English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Drummen op een djembé’€ 29 p.p. incl. BTW

De taal van muziek verstaat iedereen en maakt iedereen vrolijk! Dus trommel mee tijdens deze laagdrempelige en energieke workshop, waarbij samen de leukste ‘beats‘ gedrumd worden. De djembé werd altijd door Afrikaanse stammen gebruikt tijdens belangrijke ceremoniën als bruiloften en oorlogsaankondigingen, maar vandaag kondigt u, onder begeleiding van ons ‘stamhoofd‘, al drummend uw eigen bedrijfsuitje aan. Zo gaat uw uitje niet geruisloos voorbij!

De djembé is ideaal voor beginners want u heeft niets anders nodig dan uw eigen handpalmen. U hoeft niet bang te zijn als u vindt dat u geen ritmisch gevoel heeft, want u doet mee op uw eigen niveau. Juist door de onderlinge samenwerking met uw collega’s klinkt het al gauw heel goed!

De ervaren en enthousiaste ‘Faro’ die u zal begeleiden heeft o.a. gespeeld als gastdrummer bij Hennie Vrienten (Doe Maar) en het North Sea Jazz festival, hij doceerde aan het Conservatorium Rotterdam en aan leerlingen van middelbare scholen.

Bent u met een groot gezelschap?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wij zorgen voor een grote, passende locatie en voldoende djembé‘s. Wat ook kan en misschien nog leuker is: we zorgen naast een groot aantal trommels ook voor andere ‘tam-tams’: conga‘s, bongo‘s en een arsenaal aan kleinpercussie zoals maraca‘s, tamboerijnen en koebellen. Zeker weten dat het na even oefenen de pan uit swingt!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf.
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 275,00 incl. BTW
 Inclusief: Begeleiding door professioneel docent, locatie, huur 1 djembé p.p. , 1 fris p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Human Beatbox!, Sla je slag!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Het was een leuke Workshop, iedereen vond het erg leuk. (...) Wij doen 1x per jaar een teamuitje in de omgeving van Amsterdam dus als jullie leuke ideeën hebben voor volgend jaar, horen wij het graag.’
Bedankt voor het regelen van de Workshop. En wellicht tot ziens!

Tandartsenpraktijk Opmaat/Archipel
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking