English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


workshop Mondharmonica spelen € 22 p.p. incl. BTW
De mondharmonica is een geweldig instrument voor een swingende teambuilding, die laagdrempelig is maar toch uitdagend. Tijdens deze workshop leert onze bevlogen beroepsmuzikant u alles over dit handzame instrument en zult u versteld staan hoe u met wat hulp zelf al vlot een flinke partij op de ‘bluesharp’ kunt meeblazen.
Noten lezen? Dat is helemaal niet nodig! Zelfs muziek-analfabeten voelen zich helemaal happy tijdens dit muzikale intermezzo.

Meer info workshop Mondharmonica spelen
Nieuw Mondharmonica _websiteDDE
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘ € 25 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits, luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in uw team of bedrijf! Onze gulle DJ/Quizmaster deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. Het winnende team ontvangt de fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

Meer info Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op! € 28 p.p. incl. BTW
Bij ons geen omgedraaide stoelen, maar zingen, dat kunnen we! En wist u al dat iedere dag samen zingen met uw collega’s een hel positief effect heeft op de onderlinge samenwerking? Dus: niet twijfelen, maar zingen! Onze vlotte en gediplomeerde zangdocente maakt u zeker enthousiast. Of u nou een onvervalste smartlap wil zingen of een disco hit, de keuze is aan u. Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Zangworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Lama lachen’ theatersport workshop € 36 p.p. incl. BTW
Improviseer en schitter tijdens deze workshop improvisatietheater. Bij tv-programma‘s als ‘De Lama‘s‘ en ‘De vloer op‘ heeft u misschien al gezien wat voor komische situaties kunnen ontstaan als er geen vaststaand script is. U hoeft geen toneelervaring te hebben, want het gaat om het samenspel. En als het even niet gaat, dan helpen onze professionele en ervaren trainers u natuurlijk op weg. Bent u een Lama in de dop? Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info ‘Lama lachen’  theatersport workshop
theatersport bedrijfsuitje-
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Karikatuur tekenen’ € 32 p.p. incl. BTW
Een hoog voorhoofd en lange tanden, een stoppelbaard en te kleine handen. Een brede mond, een grote neus... teken ze kleiner (maar niet heus). Gigantische oren om mee te horen, en hé dat zie je niet vaak, zo‘n brede kaak. Staarten, pony‘s, stekels, krulhaar...er mag iets bij, hier en daar. Tijdens deze workshop zet u elkaar op papier en dit zorgt vaak voor veel plezier. Hulp krijgt u natuurlijk van onze inventieve karikatuur-tekenaar. Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info ‘Karikatuur tekenen’
SITE_karikatuur2_142-107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop € 29 p.p. incl. BTW
Flow met de rijm, stimuleer uw brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. U weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maakt u uw eigen originele Rap, op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van deze workshop krijgt u een CD-exemplaar van uw Rap-meesterwerk mee naar huis, als muzikale herinnering aan het uitje!

Meer info ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop
Rapdocent
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

workshop Zumba! € 26 p.p. incl. BTW
"Zumba" betekent letterlijk ‘snel bewegen en lol hebben‘. Het is dus niet gek, dat het eenvoudig weg onmogelijk is om stil te blijven staan als u de vrolijke muziek hoort. Zumba is namelijk een mix van allerlei dansstijlen, die doet denken aan warme zomers en vrolijke mensen: salsa, merengue, samba, reggaeton, bachata en soukou.
U wilt vrolijke gezichten? Doe dan een keer mee met deze ‘latin mix‘!

Meer info workshop Zumba!
zumba 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Royal Bluf’ - poker workshop € 34,50 p.p. incl. BTW
Zet uw pokerface op en speel het spel!
Tijdens dit kaartspel is het de bedoeling om de hoogst mogelijke kaartcombinaties te maken met onder andere de kaarten ‘aas‘, ‘heer‘, ‘vrouw‘ en ‘boer‘ waarbij u mag ‘bluffen‘ naar hartelust. Sterker nog... wie goed kan ‘bluffen‘ en de juiste ‘pokerface‘ weet op te zetten, heeft een grote kans te winnen.

Meer info ‘Royal Bluf’ - poker workshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Pokeren
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  


  Bedrijfsuitje Amsterdam >>
  Bedrijfsuitje Utrecht >>