English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘€ 25 p.p. incl. BTW

Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is ècht een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits, luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in jullie vriendenclub!

De groepjes, die bestaan uit zo’n 4 a 5 personen, bedenken allereerst een leuke teamnaam en dan barst de strijd los. ’Kennen jullie deze nog.. nog, nog....!!’ In 10 of 12 rondes wordt op allerhande manieren de kennis van de groepjes op de proef gesteld: je beantwoordt vragen over liedjes, vult teksten aan, verzint nieuwe liedjes en voor de teamcaptains is er ook nog een extra uitdaging: de discobingo! Uiteraard ontbreekt bezielende leiding niet, want onze gulle presentator/DJ* deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. En het winnende team? Dat gaat huiswaarts met onze fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

* Bent u met meer dan 50 personen? Dan komt een vlotte assistente de DJ ondersteunen en u vermaken.

Discohits, Hollandse glorie of een mix?
De DJ/Quizmaster put voor de vragen uit een omvangrijke collectie hits uit de jaren 70, 80 en 90. Spreken Hollandse Hits of een bepaalde periode u meer aan dan houdt hij hier rekening mee en past dit ter plekke aan.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een privé ruimte van een gezellig café-restaurant in de binnenstad. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving toe gemaild, zodat u niet zult verdwalen op de dag zelf!

Onbeperkt drankenarrangement
Wil je de knip thuislaten? Van tevoren weten waar je aan toe bent? Kies dan voor ons Hollandse drankenarrangement. Voor Euro 7.50 p.p.p.u. (inclusief BTW) kun je onbeperkt huiswijn/bier/fris nuttigen. Ideaal!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!

Diner mogelijkheden
Deze workshop is ook goed te combineren met een lekker buffet of diner. Laat ons uw wensen weten, dan doen we U graag een passend voorstel.
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: +- 2,5 uur
 Locatie: Een gezellig café in de binnenstad, tussen Amsterdam CS en De Dam
 Aantal personen: Maximaal 100 personen. Bent u met meer? Dan doen we u graag een passend voorstel
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW
Voor de eerste 15 personen is de prijs Euro 29 p.p. incl. BTW

 Minimumbedrag: Euro 435,00 incl. BTW
 Inclusief: Locatie, dj/presentator (+ eventueel een assistente), popquiz, oscar voor het winnende team
 Exclusief: De drankjes. U kunt kiezen voor een ‘onbeperkt hollandse bar-arrangement‘, ter plekke betalen of een factuur op nacalculatie
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Het was super leuk! Viel goed in de smaak bij de dames en de vrijgezel. De begeleider deed het ook erg leuk. Ik weet jullie te vinden de volgende keer!
Ilse
Het was helemaal TOP! Wij hebben het onwijs naar onze zin gehad.
Bedankt voor een geslaagde middag!

Bernadine
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking