English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Reacties op: Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel

De schilderworkshop is helemaal goed verlopen. Uitleg was goed, te drinken gehad, gelachen en veel lol gemaakt. Als ik van de andere heren nog dingen hoor volgende week bij de bruiloft laat ik 't je weten.
Bart
Wij hebben maar één woord voor afgelopen vrijdag en dat is SUPER!! Wat een leuke middag hebben wij gehad. De schilder en onze naakte vriend waren hartstikke aardige leuke mannen. En ja we hebben ook nog echt leuke schilderijen gemaakt. In het begin natuurlijk lachen geblazen, maar uiteindelijk waren we serieus aan het werk. Jullie ook bedankt voor de manier waarop alles geregeld is, een prettige manier van boeken. Ik zou zeggen tot de volgende ronde.
We bedenken wel weer een reden voor een feestje.

Hennie van de Vuurst
Alles is prima verlopen en de schilder heeft het heel erg leuk gedaan. Zeer behulpzaam en vriendelijk! We hebben een geweldige dag gehad met z’n tienen mede dank zij jullie, dank je wel daarvoor
NH Hoteles
Het vrijgezellenfeestje was zeer geslaagd. We hebben enorm genoten van het naaktmodel schilderen en stonden eerlijk gezegd verbaasd te kijken dat we toch nog zo veel talent onder ons hadden. En ook de bruid vond het heel geslaagd. Ik ben toevallig zelf secretaresse dus mocht de gelegenheid daar zijn, dan zal ik ook zeker aan jullie denken bij een bedrijfsuitje. Bedankt voor alles!
Claudia Clausen
De workshop was erg geslaagd (sommige dames hadden de stille wens om ooit te gaan schilderen en gaan het nu in uitvoering brengen). Daarnaast werkte Vincent leuk mee, dus we hebben een superleuke middag gehad. Bedankt voor alles!
Carla
De workshop naaktmodel schilderen was fantastisch. De kunstschilder pakte het leuk aan en probeerde ons ook echt iets te leren. Zijn passie en enthousiasme voor schilderen was aan alle kant zicht- en merkbaar! Het naaktmodel was een heel ervaren iemand, aardige man en hij was ook erg geïnteresseerd in onze resultaten, leuk! We hebben een gezellige en leerzame middag gehad. Dank voor alles!
Chantal van Dieteren
De workshop naaktmodel schilderen was een succes! Een goede kunstenaar met professioneel model, het was echt geslaagd!
Ingrid
De feestelijke schilderworkshop met naaktmodel was een erg leuke workshop, een echte aanrader! Ook de kunstenaar die ons begeleidde was een erg leuke en gezellige man. Omdat we met een grote club dames waren was het erg fijn dat er een extra kunstschilder bij was!
Jeanet

<< Terug