English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop€ 34 p.p. incl. BTW

Goochelen is ‘a kind of magic’. Van een veelzijdig magisch entertainer leert u tijdens uw uitje de handigste ‘close up magic-trucs’ met allerhande dagelijkse voorwerpen, die u echt overal kunt doen. Het goochelen is leuk & leerzaam en u altijd handig om met de geleerde trucs eens indruk te maken op ’n feestje...

Locatie
De workshop wordt gegeven in een gezellig café in het centrum. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 34 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 325,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele goochelaar, locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstour, Uitvinden en ontwerpen, Karikatuur tekenen
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Alles was goed georganiseerd en we hebben ons uitstekend vermaakt. Over de magic workshop was iedereen enthousiast, mede dankzij de leuke trucjes de de goochelaar tussendoor met de deelnemers uitvoerde. Bedankt voor de organisatie en jullie kunnen volgend jaar weer een boeking tegemoet zien komen.
Albemarle Catalysts Company
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking