English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
’t Geheim van een Striptease’€ 30 p.p. incl. BTW

Verleidelijk, vrolijk, grappig en spannend.... Dit is onze workshop ‘striptease’ voor dames en heren. Een ervaren striptease danseres geeft een korte show en onthult daarna de geheimen van een succesvolle striptease. De aankomende bruid of bruidegom staat extra in het zonnetje en krijgt tips hoe hij/zij een verleidelijke dans kan opvoeren en heupwiegend door het leven kan stappen.

Met onze stropdassen, shirts en hoeden is het een feestelijk gezicht. Iedereen doet mee, wat hilarische momenten oplevert. Er is geen sprake van naaktdansen voor ieders neus, je bepaalt zelf hoe ver je gaat!
Met de juiste ‘moves’ op zak wordt de huwelijksnacht extra spannend!

*** Deze workshop is ook mogelijk in combinatie met de leuke ‘Stiletto workshop‘ of onze workshop ‘Sensueel dansen & bewegen‘. Dan duurt het 2 uur en kost het Euro 39 p.p. ***


Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 30 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 265,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele danseres, huur locatie, 1 drankje p.p. , accessoires om mee te oefenen
 Ook leuk! Shop till you drop!, Leef je uit met lapdance, Stilettoworkshop,
Sensueel dansen
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Namens alle meiden van het vrijgezellenfeest afgelopen zaterdag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de enorm grappige en leerzame workshop. We hebben de hele avond geoefend ;-)
Dank voor de goede zorgen!

Lisa Lashley
De workshop ‘t Geheim van een Striptease‘ was hilarisch! De toekomstige bruid was helemaal in haar element! De lerares was tactvol, plezierig en professioneel, onze complimenten!
Imke Wilms
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking