder, helemaal verdwenen. Iedereen is enthousiast aan het werk gegaan. Aan het eind was iedereen trots op z’n eigen werk. De workshop heeft geheel aan onze verwachting voldaan.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze leuke middag.

Autoriteit Financiële Markten


Reacties op: Swingende Salsa!

De workshop salsa dansen was erg leuk en is erg goed bevallen door iedereen! De instructeur was een leuke en sociale man dus iedereen heeft zich gisteren dan ook prima vermaakt. (...) Het restaurant waar we het tapasdiner hadden, was echt prima. Goed eten, vriendelijk personeel en uitstekende bediening dus dat is echt een pluim. Alles bij elkaar ben ik dik tevreden over jullie organisatie van de dag. Dus ik heb jullie genoteerd in mijn agenda met het oog op volgend jaar....
Simnet BV
De workshop is beregoed bevallen, wij hebben heerlijk ritmisch gedanst met docent (helemaal afgemat maar zeer voldaan). Het weer was prachtig 's avonds en het eten heerlijk. (...) Dus kortom het was geweldig en nog bedankt voor de goede service. Ik zal het iedereen aanbevelen. De gemaakte foto's zijn goed gelukt.
C. Hoenderdos


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Mijn antwoord heeft even op zich laten wachten, want ik wilde alle collegae de gelegenheid geven hun zegje te doen. Louter positieve geluiden. Omdat slechts twee van ons wel eens eerder een penseel en ezel van dichtbij hadden gezien, was het voor de overigen een hele nieuwe ervaring. Dat was aan de resultaten niet te zien, want ik vond ze allemaal wel wat hebben. Momenteel hangen de schilderijen bij ons op de gang van onze werkplek.
Politie Amsterdam


Reacties op: Swingende Salsa!

Het was erg geslaagd, dankjewel! Ik onthoud jullie zeker voor een volgende keer!
A. Bosma License manager / Heineken International


Reacties op: ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen

Ik vond het helemaal leuk. Er zijn een hoop complimenten binnen gekomen, dus het was zeer geslaagd. Vriendelijke groet,
Anouk van Loon - Givaudan


Reacties op: ‘It’s show time’ musical dance

Ik en de andere mensen van het vrijgezellenfeest waren erg tevreden over de workshop. Het werd heel erg leuk gedaan door de docente. Ze was erg enthousiast en had een duidelijke uitleg.Bedankt voor de mooie workshop!
Anita Spil
Bedankt voor het organiseren van de workshop Musical dans. Het is ons heel erg goed bevallen. We waren allemaal heel erg enthousiast! We hadden een hele leuke dansdocente, onze complimenten! Als ik in de toekomst nog iets wil regelen klop ik zeker bij Doubledutch Events aan! Bedankt!
Leoni


Reacties op: ‘Tijdelijke Tattoo’s’ - workshop

Hartstikke bedankt voor de leuke workshop! Iedereen heeft enorm genoten en we zagen er allemaal prachtig uit. Vooral de bruid was goed versierd. Nogmaals bedankt ook namens alle meiden.
Judith van Eijk
Hoi,hoi. Nou kritische opmerkingen hebben we echt niet hoor!! het was echt super leuk om een keer te doen, en alles was goed geregeld (routebeschrijving, de workshop) Bedankt, Groetjes,
Bianca


Reacties op: ‘It’s show time’ musical dance

De workshop is perfect bevallen. Er was ook rekening gehouden met het feit dat het een vrijgezellenfeest was, en hierop een heel toepasselijk nummer gekozen. Ook de ‘Bride to Be‘ vond het geweldig en daar ging het uiteindelijk om.
Janneke Oosterbeek


Reacties op: ‘Human Beatbox’

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Hele leuke relaxte workshop door prima begeleiders.
Mochten we nog eens op zoek zijn naar een leuke uitje zullen we zeker aan jullie denken! Nogmaals dank voor de organisatie.

Marcel


Reacties op: ‘Crea Bea’ - design workshop

De workshop zaterdag was een groot succes, we hebben heel veel lol gehad. Zoals we al verwacht hadden, was er maar één persoon die talent had voor het versieren van lampenkappen en dat was de bruidegom (zijn lampenkap zag er bijna professioneel uit...). We hebben nu 1 mooi versierde en 10 dappere pogingen tot een mooi versierde lampenkap, die we op de dag van de bruiloft in het huis van het bruidspaar neer gaan zetten. Al met al zijn we zeer tevreden over de workshop!
Siert Jan Vos


Reacties op: ‘Let‘s go! Cheerleading’

We hebben een top vrijgezellendag gehad.
De locatie was super, de afstand naar het restaurant was goed!! De dansjuf was helemaal top. En het resultaat was om te lachen!! Super bedankt voor deze organisatie. Het was een workshop om nooit te vergeten!!

Saskia Groot
De workshop Cheerleading en het travestietheater zijn heel goed bevallen. Het cheerleading was ontzettend leuk en wij hebben ons best gedaan met de cheerleadattributen. (...) Al met al hebben wij ons zeer goed vermaakt en was het prima geregeld. Bedankt! Zelf regel ik met de collega's onze personeelsuitjes en dan zullen wij zeker aan jullie denken!
Maud
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Karate kid’

Het vrijgezellenverhaal voor Rolf met de workshop ‘Karate Kid‘ is gisteren uitstekend verlopen. Bedankt voor je hulp en ik zal Doubledutch zeker weer overwegen mocht er weer eens iets georganiseerd moeten worden in Amsterdam.
De reacties die ik van de jongens kreeg waren ook zonder uitzondering positief!

Hajo Witzel


Reacties op: Lekkere Latin! - workshop Salsa mix

Afgelopen zaterdag hebben wij een workshop ‘latin mix‘ gedaan en ik wil jullie hiervoor graag bedanken, het was een hele leuke workshop! Een leuke invulling voor het vrijgezellenfeest en de aanstaande bruid vond het ook superleuk! Bedankt!
Jantine Cnossen
De workshop is ons goed bevallen, de danseres heeft het prima en leuk gedaan! De a.s. bruid heeft een super dag gehad. Bedankt!
Claudia


Reacties op: ‘Karate kid’

De karate-workshop was erg goed. De lokatie was goed en de instructeur deed het super. Hij heeft ons flink laten zweten, maar legde ook veel uit. Ik kan het iedereen aanraden.(...) Bedankt en groet,
Bart Peter


Reacties op: Lekkere Latin! - workshop Salsa mix

Ons vrijgezellenfeest is heel goed geslaagd! Aangezien de toekomstige bruid gek is op salsa dansen was het voor haar helemaal te gek! De docente was ontzettend aardig en gaf de groep een fijn gevoel! Doordat ze veel geduld had en lekker meekletste met de groep was het ontzettend gezellig! Bij deze wil ik jullie (Doubledutch Events) ontzettend bedanken voor de workshop! Ik weet zeker dat wanneer er weer gelegenheid voor is, er ook weer gebruik van gaan maken! Ook hebben wij verder geen klachten of opmerkingen! Als cijfer een 9!
Maria Hendriks
De salsa workshop Lekkere Latin! was helemaal geslaagd! Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Mijn zus (de “vrijgezel” waar dit vrijgezellenfeestje voor bedoeld was) heeft een hele leuke middag gehad en ervan genoten! De docente gaf de workshop op een zeer aangename, vriendelijke en enthousiaste manier. Bedankt!
Yvette Kampert


Reacties op: Flamenco met Sangria

De vrijgezellendag is uitmuntend verlopen alles was goed geregeld de Flamenco dans was heel erg leuk. We hebben meer op de grond gelegen van het lachen dan dat we gedanst hebben.
Het eten was zeer goed we gaan dan ook zeker nog eens een keer terug om daar te eten, iedereen was zeer te spreken over het restaurant. Het was zeer geslaagd en ik zal jullie adres zeker door geven aan vrienden en kennissen!

Frank Hille


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

Het is prima verlopen zaterdag!(...) De meneer die lesgaf op de djembé deed dit heel leuk en het eten was heel gezellig en lekker,het restaurant zag er ook heel leuk en sfeervol uit en het sloot goed aan op het spelen van de djembé. Het was een geslaagde dag! Ik zal jullie site zeker onthouden en bedankt voor het meedenken!
Tanja Stijnman
Het was een leuke Workshop, iedereen vond het erg leuk. (...) Wij doen 1x per jaar een teamuitje in de omgeving van Amsterdam dus als jullie leuke ideeën hebben voor volgend jaar, horen wij het graag.’
Bedankt voor het regelen van de Workshop. En wellicht tot ziens!

Tandartsenpraktijk Opmaat/Archipel
Alle reacties >>


Reacties op: Flamenco met Sangria

Het Flamenco dansen was een groot succes. De spaanse lerares, deed het ook heel leuk en professioneel! Ook de zelfgemaakte sangria was erg lekker. Het restaurant was ook gezellig, goede bediening en het eten goed. Leuk adres, een aanrader!
Jacqueline Verhoef
We hebben een super dag gehad, het was echt heel leuk!!!
De bruid heeft een geweldige dag gehad en volgens haar was het een dag om nooit te vergeten. Zoals een vrijgezellenfeest hoort te zijn, dus ja dan is de dag dus goed geslaagd. Mocht er weer een feest zijn dan denk ik aan jullie

Bianca Kuin


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

De workshop Djembé is ons goed bevallen. De man die de workshop gaf bracht het erg leuk.
Rachael


Reacties op: Flamenco met Sangria

De workshop was helemaal wat we ervan verwacht hadden!!
Een leuke ervaring, een enthousiaste dame, Kortom we hebben een geweldige dag gehad!

Sacha Sebel
De workshop Flamenco vonden we erg leuk. We hebben respect gekregen voor de danseres, want het oogt zo gemakkelijk, maar dat is het echt niet! :-) Het was ook een leuke locatie en een spontane en enthousiaste lerares. Dus prima bevallen.
Miriam Boer
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Crea Bea’ - design workshop

De workshop zaterdag was een groot succes, we hebben heel veel lol gehad. Zoals we al verwacht hadden, was er maar één persoon die talent had voor het versieren van lampenkappen en dat was de bruidegom (zijn lampenkap zag er bijna professioneel uit...). We hebben nu 1 mooi versierde en 10 dappere pogingen tot een mooi versierde lampenkap, die we op de dag van de bruiloft in het huis van het bruidspaar neer gaan zetten. Al met al zijn we zeer tevreden over de workshop!
Siert Jan Vos


Reacties op: Lekkere Latin! - workshop Salsa mix

Afgelopen zaterdag hebben wij een workshop ‘latin mix‘ gedaan en ik wil jullie hiervoor graag bedanken, het was een hele leuke workshop! Een leuke invulling voor het vrijgezellenfeest en de aanstaande bruid vond het ook superleuk! Bedankt!
Jantine Cnossen
De workshop is ons goed bevallen, de danseres heeft het prima en leuk gedaan! De a.s. bruid heeft een super dag gehad. Bedankt!
Claudia
Alle reacties >>


Reacties op: Swingende Salsa!

We vonden het helemaal geweldig! (..) We hebben er veel van opgestoken en een paar van ons zijn helemaal salsa-fan geworden. Ook het eten was erg lekker. Ging allemaal zeer voorspoedig en een leuke tent. Het zat helemaal vol en er was gelijk een sfeertje. Daarna zijn we gezellig uit geweest in de Jordaan en bij het Rembrandtsplein, dus al met al een zeer geslaagde avond. Bedankt voor het organiseren en wellicht tot de volgende keer
Petra Visscher
Het was super leuk, onze vrijgezel heeft genoten!!! De salsalerares was super enthousiast en duidelijk met haar instructies. Bedankt voor de leuke workshop!
Gaby Bouwman


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Wij hebben ontzettend genoten en er zijn ook mooie schilderijen uit voortgekomen. De schilderbegeleider is een hele leuke en geduldige docent wat ook heel belangrijk is om een fijne middag te hebben.
Helmi
We hebben het gisteren heel fijn gehad. Waar een paar collega’s bij binnenkomst een beetje sceptisch waren was dit in no time, mede door de aanpak van de schilder, helemaal verdwenen. Iedereen is enthousiast aan het werk gegaan. Aan het eind was iedereen trots op z’n eigen werk. De workshop heeft geheel aan onze verwachting voldaan.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze leuke middag.

Autoriteit Financiële Markten


Reacties op: Swingende Salsa!

De workshop salsa dansen was erg leuk en is erg goed bevallen door iedereen! De instructeur was een leuke en sociale man dus iedereen heeft zich gisteren dan ook prima vermaakt. (...) Het restaurant waar we het tapasdiner hadden, was echt prima. Goed eten, vriendelijk personeel en uitstekende bediening dus dat is echt een pluim. Alles bij elkaar ben ik dik tevreden over jullie organisatie van de dag. Dus ik heb jullie genoteerd in mijn agenda met het oog op volgend jaar....
Simnet BV
De workshop is beregoed bevallen, wij hebben heerlijk ritmisch gedanst met docent (helemaal afgemat maar zeer voldaan). Het weer was prachtig 's avonds en het eten heerlijk. (...) Dus kortom het was geweldig en nog bedankt voor de goede service. Ik zal het iedereen aanbevelen. De gemaakte foto's zijn goed gelukt.
C. Hoenderdos


Reacties op: Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘

Mijn antwoord heeft even op zich laten wachten, want ik wilde alle collegae de gelegenheid geven hun zegje te doen. Louter positieve geluiden. Omdat slechts twee van ons wel eens eerder een penseel en ezel van dichtbij hadden gezien, was het voor de overigen een hele nieuwe ervaring. Dat was aan de resultaten niet te zien, want ik vond ze allemaal wel wat hebben. Momenteel hangen de schilderijen bij ons op de gang van onze werkplek.
Politie Amsterdam


Reacties op: Swingende Salsa!

Het was erg geslaagd, dankjewel! Ik onthoud jullie zeker voor een volgende keer!
A. Bosma License manager / Heineken International


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

Wij hebben zeer zeker genoten van het salsa dansen op het vrijgezellenfeest! De bruid to be was erg enthousiast over de dansleraar en was blij dat ik jullie site had gevonden, wij hebben dan ook helemaal geen op of aanmerkingen, het was gewoon helemaal TOP. Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme!
Carolien Blits


Reacties op: ‘Karikatuur tekenen’

Het was fantastisch. Iedereen heeft zich erg vermaakt en de tekenaar was een leuke kerel, dus helemaal in orde. Dus geen op- of aanmerkingen. Dank ook aan jullie!
Gabor van Beek, Hermans & Schuttevaer notarissen


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

De workshop was zeer geslaagd! Het salsa dansen ging erg goed en de instructrice deed het erg leuk! Bedankt dat je alles, in zo‘n kort tijdsbestek, hebt kunnen regelen. Bij het volgende vrijgezellenfeest zal ik zeker aan jullie denken! Groetjes
Danielle
Om maar meteen te beginnen: de workshop salsa was ontzettend leuk! Saskia heeft erg leuk en enthousiast lesgegeven. Iedereen (met of zonder danservaring) kon het goed bij houden, en belangrijker: Ze vonden het allemaal geweldig om mee te doen!
Eveline van Hambrug
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

Alles was prima. De schipper erg aardig. Prachtige dag.
Dank.

Robert Vermolen
Ons feestje op het water was zeer geslaagd!! De vrijgezel vond het geweldig en de rest van de meiden ook. De regen viel op een gegeven moment met bakken uit de lucht maar dat mocht de pret niet drukken. De drankjes waren goed ingekocht en we hebben het zelf nog aangevuld met een flesje champagne. Wat ook fijn was dat we een andere uitstapplaats konden kiezen. (ivm de rest van ons programma) Dus al met al SUPER.
Karin van der Weijden


Reacties op: ‘Go go discodance’

Het is enorm bevallen, we hebben het heel gezellig gehad. De ‘bride to be‘, was echt helemaal blij met deze workshop, op haar lijf geschrven en de rest deed ook goed mee. De lerares, was heel leuk en iedereen was vol lof over haar. De les was pittig, maar na 1,5 uur hadden we zowaar een dansje ingestudeerd. Ze was echt heel goed, gaf goed uitleg en motiveerde ons op een leuke manier.
Voor ons was de lokatie een uitkomst en we vonden het ook echt een heel schattig schooltje. Kortom: we hebben genoten!

Nathalie Besseling


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

(...) En dan de boot, dat was toch wel echt helemaal het einde. Kaarsen, bloemen, muziekje en drank: perfect verzorgd, had niet leuker kunnen zijn! Iedereen was er superenthousiast over! Dus: ontzettend bedankt voor de organisatie! Volgend jaar juni is onze eerstvolgende personeelsavond dus rond die tijd kunnen jullie zeker weer een (heleboel)telefoontje(s) van mij verwachten.
Eline van Woudenberg


Reacties op: ‘Go go discodance’

Go Go disco dansen was een succes, mede door de ontzettend leuke en enthousiaste lerares is onze vrijgezel helemaal uit haar dak gegaan. Bedankt voor het meedenken waardoor wij een super dag hebben gehad. Als ik (wij) weer een keer wat moeten organiseren komen we zeker bij jullie terug!
Miranda Honders
Alles was enorm geslaagd! Leuke workshop, fijne locatie en een hele aardige docente! Zeker voor herhaling vatbaar, mocht zich weer eens een gelegenheid voordoen! Bedank!
Anniek


Reacties op: ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot

Het was echt heel erg leuk! Mooie boot, precies goed voor ons met z’n 8-en. Echt een aanrader. Aardige schipper en in ons geval had hij een rol op de achtergrond, maar wanneer we iets wilden weten had hij antwoord. Bovendien precies op tijd en daar houden we van. Kortom, geen wanklank. Ook contact vanuit jullie was prima! We zullen goede pers verspreiden.
Esther Janssen


Reacties op: ‘Go go discodance’

Het was helemaal top! Dansdocente Mona voelde perfect onze stemming aan en capaciteiten. We hebben veel gelachen en natuurlijk veel moves geleerd.
Joost
De workshop disco dansen was super tof! Heel de groep heeft er van genoten en onze vrijgezel zeker!
Caroline


Reacties op: ‘Taekwon Do’ - workshop

Hartstikke goed bevallen. Beweer nog niet dat we al op kunnen voor de zwarte band, maar basis zit er aardig in. Kicks, stoten en schreeuwen, kom maar op! (...) Kortom, was een prima workshop!
Ansco


Reacties op: Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!

De workshop was erg geslaagd! We hebben erg veel lol gehad en dat was natuurlijk ook de bedoeling! De instructrice deed het met veel enthousiasme en kon het goed overbrengen.
Er zijn zelfs meiden die het overwegen om een cursus te gaan volgen!
Wie weet tot een volgende keer!

Iris
Het was super geslaagd! Bedankt voor de organisatie.
Bianca de Groen
Alle reacties >>


Reacties op: ‘MTV Dance’

De workshops ‘MTV-dance‘ en ‘Zelfverdediging‘ waren ontzettend leuk. Iedereen heeft genoten! Heel erg bedankt voor jullie hulp.
Elisabeth Vismans


Reacties op: ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop

Alles was goed georganiseerd en we hebben ons uitstekend vermaakt. Over de magic workshop was iedereen enthousiast, mede dankzij de leuke trucjes de de goochelaar tussendoor met de deelnemers uitvoerde. Bedankt voor de organisatie en jullie kunnen volgend jaar weer een boeking tegemoet zien komen.
Albemarle Catalysts Company


Reacties op: ‘MTV Dance’

Hartelijk bedankt voor de leuke MTV les, mede door dit is deze dag voor ons en natuurlijk de vrijgezel een onvergetelijke dag geworden!!!
Martine Robles de Medina
Het was erg leuk en gezellig. We vonden het gaaf om te zien hoe je binnen anderhalf uur toch met z'n allen een dans act kan uitvoeren. We hebben geen kritische punten. Dus vooral zo doorgaan!
Tamara
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen

We hebben erg genoten van de workshop buikdansen afgelopen zaterdag, de lerares deed het erg leuk en erg enthousiast, dus we zijn helemaal tevreden. Ook vond ik de locatie sfeervol en goed bereikbaar, dus bedankt voor dit alternatief.
Amber
We hebben een heel leuke workshop gehad. De buikdanseres heeft een leuke, leerzame les gegeven en we hebben erg gelachen. We vonden het een mooie locatie en wat ons betreft was het een geslaagde middag!
Irene van Ballegooij
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Karikatuur tekenen’

Het was fantastisch. Iedereen heeft zich erg vermaakt en de tekenaar was een leuke kerel, dus helemaal in orde. Dus geen op- of aanmerkingen. Dank ook aan jullie!
Gabor van Beek, Hermans & Schuttevaer notarissen


Reacties op: ‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen

We hebben heerlijk intensief gedanst en de bruid (in haar mooie outfit) vond het erg leuk. Dank!
Ireen Hoogeveen


Reacties op: ‘Leef je uit met lapdance’

We hebben ontzettend genoten en gelachen tijdens de workshop.
Niets te klagen alleen maar positief. De danseres deed het leuk.
Bedankt voor de goede afhandeling!

Debbie
We hebben een super dag gehad afgelopen zaterdag! Leef je uit met Lapdance was 1 1/2 uur lachen, dus we hadden zowel spierpijn in de benen als in de buik ;-)!
Het travestietentheater daarna was ook erg gezellig en Corrie Camping is echt een ‘star‘, zij doet het echt super goed!
We hebben ons dus goed vermaakt, dank jullie wel voor de organisatie!

Linda
Alle reacties >>


Reacties op: Dekbed ontwerpen saai? Helemaal niet!

Het is heel geslaagd geweest. De bruid vond het een heel leuk idee en is blij met het eindreslutaat. Donderdag gaat ze trouwen en dan geven we het haar officieel kado
Brechtje Troost
Het was erg gezellig en de sfeer en locatie was helemaal goed.. We zullen dit zeker onthouden voor misschien eens in de toekomst.. Het was dus harstikke leuk en de vrijgezel zelf vond het ook erg leuk, iedereen eigenlijk.
Zwanet
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Human Beatbox’

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Hele leuke relaxte workshop door prima begeleiders.
Mochten we nog eens op zoek zijn naar een leuke uitje zullen we zeker aan jullie denken! Nogmaals dank voor de organisatie.

Marcel


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

Het is prima verlopen zaterdag!(...) De meneer die lesgaf op de djembé deed dit heel leuk en het eten was heel gezellig en lekker,het restaurant zag er ook heel leuk en sfeervol uit en het sloot goed aan op het spelen van de djembé. Het was een geslaagde dag! Ik zal jullie site zeker onthouden en bedankt voor het meedenken!
Tanja Stijnman
Het was een leuke Workshop, iedereen vond het erg leuk. (...) Wij doen 1x per jaar een teamuitje in de omgeving van Amsterdam dus als jullie leuke ideeën hebben voor volgend jaar, horen wij het graag.’
Bedankt voor het regelen van de Workshop. En wellicht tot ziens!

Tandartsenpraktijk Opmaat/Archipel


Reacties op: ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen

Ik vond het helemaal leuk. Er zijn een hoop complimenten binnen gekomen, dus het was zeer geslaagd. Vriendelijke groet,
Anouk van Loon - Givaudan


Reacties op: ‘Drummen op een djembé’

We hebben een hele leuke dag gehad! Het was erg leuk en Alex heeft ons echt leren djembé spelen. Het had best langer mogen duren van ons!
Marjolein
De workshop Djembé is ons goed bevallen. De man die de workshop gaf bracht het erg leuk.
Rachael


Reacties op: workshop Zumba!

We hebben een hele leuke avond gehad. De Zumba was erg leuk en goed gedaan door de lerares! Het diner was ook erg lekker, Kortom we hebben een leuke dag gehad!
Nogmaals bedankt, en ik zal zeker aan jullie denken als ik nog iets wil organiseren!

Rose-Anne


Reacties op: Swingende Salsa!

We vonden het helemaal geweldig! (..) We hebben er veel van opgestoken en een paar van ons zijn helemaal salsa-fan geworden. Ook het eten was erg lekker. Ging allemaal zeer voorspoedig en een leuke tent. Het zat helemaal vol en er was gelijk een sfeertje. Daarna zijn we gezellig uit geweest in de Jordaan en bij het Rembrandtsplein, dus al met al een zeer geslaagde avond. Bedankt voor het organiseren en wellicht tot de volgende keer
Petra Visscher
Het was super leuk, onze vrijgezel heeft genoten!!! De salsalerares was super enthousiast en duidelijk met haar instructies. Bedankt voor de leuke workshop!
Gaby Bouwman
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’

Wij hebben zeer zeker genoten van het salsa dansen op het vrijgezellenfeest! De bruid to be was erg enthousiast over de dansleraar en was blij dat ik jullie site had gevonden, wij hebben dan ook helemaal geen op of aanmerkingen, het was gewoon helemaal TOP. Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme!
Carolien Blits
De workshop was zeer geslaagd! Het salsa dansen ging erg goed en de instructrice deed het erg leuk! Bedankt dat je alles, in zo‘n kort tijdsbestek, hebt kunnen regelen. Bij het volgende vrijgezellenfeest zal ik zeker aan jullie denken! Groetjes
Danielle
Alle reacties >>


Reacties op: ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop

Alles was goed georganiseerd en we hebben ons uitstekend vermaakt. Over de magic workshop was iedereen enthousiast, mede dankzij de leuke trucjes de de goochelaar tussendoor met de deelnemers uitvoerde. Bedankt voor de organisatie en jullie kunnen volgend jaar weer een boeking tegemoet zien komen.
Albemarle Catalysts Company


Reacties op: ‘Schermen als Z...Zorro’

Het schermen was een groot succes. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Mocht er in de toekomst weer zoiets te regelen zijn, dan houd ik jullie zeker in gedachten. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie, namens ons allemaal.
Onno Kal
Ik (en ook de rest van de groep) ben zeer positief over de organisatie en de schermworkshop was erg leuk om te doen. De leraar en zijn assistente deden het leuk. Stukje geschiedenis en verschillende technieken werden duidelijk uitgelegd.
Ik vond het vooral leuk, omdat het zo gemoedelijk was. Het geheel werd enthousiast gepresenteerd, waarbij de liefde voor de sport echt naar voren kwam. Het kwam absoluut niet commercieel over, wat ik erg waardeer. Zeker een compliment waard!

Robert van Heijningen
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen

We hebben het erg naar ons zin gehad. Prima faciliteiten en aardige leraar, die Alexander! De hele dag was top... we hebben echt geluk gehad met het weer. Ik zal zeker weer aan jullie denken bij het organiseren van een feestje. Bedankt zover!
Davina
De workshop zelfverdediging was best intensief voor 8 dames die helemaal niks aan sport doen! Maar het was echt leuk en nog leerzaam ook. Het travestietheater was helemaal super we hebben de longen uit ons lijf gezongen en gedanst! Een absolute aanrader voor een feest. Bedankt voor alles en als we weer wat hebben zoeken we jullie zeker weer op want het was allemaal FANTASTISCH!!
Mariska ter Beek
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Karate kid’

Het vrijgezellenverhaal voor Rolf met de workshop ‘Karate Kid‘ is gisteren uitstekend verlopen. Bedankt voor je hulp en ik zal Doubledutch zeker weer overwegen mocht er weer eens iets georganiseerd moeten worden in Amsterdam.
De reacties die ik van de jongens kreeg waren ook zonder uitzondering positief!

Hajo Witzel
De karate-workshop was erg goed. De lokatie was goed en de instructeur deed het super. Hij heeft ons flink laten zweten, maar legde ook veel uit. Ik kan het iedereen aanraden.(...) Bedankt en groet,
Bart Peter


Reacties op: ‘Go go discodance’

Het is enorm bevallen, we hebben het heel gezellig gehad. De ‘bride to be‘, was echt helemaal blij met deze workshop, op haar lijf geschrven en de rest deed ook goed mee. De lerares, was heel leuk en iedereen was vol lof over haar. De les was pittig, maar na 1,5 uur hadden we zowaar een dansje ingestudeerd. Ze was echt heel goed, gaf goed uitleg en motiveerde ons op een leuke manier.
Voor ons was de lokatie een uitkomst en we vonden het ook echt een heel schattig schooltje. Kortom: we hebben genoten!

Nathalie Besseling
Go Go disco dansen was een succes, mede door de ontzettend leuke en enthousiaste lerares is onze vrijgezel helemaal uit haar dak gegaan. Bedankt voor het meedenken waardoor wij een super dag hebben gehad. Als ik (wij) weer een keer wat moeten organiseren komen we zeker bij jullie terug!
Miranda Honders
Alle reacties >>


Reacties op: ‘Shake it baby!’ - cocktail workshop

De cocktailworkshop is ons uitstekend bevallen. De hostess heeft ons heel gastvrij en relaxed ontvangen, ze gaf duidelijke uitleg en we konden ons uitleven op de cocktails. Kortom, het was echt erg leuk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Philip Bont
De cocktailworkshop is ons uitstekend bevallen. De hostess heeft ons heel gastvrij en relaxed ontvangen, ze gaf duidelijke uitleg en we konden ons uitleven op de cocktails. Kortom, het was echt erg leuk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Philip Bont


Reacties op: ‘Human Beatbox’

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Hele leuke relaxte workshop door prima begeleiders.
Mochten we nog eens op zoek zijn naar een leuke uitje zullen we zeker aan jullie denken! Nogmaals dank voor de organisatie.

Marcel