English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Leef je uit met lapdance’€ 30 p.p. incl. BTW

Nieuw, een tikkeltje taboe en ondeugend, maar helemaal ‘hot‘ op dit moment... een lapdance geven! Het is gewaagd en erotisch en fysieker dan onze workshop ‘t Geheim van een striptease‘, maar ook reuze leuk! Een ervaren danseres geeft eerst een show en vervolgens leren jullie alle kneepjes van deze erotische dans.

Om in de stemming te komen beginnen jullie met de beginselen van striptease en daarna gaan jullie je op het lapdance gedeelte concentreren. Belangrijk is dat je geen gêne voor elkaar hebt, want je oefent op en met elkaar! Uiteraard is er extra aandacht voor de bruid/bruidegom in spé!

Jullie zijn niet de enigen die ‘schootdansen‘, want ook bekend Nederland houdt zich hiermee bezig. Zo heeft Yolanthe Cabau van Kasbergen onlangs voor het BNN programma ‘Try before you Die‘ een workshop Lapdancen ondergaan. Maar al eerder imponeerde ze er haar vriend Jan Smit mee. Wie volgt?

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 30 p.p. incl. BTW
Euro 3 korting vanaf 15 personen of meer

 Minimumbedrag: Euro 265,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele danseres, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Shop till you drop!, Stilettoworkshop,
‘t Geheim van een striptease, Sensueel dansen
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben een super dag gehad afgelopen zaterdag! Leef je uit met Lapdance was 1 1/2 uur lachen, dus we hadden zowel spierpijn in de benen als in de buik ;-)!
Het travestietentheater daarna was ook erg gezellig en Corrie Camping is echt een ‘star‘, zij doet het echt super goed!
We hebben ons dus goed vermaakt, dank jullie wel voor de organisatie!

Linda
Ik vond het SUPERRRR!!!!Leuk. Heb erg gelachen, maar ook veel geleerd. Ook vond ik het leuk om van een echte ex-prof les te hebben gehad.
Liesbeth
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking