English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Stiletto workshop€ 30 p.p. incl. BTW

Het dragen van hoge hakken is een kunst op zich! Veel dames vinden het moeilijk om in balans te blijven en tegelijkertijd nog elegant te zijn ook. Tijdens deze nieuwe workshop die razend populair is in Amerika en Groot Brittannië, leer je alles over het dragen van ‘stiletto’s’ en krijg je tips en trucs die je goed kan gebruiken om als een ‘femme fatale’ vooruit te komen en te bewegen.

Onze professionele en ervaren danseres neemt jullie onder haar hoede en geeft in deze 1,5 uur durende workshop haar geheimen prijs. Ze vertelt, ze showt en ze danst en dan is het jullie beurt om haar adviezen op te volgen en zelf aan de slag te gaan met elkaar tijdens allerlei opdrachten en oefeningen. Wist je trouwens dat het dragen van stiletto’s diverse spieren traint in je benen, enkels, voeten, kuiten en zelfs je onderbuik? Dat is nog eens mooi meegenomen!

*** Deze workshop is ook mogelijk in combinatie met ‘Sensueel dansen & bewegen‘ of onze workshop ‘t Geheim van een striptease‘. Zo heb je alles in 1! Dan duurt het 2 uur en kost het Euro 39 p.p. ***

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 30 p.p. incl. BTW
Vanaf de 15e deelnemer is de prijs Euro 27 p.p. incl. BTW

 Minimumbedrag: Euro 265,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben ons enorm vermaakt: tranen gelachen, onnozel gedaan!
De bruid vond de combi workshop ook super, ze had zelfs talent voor het sensueel dansen (in tegenstelling tot mijzelf ;-) ), dus dat belooft wat voor de huwelijksnacht. De begeleidster was een erg leuke, serieuze danseres. Ze had ons goed onder controle, maar er was zeker tijd voor hilarische momenten. Kortom: we zijn erg tevreden!

Denise
De workshop Stiletto was heel erg leuk! De docente is een leuke meid en deed het super leuk! We hebben erg gelachen, het was een Top kick off van onze dag! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking
Marloes
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking