English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen€ 29 p.p. incl. BTW

Tijd voor girl power? Ga op de ‘Charlie‘s Angels tour‘... tijdens deze vrolijke en leerzame workshop. De oefeningen die aan bod komen zijn gebaseerd op de oosterse vechtkunst ‘Taekwon-Do‘ aangevuld met speciale stoot,- werp,- klem,- en schoptechnieken voor vrouwen. Daarbij leer je een aantal zwakke punten van het menselijk lichaam kennen en oefenen jullie met elkaar verschillende ontsnappingstechnieken.

Een prettige en ontspannen instructeur begeleid je en besteed ook aandacht aan houding en ademhaling. Mr. Bosely, where are you?

Locatie
De workshop wordt gegeven op diverse in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 290,00 incl. BTW
 Inclusief: Welkomstdrankje, charlie’s angels pak voor bruid
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Karate-Kid!, Schermen als Z..Zorro!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De workshop zelfverdediging was best intensief voor 8 dames die helemaal niks aan sport doen! Maar het was echt leuk en nog leerzaam ook. Het travestietheater was helemaal super we hebben de longen uit ons lijf gezongen en gedanst! Een absolute aanrader voor een feest. Bedankt voor alles en als we weer wat hebben zoeken we jullie zeker weer op want het was allemaal FANTASTISCH!!
Mariska ter Beek
De workshop was leuk. Leuke en aardige begeleiders (een wereldkampioen: wow!) waarmee het leuk klikte!
We hebben de hele dag een topdag gehad, en heb alleen maar leuke geluiden gehoord. Bedankt!

Babette - Matrix Producties
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking