English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Reacties op: Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘

De danseres die de workshop gaf was vrolijk en vakkundig en de workshop was goed georganiseerd. We hebben dus een hele leuke middag gehad, dank jullie wel!
Petra
De workshop was hartstikke leuk...de meiden hebben allemaal genoten! Prima instructrice die ons allemaal weer wat moves heeft bijgeleerd. Dank jullie wel voor de organisatie!
Patricia
We hebben een hele leuke en geslaagde middag gehad. Burlesque blijkt een meer ingewikkelde bezigheid dan we verwacht hadden. Namens iedereen hartelijk dank voor de organisatie!
Vanessa Muller
De workshop is heel erg goed bevallen!!! In het begin was het allemaal wat onwennig, maar we hebben ontzettend veel lol gehad. En ik heb gehoord dat de moves die de dames geleerd hebben, ‘s avonds in de kroeg nog eens gedemonstreerd zijn. Bedankt voor alles!
Ruby
Het was een zeer geslaagde dag!!! De Burlesque workshop Teasen & Theater was geweldig. Iedereen was erg enthousiast en de vrijgezel vond het de leukste activiteit van de dag! De danseres was erg aardig en liet goed zien wat we moesten doen. Ook de meiden die geen dans-ervaring hadden konden goed meedoen. Wij waren veel te vroeg en het was fijn dat het theater toch wist van onze komst en we gebruik mochten maken van het cafe. Bedankt voor alles!
Judith Kwakman
De workshop Burlesque was een groot succes! Wij hebben het erg leuk gehad. Complimenten aan de lerares!
Iris Scheffers
We hebben het echt heel leuk gehad. Jullie lerares is echt top, weet prima om te gaan met een groep die zich toch een beetje ongemakkelijk voelt en vooral heel veel moet lachen.
Alles was prima, ook jullie snelle reactie op alle vragen die ik had.
Heel erg bedankt!

Charlene
De workshop Burlesque ‘Teasen & Theater‘ was super georganiseerd en we hebben genoten! Dankjewel!
Anne-Marie Westhoff
We hebben erg genoten van de Burlesque workshop Teasen & Theater!
De workshop was goed geregeld.
Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag voor mijn zusje. De tepelplakkers vond ze erg hilarisch!

Esther
Wij vonden de combi burlesque / striptease een goede keuze, het liep door elkaar heen en sloot goed op elkaar aan. De lerares was enthousiast en bracht dat goed over en zij wist precies de groep aan te voelen en haar workshop daarop en oefeningen af te stemmen. De deelneemsters die aan het begin nog wat huiverig waren, gingen aan het einde ook (bijna) helemaal los. En ook de bruid vond het top!
Het was een goede combi van danspasjes, uitleg, achtergrondinfo van burlesque / striptease. De attributen maakten het helemaal af!

Sophie
Wij hebben enorm genoten van de workshop Burlesk. Er waren zelfs meiden die na afloop zeiden dat ze ‘erop‘ zouden willen. Helemaal geslaagd dus!
Marjolein
We hebben het zaterdag heel erg leuk gehad!! Echt enorm gelachen tijdens de Burlesque workshop en danseres Celia deed het ontzettend leuk, gezellig dame! Een absolute aanrader!
Precilla Bovenkamp
Het was een geslaagd vrijgezellenfeest en ik wil mijn complimenten uiten over docente Sarah. Ik heb in het verleden ook een workshop Burlesque gehad, maar die was minder leuk dan bij jullie. Hier hadden we meer interactie met de groep samen en ter plekke verzon Sarah dingen erbij, wat het net completer maakt.
De accessoires en de tepelplakkers doen het erg goed! We hebben er zo hard om gelachen toen het op een verkeerde plek belandde.
Tot slot kan ik vertellen dat de aanstaande bruid het heel erg leuk vond

Lai Han
De burlesk workshop in Rotterdam is uitstekend bevallen! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en allemaal waren ze super enthousiast! Celia heeft ons een heel leuk dansje geleerd. We gaan het allemaal nog eens overdoen aankomende zaterdag op de bruiloft!
Heel erg bedankt voor een leuke en geslaagde middag!

Patricia
We hebben de burlesk workshop gekozen, omdat het goed past bij onze bruid in spe. Er waren in de groep een aantal vrouwen die dit best spannend vonden: ‘ik kan niet dansen; ik durf dat niet etc‘. Maar toen we bezig waren deed iedereen geweldig mee en had een top tijd. Dit kwam echt door de lerares. Er waren dames die hun grenzen hebben verlegd.
Bedankt voor de goede organisatie

Kim

<< Terug