English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Tour de Terras! € 25 p.p. incl. BTW
Met de zomer voor de deur, is het weer tijd voor onze...Tour de Terras!
Onze gids neemt u mee naar de leukste kroegen waar het op het terras goed toeven is. Lekker in de zon, bijkletsen met vrienden of collega‘s, en onderwijl mensen kijken. Een geweldige bezigheid in een stad vol bijzondere types. Tussen de bezoeken door hoort u tijdens de wandeling natuurlijk van allerlei weetjes over de stad, haar bewoners en de wijk. Bij slecht weer wordt binnen wat gedronken.

Meer info Tour de Terras!
Utrecht_wandel_en_fietstour terrassentour
  Utrecht  

Op stap met Pietsie (zonder fietsie, da is foetsie) € 17 p.p. incl. BTW
Op stap met Tante Pietsie (zonder fietsie, want da is foetsie). Deze vrolijke, rasechte Utregse tante laat u op haar geheel eigen wijze haor statsie zien. Tante Pietsie is jong van geest en apetrots op Utrecht. In plat Utregs vertelt en verrast deze lachebek u graag met de mooiste verhalen over en fraaiste plekjes in de Domstad.

Meer info Op stap met Pietsie (zonder fietsie, da is foetsie)
Nieuw Pietsie_klein formaat
  Utrecht  

Wandeling / Fietstocht op maat € 0 p.p. incl. BTW
Bent u op zoek naar iets wat in ons aanbod niet staat vermeld? Vraag ons gerust en we laten u weten of wij een boeiende tour kunnen bieden bij het thema dat u in gedachten heeft.

Meer info Wandeling / Fietstocht op maat
meetlint
  Utrecht  

Utrechtse borreltocht € 15 p.p. incl. BTW
Lekker borrelen op de leukste plekjes in Utrecht. Een vlotte gids neemt u mee naar diverse leuke kroegjes waar u gezellig met elkaar kunt bijkletsen en een lekker drankje kunt nuttigen. Tussendoor, als u wandelt van de ene toog naar de andere, vertelt de gids u van alles over historie, gebouwen, grachten en volksverhalen.

Meer info Utrechtse borreltocht
Utrecht_wandel_en_fietstour kroegentocht
  Utrecht  

Beleef de Utrechtse natuur € 15 p.p. incl. BTW
In tegenstelling tot wat we misschien denken, is de Utrechtse binnenstad een bijzondere plek voor de natuur: overhoekjes met bijzondere mediterane planten, de lommerrijke singelplantsoenen met grote bomen en ruimte voor vleermuizen en vogels, groene hofjes en een bijzondere muurflora op de befaamde kademuren aan de werf. Wandel mee met onze natuurgids en ga aan de slag met een boomhoogte-meter, steelloepjes en spiegeltjes.

Meer info Beleef de Utrechtse natuur
Utrecht_wandel_en_fietstours Utrechtse natuur
  Utrecht  

Lombok bruist € 15 p.p. incl. BTW
Over deze wijk wordt wel gezegd dat ‘Lombok bruist!’ Theatermakers, studenten en bewoners uit alle windstreken wonen bij elkaar. Groente en fruit in alle soorten maten en kleuren, schoenwinkels, kitsch en antiek op loopafstand van elkaar. Onze gids laat u de leukste plekken zien in deze veelzijdige buurt.

Meer info Lombok bruist
Utrecht_wandel_en_fietstouur standbeeld
  Utrecht  

Rondje Dom € 15 p.p. incl. BTW
De Domkerk bestaat ruim 750 jaar en onze gids neemt u graag mee op een interessante ‘tijdreis’ door de Utrechtse geschiedenis met daarbij de rol van de imposante Domkerk en de leukste plekken op/ en in de omgeving van het Domplein.

Meer info Rondje Dom
Utrecht_wandel_en_fietstour Rondje dom
  Utrecht  

Museumkwartier € 15 p.p. incl. BTW
Het Museumkwartier is het karakteristieke zuidelijke deel van de oude binnenstad van Utrecht waar veel oude gebouwen te vinden zijn naast de diverse musea en uitgaansgelegenheden. Bekend is o.a. het plein van het Ledig Erf en de straten Lepelenburg, Oudegracht, Nieuwegracht, Lange Nieuwstraat, Geertebuurt, Springweg, Mariaplaats en het Domplein. Onze gids vertelt op een boeiende manier over het verleden en de bezienswaardigheden anno 2010.

Meer info Museumkwartier
Utrecht_wandel_en_fietstour oude gracht
  Utrecht  

Hofjes Hoppen € 15 p.p. incl. BTW
Vaak liggen ze verborgen achter een poort of een rij huizen en vallen ze niet op, maar tijdens deze wandeling ontdekt u samen met onze professionele gids, deze soms al eeuwen oude schatten! U hoort vanalles over hofjes, maar uiteraard ook over de stad en andere mooie plekken die de moeite waard zijn.

Meer info Hofjes Hoppen
Utrecht_wandel_en_fietstour hofjes hoppen
  Utrecht  

Beppen met Bep - een stadswandeling om nooit te vergeten € 17 p.p. incl. BTW
Bep, wie kent haar niet? In ieder geval kent Utrecht haar en zij Utrecht, want ze wandelt er wat af. Ze kent de mooiste plekjes en de leukste verhalen en ze deelt ze graag met u...met een vrolijke lach. Die krijgt u er gratis bij. Dus wilt u Utrecht leren kennen, maar ook een vermakelijke wandeling die niet alledaags is, boek dan onze Bep. Ze kijkt er naar uit om een rol te spelen op jullie bedrijfsuitje of teambuilding dag!

Meer info Beppen met Bep - een stadswandeling om nooit te vergeten
Nieuw Stadswandeling typetje 1 -142x107
  Utrecht  


  Wandel- en fietstours Amsterdam >>
  Wandel- en fietstours Rotterdam >>