English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Taekwon Do’ - workshop€ 29 p.p. incl. BTW

"Manier van voet en vuist", dat is de letterlijke vertaling van taekwondo, een vechtsport die z’n roots in Korea heeft. Tijdens deze energieke workshop ga je met je voeten en vuisten ‘sparren‘ en oefen je diverse zelfverdedigingstechnieken. Wil je je bruid beschermen tijdens het huwelijk of wil je als bruid je mannetje staan? Dan is deze sportieve workshop onder begeleiding van onze enthousiaste docent heel geschikt.

De bruid of bruidegom wordt extra in ’t zonnetje gezet want hij/zij mag zelfs het geleerde toepassen, d.m.v. het breken van een plank! Ook is er voor hem of haar een dobok (Taekwon-Do pak) beschikbaar.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 290,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking