English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op! € 28 p.p. incl. BTW
Samen zingen geeft een kick. wist je dat? Dus schroom niet. maar zing tijdens jullie vrijgezellenfeest! Onze vlotte en gediplomeerde zangdocente trekt jullie zeker mee in haar enthousiasme. Of jullie nou een onvervalste smartlap willen zingen of een discohit uit de jaren ‘70. ‘80 ‘90. als het lukt wordt het ‘meerstemmig‘ uitgevoerd. Het resultaat wordt op CD of MP3 opgenomen als aandenken aan de dag. Klinken jullie als nachtegalen met de X-Factor? Vast!
Klik hier voor een impressie van onze zangworkshop.

Meer info Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Zangworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘ € 32 p.p. incl. BTW
Een razend populaire workshop! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen en theaterspel, humor en de zelfspot...het komt allemaal aan bod! In 1,5 uur leer je van onze professionals de basisbeginselen van burlesque dancing. Net zoals Christina Aguilera van Cher in de film ‘Burlesque‘. Onze teasende glitter-tepelplakkers mag je natuurlijk houden en maken het feest compleet!

Meer info Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘
Nieuw Burlesque 3x4
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel € 43 p.p. incl. BTW
Een naaktmodel schilderen lijkt hilarisch en dat is het natuurlijk ook. Maar weet je dat iedereen uiteindelijk gewoon een mooi schilderij wil. dus het model gaat zien als een stilleven? Dus: pak je kwast en ga ervoor. Onze kunstenaar geeft gouden tips. dus succes verzekerd. Ja ook als je denkt dat je het niet kan! Deze workshop vindt plaats in een mooi en licht atelier en drankjes en snacks zijn inbegrepen. dus aan alles is gedacht.

Meer info Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel
schilderennaaktmodel
  Amsterdam    Utrecht  

’t Geheim van een Striptease’ € 30 p.p. incl. BTW
Verleidelijk. vrolijk. grappig en spannend.... Dit is onze workshop ‘striptease’ voor dames. maar ook voor de heren. Een ervaren striptease danseres geeft een korte show en onthult daarna de geheimen van een succesvolle striptease. De aankomende bruid of bruidegom staat extra in het zonnetje en krijgt tips hoe hij/zij een verleidelijke dans kan opvoeren en heupwiegend door het leven kan stappen. Deze workshop is een blijvende topper!

Meer info ’t Geheim van een Striptease’
Vrijgezellenfeest striptease workshop1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Stiletto workshop € 30 p.p. incl. BTW
Het dragen van hoge hakken is een kunst op zich! Veel dames vinden het moeilijk om in balans te blijven en tegelijkertijd nog elegant te zijn ook. Tijdens deze nieuwe workshop die razend populair is in Amerika en Groot Brittannië. leer je alles over het dragen van ‘stiletto’s’ en krijg je tips en trucs die je goed kan gebruiken om als een ‘femme fatale’ vooruit te komen en te bewegen.

Meer info Stiletto workshop
Vrijgezellenfeest Stilettoworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Lama lachen’ theatersport workshop € 36 p.p. incl. BTW
Improviseer en schitter tijdens deze workshop improvisatietheater. Bij tv-programma‘s als ‘De Lama‘s‘ en ‘De vloer op‘ heb je misschien al gezien wat voor komische situaties kunnen ontstaan als er geen vaststaand script is. Tijdens deze workshop staat het thema‘s liefde en huwelijk centraal. Je hoeft geen toneelervaring te hebben. het gaat om het samenspel. Onze begeleider helpt je natuurlijk op weg en de eregast wordt extra in ‘the spotlights‘ gezet.

Meer info ‘Lama lachen’  theatersport workshop
theatersport bedrijfsuitje-
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Beat it! - Dans als Michael Jackson! € 27 p.p. incl. BTW
Wil je een spetterende dansworkshop? Met heerlijke nummers van de King of Pop. Michael Jackson? Then ‘This is it‘!
Leer van onze enthousiaste dansdocent(e) de bekendste moves van Michael Jackson in Thriller. Smooth Criminal. Dangerous en Beat It. De hoeden en de witte tape maken het helemaal af en worden natuurlijk bij de uiteindelijke choreografie gebruikt. Beat It!

Meer info Beat it! - Dans als Michael Jackson!
vrijgezellenfeest michael jackson
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond! € 27 p.p. incl. BTW
Kun je geen keus maken uit ons aanbod? Weet je niet precies wat de bruid nou het allerleukste vindt? In deze workshop dans je letterlijk een rondje om de wereld! Salsa. streetdance. can can. musical dance. hip hop....er komt van alles aan bod. Onze enthousiaste dansdocente zorgt ervoor dat de verschillende stijlen aan het eind van de workshop een mooi geheel gaan vormen. Dus twijfel niet langer en ‘dance around the world. all you boys and girls!‘

Meer info ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!
Wereldbol met dansende kinderen
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Flamenco met Sangria € 25 p.p. incl. BTW
Gevoelig. flamboyant. sierlijk en krachtig... dat is Flamenco. Het is de verzamelnaam voor de dans. het gitaarspel en de zang afkomstig uit de zigeunercultuur van ‘Andalucia’. in het zuiden van Spanje. Waar het om gaat is ‘emotie’... liefde en vreugde. zon. wijn en eten maar ook melancholie en verdriet. Onze Spaanse ‘Lola’ leert je de basis van de ritmes. danspassen en armbewegingen.

Meer info Flamenco met Sangria
Vrijgezellenfeest Flamenco dansen 1
  Amsterdam    Utrecht  

‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen € 26 p.p. incl. BTW
Buikdans is een eeuwenoude oosterse verleidingsdans met sensuele bewegingen van de heupen. bekken. buik. armen en handen. Popster Shakira is er helemaal weg van en verleidt haar fans met haar vloeiende dansbewegingen. Jij kunt dit ook leren! Onze zeer ervaren danseres. die workshops geeft in alle uithoeken van de wereld. leert jullie de basis. De eregast staat extra in het zonnetje en wordt ook nog eens extra mooi aangekleed.

Meer info ‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen
Buikdansen_1
  Amsterdam    Utrecht  

Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘ € 25 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits. luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in jullie vriendenclub! Onze gulle presentator/DJ deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. Het winnende team ontvangt de fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

Meer info Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!! € 27 p.p. incl. BTW
Is de bruidegom niet zo‘n goede danser en kun je zelf ook wel wat hulp gebruiken? Er is hoop! Verleid vanaf nu alle vrouwen op de dansvloer of laat je partners‘ mond van verbazing openvallen met je sexy moves...Met onze nieuwste workshop ‘Sexy dansen voor mannen‘ is succes verzekerd! Onze professionele en enthousiaste danseres is hiervoor speciaal de boeken ingedoken en brengt haar kennis van de Engelse North Umbria University graag op jullie over. Dus zwaai die linkerpols en draai met die rechterknie. wedden dat het werkt?

Meer info Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!!
Nieuw Sexy_dansen_vrijgezellenfeest
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Let‘s go! Cheerleading’ € 30 p.p. incl. BTW
‘Chens en cheers....dit is een heuse cheerleaders ‘yell’ !
Bij het cheerleaden gaat het niet om zomaar wat giechelend heen en weer te wiebelen. nee. het is een ‘serious thing’ als je het goed wilt doen. In met name de VS. maar ook in Nederland is deze atletische dansvorm met turnbewegingen ontzettend populair en wordt er urenlang getraind om bij een sportwedstrijd de supporters op te zwepen en het team aan te moedigen.

Meer info ‘Let‘s go! Cheerleading’
cheerleaden_vrijgezellenfeest 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop € 32 p.p. incl. BTW
Kijk door de ogen van een buitenlander naar ons Nederlanders! Dat is in het kort wat je doet tijdens deze unieke workshop. gebaseerd op het beroemde boek ‘The Undutchables’. waarin wij Hollanders op de hak worden genomen. Waaraan herkennen wij onszelf en op welke eigenaardigheden willen we liever niet gewezen worden?

Meer info ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Undutchables
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin € 25 p.p. incl. BTW
Snuffelen en slurpen? Vandaag mag het. want je gaat met je vrienden of vriendinnen aan de wijn! Onze vinoloog vertelt jullie alle ins en outs van de wijnen die je proeft tijdens onze wijnproeverij ‘L‘esprit du Vin‘. Na deze proeverij hoef je niet meer onzeker te worden van zogenoemde wijnbeoordelingen of etiketten. want dan weet jij ook alles van de Color (kleur). Odor (geur) en Sapor (smaak).

Meer info Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin
Wijnglas
  Amsterdam    Utrecht  

‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop € 29 p.p. incl. BTW
Flow met de rijm. stimuleer je brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. Je weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maken jullie je eigen originele ‘vrijgezellenfeest rap‘. op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van de worshop krijg je een CD mee. met daarop het resultaat. Een geweldig aandenken aan dit unieke vrijgezellenfeest!

Meer info ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop
Rapdocent
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Royal Bluf’ - poker workshop € 34,50 p.p. incl. BTW
Zet je pokerface op en speel het spel!
Tijdens dit kaartspel is het de bedoeling om de hoogst mogelijke kaartcombinaties te maken met onder andere de kaarten ‘aas‘. ‘heer‘. ‘vrouw‘ en ‘boer‘ waarbij je mag ‘bluffen‘ naar hartelust. Sterker nog... wie goed kan ‘bluffen‘ en de juiste ‘pokerface‘ weet op te zetten. heeft een grote kans te winnen.

Meer info ‘Royal Bluf’ - poker workshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Pokeren
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

workshop Zumba! € 26 p.p. incl. BTW
"Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Het is dus niet gek. dat het eenvoudig weg onmogelijk is om stil te blijven staan als je deze vrolijke muziek hoort. Zumba is namelijk een mix van allerlei dansstijlen. die doet denken aan warme zomers en vrolijke mensen: salsa. merengue. samba. reggaeton. bachata en soukou. Wil je een onvergetelijk én vrolijk vrijgezellenfeest? Doe dan mee!

Meer info workshop Zumba!
zumba 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw! € 30 p.p. incl. BTW
Vrouw zijn is niet altijd even makkelijk. Je moet van alle markten thuis zijn. 1000 dingen tegelijk kunnen doen. op hoge hakken lopen. kinderen baren en tussen de bedrijven door ook nog sexy zijn...Het is niet niks. dus gaan wij je een handje helpen! Onze nieuwste hit heet ‘sensueel dansen en bewegen’ en is voor alle dames die lol willen hebben. maar ook vrouwelijker en elegalanter willen leren bewegen. Een beetje extra sex-appeal doet wonderen...dat zul je zien.

Meer info Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!
Vrijgezellenfeest Sensueel dansen1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen € 29 p.p. incl. BTW
Tijd voor girl power? Ga op de ‘Charlie‘s Angels tour‘... tijdens deze vrolijke en leerzame workshop. De oefeningen die aan bod komen zijn gebaseerd op de oosterse vechtkunst ‘Taekwon-Do‘ aangevuld met speciale stoot.- werp.- klem.- en schoptechnieken voor vrouwen. Daarbij leer je een aantal zwakke punten van het menselijk lichaam kennen en oefenen jullie met elkaar verschillende ontsnappingstechnieken.

Meer info ‘Charlies Angels!’  - zelfverdediging voor vrouwen
zelfverdedigingworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

‘MTV Dance’ € 0 p.p. incl. BTW
Zou je net zo willen dansen als Justin. Britney. J-lo of Janet? Dit kan je leren tijdens deze energieke dansworkshop. Onze professionele dansdocente laat je kennismaken met de trends in de ‘dance grooves’ die je nu op de tv ziet. City jam. streetdance. hiphop. R&B komen allemaal aan bod..

Meer info ‘MTV Dance’
mtvdanceworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Wat zegt de Tarot’? € 32 p.p. incl. BTW
Ben je benieuwd naar wat de kaarten te zeggen hebben en wil je je vriendinnen op een verrassende wijze beter leren kennen? Dan is het tarotspel iets voor jullie! Onder leiding van onze tarorlezer trekt iedereen uit je groep 1 of meerdere kaarten en geeft die vervolgens aan iemand anders uit de groep. Hierbij geef je een persoonlijke boodschap mee....Je zult niet de eerste zijn die verstelt staat over wat er boven tafel komt!

Meer info ‘Wat zegt de Tarot’?
Vrijgezellenfeest Tarrotkaarten
  Amsterdam    Utrecht  

‘Leef je uit met lapdance’ € 30 p.p. incl. BTW
Nieuw. een tikkeltje taboe en ondeugend. maar helemaal ‘hot‘ op dit moment... een lapdance geven! Het is gewaagd en erotisch en fysieker dan onze workshop ‘t Geheim van een striptease‘. maar ook reuze leuk! Een ervaren danseres geeft eerst een show en vervolgens leren jullie alle kneepjes van deze erotische dans.

Meer info ‘Leef je uit met lapdance’
lapdance
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘ € 39 p.p. incl. BTW
‘Klieder en klets‘ tijdens deze heerlijke schilderworkshop in een echt kunstenaarsatelier! Onder bezielende leiding ga je aan de slag en schilder je met elkaar een kleurig schilderij voor de aanstaande bruid of bruidegom. Je kunt er ook voor kiezen om voor jezelf een eigen doek te schilderen. wat je wilt. Natuurlijk is er tussendoor voldoende tijd om even ‘te buurten‘ en om lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer info Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘
schilderverf-142x107
  Amsterdam    Utrecht  

‘It’s show time’ musical dance € 25 p.p. incl. BTW
Je bent een ster tijdens deze feestelijke showmusical dansworkshop. In een aangename dansstudio werk je aan een choreografie in de sferen van de musicals Chicago en/of Cabaret. de musicals Fame. Grease. Mamma Mia of Saturday Night Fever. Vooraf kun je jouw voorkeur doorgeven. Een ervaren en enthousiaste choreografe begeleidt je en ook zonder enkele danservaring gaat het zeker lukken. Dus. Broadway of Joop van den Ende.... here we come!

Meer info ‘It’s show time’  musical dance
musicaldanceworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Crea Bea’ - design workshop € 45 p.p. incl. BTW
Lekker creatief bezig zijn met je vriendinnen en het unieke resultaat meenemen naar huis! Dit is dè kans om je eigen sfeerlamp. kussen. lichtelement of tas te ontwerpen en te decoreren. Het maakt niet uit welk item jullie kiezen. voor alle materialen wordt gezorgd. Enige vereiste: een zonnig humeur en een creatieve blik. Heb je moeite met dat laatste. geen probleem. Onze deskundige en enthousiaste industrieel vormgeefster helpt je met alle plezier op weg!

Meer info ‘Crea Bea’  - design workshop
Vrijgezellenfeesten_creatieve workshop
  Amsterdam    Utrecht  

Beppen met Bep - een stadswandeling om nooit te vergeten € 17 p.p. incl. BTW
Bep. wie kent haar niet? In ieder geval kent Utrecht haar en zij Utrecht. want ze wandelt er wat af. Ze kent de mooiste plekjes en de leukste verhalen en ze deelt ze graag met jou en je vrienden of vriendinnen. Natuurlijk met een vrolijke lach. want het is een feestje. Dus wil je Utrecht leren kennen. maar ook een vermakelijke wandeling die niet alledaags is. boek dan onze Bep. Ze kijkt er naar uit om tijdens jullie vrijgezellenfeest een rol te spelen!

Meer info Beppen met Bep - een stadswandeling om nooit te vergeten
Nieuw Stadswandeling typetje 1 -142x107
  Utrecht  

‘Drummen op een djembé’ € 29 p.p. incl. BTW
De taal van muziek verstaat iedereen en maakt iedereen vrolijk. Dus trommel mee tijdens deze laagdrempelige en energieke workshop. waarbij iedereen een lach op zijn gezicht krijgt en samen de leukste ‘beats‘ gedrumd worden. De djembé werd altijd door Afrikaanse stammen gebruikt tijdens belangrijke ceremoniën als bruiloften en oorlogsaankondigingen. maar vandaag kondigen jullie het vrijgezellenfeest van jullie bruid aan!

Meer info ‘Drummen op een djembé’
Bedrijfsuitje_vrijgezellenfeest djembeworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

Lekkere Latin! - workshop Salsa mix € 25 p.p. incl. BTW
Wat kan het soms lastig zijn om te kiezen! Zeker met een groep. want de één wil dit. de ander dat...
Om het je wat makkelijker te maken. hebben wij een nieuwe swingende workshop bedacht. waarbij jullie gegarandeerd plezier hebben én lekker kunnen dansen: de ‘Lekkere Latin’! Dit is een mengelmoes van dansstijlen als salsa. bachata. merengue en de soukous.

Meer info Lekkere Latin!  - workshop  Salsa mix
Vrijgezellenfeest lekkere latin dames
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Swingende Salsa! € 25 p.p. incl. BTW
Fleur het vrijgezellenfeest op met het dansen van de salsa! Salsa betekent letterlijk ‘saus’ en is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes. zoals de Mambo. de Guaguancó en de Cha-cha-cha. Deze ‘caliente’ workshop is een vrolijke aanrader voor zowel dansers als niet dansers. want onze enthousiaste dansleraar houdt rekening met je ‘Hollandse heupen’ en ieders niveau.

Meer info Swingende Salsa!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Salsaworkshop_1
  Amsterdam    Utrecht  

‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’ € 0 p.p. incl. BTW
Een swingende workshop salsa. speciaal voor de ‘Ladies’!
Waan je op een minivakantie in Cuba en beleef dé dansreis. Geniet van de opzwepende muziek. een ongetwijfeld stralende aanstaande bruid en waarschijnlijk ook tropische temperaturen. Tijdens deze workshop ‘Lady Style’ leer je de beginselen van salsadansen. maar vooral hoe je je dansbewegingen vrouwelijk kunt afronden. Er is speciale aandacht voor flashy arm- & footwork.

Meer info ‘Ladies Only!’  Salsa workshop ‘Ladystyle’
Vrijgezellenfeest Salsa ladystyle
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Go go discodance’ € 29 p.p. incl. BTW
Hou je van dansen en uitgaan? Kies dan voor onze workshop ‘Go Go Dance‘! Go Go dansers en danseressen zie je vaak in discotheken. Ze dansen op podia. in kooien of op pilaren en zorgen ervoor dat het publiek opgepept wordt zodat iedereen uit hun dak gaat. Onder bezielende leiding van onze enthousiaste danseres leer je nu zelf hoe je zo kunt dansen en bewegen dat je anderen aansteekt om mee te gaan doen!

Meer info ‘Go go discodance’
Vrijgezellenfeest go go disco dance_1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Taekwon Do’ - workshop € 29 p.p. incl. BTW
"Manier van voet en vuist". dat is de letterlijke vertaling van taekwondo. een vechtsport die z’n roots in Korea heeft. Tijdens deze energieke workshop ga je met je voeten en vuisten ‘sparren‘ en oefen je diverse zelfverdedigingstechnieken. Wil je je bruid beschermen tijdens het huwelijk of wil je als bruid je mannetje staan? Dan is deze sportieve workshop onder begeleiding van onze enthousiaste docent heel geschikt.

Meer info ‘Taekwon Do’ - workshop
Taekwondo
  Utrecht  

‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop € 34 p.p. incl. BTW
Goochelen is ‘a kind of magic’. Van een veelzijdig magisch entertainer leert u tijdens uw uitje de handigste ‘close up magic-trucs’ met allerhande dagelijkse voorwerpen. die u echt overal kunt doen. Het goochelen is leuk & leerzaam en u altijd handig om met de geleerde trucs eens indruk te maken op ’n feestje...

Meer info ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje goochelworkshop_2
  Amsterdam    Utrecht  

‘Karikatuur tekenen’ € 32 p.p. incl. BTW
Een hoog voorhoofd en lange tanden. een stoppelbaard en te kleine handen. Een brede mond. een grote neus... teken ze kleiner (maar niet heus). Gigantische oren om mee te horen. en hé dat zie je niet vaak. zo‘n brede kaak. Staarten. pony‘s. stekels. krulhaar...er mag iets bij. hier en daar. Tijdens deze workshop zet je elkaar op papier en dit zorgt vaak voor veel plezier. Hulp krijg je natuurlijk van onze inventieve karikatuur-tekenaar.

Meer info ‘Karikatuur tekenen’
SITE_karikatuur2_142-107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Human Beatbox’ € 29 p.p. incl. BTW
Je mond valt vast letterlijk open van verbazing als je het filmpje bij deze workshop bekijkt. dat weten we zeker. Het komt van ‘You Tube‘ en is in korte tijd bijna 17 miljoen (!) keer bekeken. door mensen van over de hele wereld. Geen wonder. want wat die Franse jongen met zijn ‘Human Beatbox‘ uit z‘n mond krijgt. is ongelooflijk. Nu zijn jij en je vrienden aan de beurt!
Klik hier voor het ‘human beatbox‘ filmpje op Youtube

Meer info ‘Human Beatbox’
beatbox
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen € 32 p.p. incl. BTW
Al sinds mensenheugenis wordt er getrommeld op alles wat maar los of vast zit. Theatergroepen STOMP en MAYUMANA ken je misschien vandaag van hun wervelende shows. En vandaag kunnen jullie naar hartelust trommelen! In deze workshop ontdek je de verborgen ritmes in potten en pannen. bezems. speciekuipen. lepels. vorken en wie weet ook nog de basketballen. fietspompen en plastic zakken.

Meer info ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen
slajeslagworkshop
  Amsterdam    Utrecht  


  Vrijgezellenfeest Amsterdam >>
  Vrijgezellenfeest Rotterdam >>