English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Horror met humor’€ 33 p.p. incl. BTW

’t Is een klassiek ingrediënt voor een horrorfilm:een monster! Deze kan allerlei gedaantes aannemen; van weerwolf tot zombie, van ‘Freddy’ & ‘Frankenstein’ tot ‘Dracula’, de gentleman-vampier. Op de huwelijksdag is de bruidegom of bruid op zijn of haar mooist maar nu kun je ook eens zien hoe het erger kan. Dit werkt zeker op de lachspieren.

De gelukkige krijgt een totale identiteitsverandering naar eigen keuze en terwijl dat gebeurt gaat de rest aan de slag om elkaar te verwonden. Niet letterlijk natuurlijk, maar met behulp van ingenieuze grimeurtechnieken. Aan het eind zijn jullie ’n aantrekkelijk groepje met brandblaren, etterende plekken of verse littekens.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 33 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 280,00 incl. BTW
 Inclusief: Incl. Alle materialen, begeleiding, koffie/thee
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Visagie - worksop, Tijdelijke tattoo‘s
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking